Arama sonuçlarınız

1. C

balkan gezisi

Ynt: balkan gezisi sayın tifa verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ama o dedikleriniz genelde türkiyeden araç ile çıkışta geçerli olan uygulamalar. orada da sigorta sistemi var.kiraladığınız firma yapıyor.kosova da ayrı bir sigorta yaptırılmasının sebebide bosna nın kosova yı tanımıyor...

2. C

balkan gezisi

Ynt: balkan gezisi gerçekten şaşkınlık içindeyim. böyle düşünmenizin sebebini detaylı yazarsanız sevinirim. nette az biraz araştırma yaparsanız o coğrafyada benim gibi gezen onlarca türk gezginin yol notuna denk gelirsiniz. aşağıdaki link benim gezimden. şunu da yazayım bu arada ben 5 gece...
  3. C

balkan gezisi

Ynt: balkan gezisi merhaba. ben bosnadan kiralayıp. hırvatistan.karadağ,arnavutluk.kosova ve makedonyayı gezdim. tr ehliyeti yeterli bu ülkelerde.sadece kosova girişinde ayrı bir sigorta yaptırdım. bir çok türk gezginin de karadağ ,hırvatıstanveya makedonyadan kiralayarak gezdiğiin...

4. C

Tam Yüklü Tur Bisikletleri

Ynt: Tam Yüklü Tur Bisikletleri http://www.pbase.com/canyonlands/fullyloaded bu linkte bolcası mevcut
  5. C

balkanlar

Ynt: balkanlar sayın fativarya . yukarılarda da yazdığım gibi gerekli olanlar. tr ehliyeti-kredi kartı vede tabiki pasaport bosna hırvatistan geçişinde herhangi bir problem yok.ayrı bir evrak belge gerekmiyor. sınır kapısında bizim otobanlardaki ödeme gişeleri gibi gişeler var.pasaportu...

6. C

balkanlar

Ynt: balkanlar o zaman ben yanlış anlamışım :D sizin dediğiniz bu olabilirmi. http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/OwningAVehicle/Motorinsurance/DG_067624 karadağ sınırında bir kartı mecburi olarak satıyorlardı.bumuydu emin değilim.görevli gelip benim aracın camına baktı.camda yapışık bir...

7. C

balkanlar

Ynt: balkanlar merhaba binus. herhalde yanlış anladınız ben sırbıstana geçmedim. tam olarak yeşil kart olayını bilmiyorum açıkcası. ben bosnadan kiraladığım araç ile -hırvatistan-karadağ arnavutluk-ve makedonyaya problemsiz girdim. sadece kosova girişinde-bosna kosovayı tanımadığı için yapılan...
  8. C

balkanlar

Ynt: balkanlar birde yazmayı unuttum. rota planlamasını .şehirler arası mesafeyi aşağıdaki site aracılığı ile yapabilirsiniz. http://www.viamichelin.com/
  9. C

balkanlar

Ynt: balkanlar merhaba cihan bey. net cevap vermek isterdim ama insanların beğeni ve dünya görüşleri farklı olduğu için benim hoşlanmadığım şeylerden siz hoşlanabilir ; benim beğendiğim yerleri doğal olarak siz beğenmeyebilirsiniz. mesela benim çok beğendiğim dubrovnik'e giden iş arakadaşım hiç...

10. C

maroc -morocco -el mağrip- fas

Ynt: maroc -morocco -el mağrip- fas @ özcan bey ben teşekkür ederim @mitsouko dediğiniz gibi çöl,atlas dağlarında trekking ve okyanusta yüzmek eksik kaldı.bir dahakine inş

11. C

Ynt: maroc -morocco -el mağrip- fas FAS GENEL -HAYATA DAİR CASABLANCADAN essaouriaya gittiğim otobus.otobustekı tek yabancı bendim.bu otobusler otogardan kalkıyor genelde yerli halk ve benim gibi fakir fukara gezginler :) tarafından kullanılıyor..daha lüx olan CTM VR SUPRATOURS...
  12. C

Ynt: maroc -morocco -el mağrip- fas FEZ medinasının büyüklüğü ve karmaşıklığı ile bilinen bir şehir kairaouine camii

13. C

Ynt: maroc -morocco -el mağrip- fas MEKNES. başkent rabata yakın bir şehir.bayramın 1 günüde buradaydım. bab el mansur. fas taki en büyük şehir giriş kapısı imiş. bou ınania medresesi.
  14. C

Ynt: maroc -morocco -el mağrip- fas MOULAY İDRİSS -MOLLA İDRİS Peygamber efendimizin soyundan gelen molla idrisin kabrinin olduğu kasaba.meknese 30 dakıka kadar uzaklıkta.
  15. C

Ynt: maroc -morocco -el mağrip- fas RABAT bayramın 1 . günü sabahın erken saatlerinde vardığım bu şehirde fazla gezilip görülecek bir yer yoktu.bende zaten o sebeb ile bayrama denk getirdim. şehir merkezi st pierre katedrali chellah. bayram dolayısı ile kapalıydı içini gezemedim...

16. C

Ynt: maroc -morocco -el mağrip- fas CHEFCHAOUEN gelelim fas ta en çok sevdiğim şehire. okuması yazması zor söylemesi kolay. şafşafın :)
  17. C

Ynt: maroc -morocco -el mağrip- fas tangier-tanca fas'a gidip pirimiz ibn battuta nın memleketine uğramamak olmaz dedik.bir gece treni ile marakeşten yola çıktık.sabahında oradaydık. grande socco petit socco kolonyal mimarinin izleri
  18. C

Ynt: maroc -morocco -el mağrip- fas marakeş fenerbahçenin forması bu renk olsun jardin majorelle koutoubia camii saadian mezarları ve ahşap işçilik boşuna kızıl şehir denmiyor.

19. C

Ynt: maroc -morocco -el mağrip- fas MARAKEŞ fas ın kızıl şehri. fas ile ilgili genelde bilinen şeylerden biride bu şehirdeki djemaa el fna meydanı. hikayeciler ,falcılar,yılan oynatıcaları,müzisyenler meyva suyu kuruyemiş satanlar ve 10 larca ufak lokanta.
  20. C

Ynt: maroc -morocco -el mağrip- fas ESSAOUİRA Fas ta en çok beğendiğim 2. şehir.okyanus kenarında genelde ressam ve sanatçıların yaşadığı bir şehirmiş.ve tabiki bolca balıkçının.casablanca daki taksicinin dediğine göre bolca ehli yahud-yahudi- de yaşarmış.ne sanatçısı ne yahudisi ,akşam...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR