Arama sonuçlarınız

1. F

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) Teşekkür ederim küçük kardeşim benim. ;D Ayağım daha iyi oldu, ağrısı gitti.

2. F

Ankara Grubunun Tenados'ta Buluşma Duyurusu (8 Temmuz 2009)

Ynt: Ankara Grubunun Tenados'ta Buluşma Duyurusu (8 Temmuz 2009) 1- çiğdem 2- zerrin yiğiter 3- Eren (eratech) 4- Hülya naitulus) 5- Emrah (focus)
  3. F

Melinda Pansiyon, Mesudiye Köyü, Ovabükü, Datça

Ynt: Melinda Pansiyon, Mesudiye Köyü, Ovabükü, Datça Eski Datça'da Can Yücel Sokak Knidos'ta günbatımı

4. F

Ynt: Melinda Pansiyon, Mesudiye Köyü, Ovabükü, Datça Ovabükü'nün ve Mesudiye Köyünün genel görünümü Pansiyon çok güzel bir bahçe içinde yer alıyor. Restoran Odalardan bir görünüm Restorandan sahilin görünümü Akşam yemeği için hazırlık Sergül Hanım semiz otlarını ayıklıyor...
  5. F

İki yaz önce tatil yaptığım, son derece keyifli bir hafta geçiridiğim, küçük bir aile işletmesi olan Melinda Panisyon Datça'ya 15 km. mesafede, Mesudiye Köyünde bulunuyor. Adını ailenin en büyük kızı Melinda'dan alan pansiyon, Oral ve Sergül Demirel ve kızları tarafından işletiliyor. Pansiyon...

6. F

Kan Aranıyor

Ynt: Kan Aranıyor Geçmiş olsun. 0 negatif kan gerçekten zor bulunan bir kan grubu. Bir arkadaşımızın eşi için, 0 negatif kan bulabilmek için Ankara'nın altını üstüne getirdiğimizi bilirim.

7. F

Beyşehir Yamaç Paraşütü Festivali

Konya'nın Beyşehir ilçesi, yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 300 sporcunun katılacağı yamaç paraşütü festivaline hazırlanıyor. Beyşehir'de 14-16 Ağustos tarihleri arasında ilk kez yapılacak olan yamaç paraşütü festivaline, yurt içinden ve yurt dışından her düzeyde bu aktivite ile ilgilenen...
  8. F

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) Fatih, sanırım bu teşekkür Zerrin'e gidiyor. :)
  9. F

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) Evet, kesinlikle güzel bir etkinlikti. Dönüşte bana yardımcı olan Fatih kardeşime çok teşekkür ederim. Çamurda kayıp ayağımı burktum. Tam zamanında minibüse ulaşmışız. Ayağım davul gibi şişti gelirken. Sarma ziyafeti ayrı bir güzeldi. Teşekkür...

10. F

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) Buyrun size futbol takımı. :) Alper'in çektiği fotoğraf.

11. F

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü (5 Temmuz 2009) Çok sulu ve keyifli bir etkinlik oldu. ;D Umarım makinalar bozulmamıştır.
  12. F

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009) 01- Zerrin Yiğiter (Ceranus) (1 Kişi) Akköprü 02- Mehmet Ekim (Mehmet Ekim) (1 Kişi) Atakule 03- Kübra Ekim (1 Kişi) Atakule 04- Hakan Bala (1...

13. F

Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009)

Ynt: Işık Dağı Zirve Yürüyüşü Duyurusu (5 Temmuz 2009) Abi ben de Ankaralıyım. Ama göbek maşallah, yarım dünya. ;D Ben de geliyorum Zerrin. Ama baştan söyleyim, yolun yarısında su kaynatmaya başlarsam şaşırma. Beni sırtına alır taşırsın. ;D
  14. F

Ankara Esenboğa Havalimanı Avrupanın En İyi Havalimanı Seçildi

Ankara Esenboğa Havalimanı, Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI Europe) tarafından "En İyi Havalimanı" seçildi. Avrupa Uluslararası Havalimanları Konseyi (ACI Europe) tarafından yıllık yolcu kapasitesine göre dört kategoride gerçekleştirilen yarışmada, TAV Havalimanları Holding'in...
  15. F

Sapanca 1. Bölgesel Paraşüt Şampiyonası ve Uçuş Parkı Etkinlikleri

Ynt: Sapanca 1. Bölgesel Paraşüt Şampiyonası ve Uçuş Parkı Etkinlikleri Böyle havacılık etkinliklerini görünce mutlu oluyorum. Daha da artması dileğiyle. :)

16. F

Sapanca 1. Bölgesel Paraşüt Şampiyonası ve Uçuş Parkı Etkinlikleri

Ynt: Sapanca 1. Bölgesel Paraşüt Şampiyonası ve Uçuş Parkı Etkinlikleri Bu etkinlikte ne güzel fotoğraf çekilirdi. Gerçekten muhteşem olmuş. Kafama takılan bir soru var. İkinci mesajdaki pist fotoğrafını görünce aklıma geldi. Etkinlik ilk defa düzenlenmiş. Ancak, ben bir havacılık forumunda...
  17. F

İgdaş Gaz Açma Randevu Problemi

Ynt: İgdaş Gaz Açma Randevu Problemi Hadi bakalım kolay gelsin. :)
  18. F

Acer Dizüstü Bilgisayar ve Servis

Ynt: Acer Dizüstü Bilgisayar ve Servis 936 liranın üzerindeki uyuşmazlıklarda Tüketici Hakem heyetlerinin vermiş olduğu kararlar kesin değildir. Bu kararlara karşı tebliğden itibaren 15 gün içinde Tüketici Mahkemesine itiraz hakkı vardır. Ancak, mahkemeye başvurulması kararın icrasını...

19. F

Arazi İçin Bot Tavsiyesi

Ynt: Arazi İçin Bot Tavsiyesi Bu konu hakkında alttaki başlıklarda ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2147.0 http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29216.0
  20. F

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Şu an soracak bir fotoğraf bulamadım. Yerime başka bir arkadaş sorabilir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,966
Kaydolan Son Üyemiz
Baki42

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR