Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 455 HP V8 Beklediğimiz Motor Geldi
Hep söylerim çok yakan araç yoktur Az kazanan sahibi vardır. Onun için kimse dert etmesin arkadaşlar. Minareyi çalan kılıfını hazrlamıştır zaten. Yada amiyane tabirle EŞEK hikayesi. ;) ;) :D :D :D
afiyet olsun. hasat zamanı daha fazla ulaştırırız inşallah herkes nasiplenir. bu seferki biraz az oldu kusura bakmayın.
Bugün görmek nasip oldu şu meşhur aracı. Daha önce söylemiştim görmeden fikir beyan etmeyeceğimi. Şimdi gördüm ve daha önce yapılan yorumların hepsine katılıyorum. ve emeği geçen herkese bize böyle bir görsel şöleni sundukları için çok teşekkürler ederim.
Onur merhabalar mesajını okudum aracıda takipteyim şu anda . Kişisel fikrimi soracak olursan bu aracın yürüyeceğinden pek emin değilim. Araç komple toplama oldu. Her yerden her şeyden birşeyler var. ;) :D :D :D İşin şakası bir yana söylenenlere göre çok...
Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?
abilerim yeri netleştirelim ve bir girişimciyle görüşüp bir akaryakıt istasyonu açtıralım :D :D :D malum araçlar chevy
Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...
kendisine Allahtan rahmet geride bıraktığı kederli ailesine sabırlar diliyorum Allah mekanını cennet etsin.