Arama sonuçlarınız

1. radicale262

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım abi 16 jant bulduk bir takım fakat aracın altına ben takmadım henüz bir arkadaşın patrolu vardı onda denedik sana şöyle desem gözünde canlandırabilirsin hemen hemen 38x10.50x16 gibi bir ebat çıktı ortaya takınca resimlerini paylaşırım

2. radicale262

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım bir kaç suburban daha
  3. radicale262

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım maalesef tek ebat

4. radicale262

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım Bu gün İstanbul'dan petlas NT3 modeli kamyonet lastiği getirttim. lastikler hiç kullanılmamış denebilecek seviyede. lastiklerin yerden yüksekliği 90 cm takriben 38'' e tekamül ediyor. 9.00x16 ebatlarında ben ikinci el aldım.tanesine 100 tl verdim. taban genişliği 25 cm oda...
  5. radicale262

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım Yavuz bey kesinlikle tahriklere aldanmayın... Hani klişeleşmiş bir söz vardır hep derler ya ''Aracın büyüklüğü hiç önemli değil, önemli olan arazideki işlevselliğidir.'' ( Bu söz arazi aracına uyarlanmıştır.)

6. radicale262

Suburban Offroad Donanımı?

Ynt: Suburban Offroad Donanımı? abicim beni fazla takip etmeyin çoğu zaman bende kayboluyorum :) :) :) Ben sadece yaşadıklarımı sizlerle paylaşarak başınıza geleceklere sizin hazır olmanızı sağlamak istedim. Bu tutku sonsuz bir tutku ve tamamen maddiyatla alakalı kesinlikle sonunu...

7. radicale262

Yakıt Karşılaştırması

Lütfen cevaplayınız. Yakıt Anketi
  8. radicale262

Ynt: Suburban Offroad Donanımı? pardon GMC suburban yazmışım özür dilerim. Araçları karıştırdım. yakıt sormuşsun birde oda kullanıma göre 100 kmde ortalama 16-20 litre arasında yakar. 6.2 Dizel için söylüyorum
  9. radicale262

Ynt: suburban offroad donanımı? değerli gezenbilir üyesi arkadaşım linkteki araç GMC suburban resimde görebildiğim kadarı ile kaporta ve boyası düzgün bir araç. motor hususuna gelince şayet üzerindeki motoru orjinal ise 6.2 litre yani 6200 cc belki vergiden düşürmek için ruhsatına 3000 cc...

10. radicale262

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım abi bunlarda benim canavarın resimleri

11. radicale262

Suburban Aldım

Ynt: Suburban Aldım değerli yavuz bey öncelikle aracınız için hayırlı olsun demek isterim aynı model ve aynı özelliklere sahip bir aracı yaklaşık 2 yıldır bende kullanıyorum. şimdi size nacizane tavsiyelerde bulunmak istiyorum. ilk olarak aracınız 6 bijon manuel vites 34/10 dif oranına sahip...
  12. radicale262

Ynt: suburban offroad donanımı? o kadar olacak artık oda bu işin tuzu biberi. eeeee ustalarda ev geçindiriyor onlarında harçlık bekleyen çocukları var :D :D :D

13. radicale262

Ynt: suburban offroad donanımı? salim nihayet kocaoğlan kendini bulmuş. bol çamurlu günler
  14. radicale262

Doktordan Değil, Hastasından Satılık CJ7

Ynt: Doktordan Değil, Hastasından Satılık CJ7 araç satılmıştır ilan kaldırılabilir.
  15. radicale262

Ynt: suburban offroad donanımı? bu da yükseltme işleminin bitmiş halinin resmi

16. radicale262

Ynt: suburban offroad donanımı? suburbancılar artıyor sitede ne iyi ne iyi Bu da benim ki
  17. radicale262

37'' veya 38'' mt lastik (alınık)

Ynt: 37'' veya 38'' mt lastik (alınık) arkadaşlar bu arada resimdeki lastiği kullanan arkadaşımız varsa beni aydınlatırsa memnun olurum
  18. radicale262

37'' veya 38'' mt lastik (alınık)

aracımda kullanmak için 37 veya 38 inç lastik arıyorum bulabileceğim adresler hakkında bilgilendirirseniz memnun olurum. bu arada lastikleri 15 inç jantlarla kullanacagım. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

19. radicale262

Ynt: suburban offroad donanımı? değerli chevy dostu 81 model suburban sahibiyim. aracımla off road yapıyorum aracımı kendim hazırladım. öncelikle sana boyun dez avantaj olduğunu söylemeliyim .bunu aşmak için aracı 8 cm kadar makaslardan yükselttim bunu yaparken makasların özelliklerini bozmadan...
  20. radicale262

Satılık 285/75/16 Goodyear Wrangler mtr

Ynt: Satılık 285/75/16 Goodyear Wrangler mtr ilan halen güncel mi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz