Arama sonuçlarınız

1. Boyraz

Otomobil Ruhsatlı T4'ü Camper A Çevirdikten Sonra

Gerçekten çok şanslısınız. Yüksek tavan 5+1 bir araç çok aradım, bulamadım. Güle güle kullanın. Yönetmeliğin kamyonet tanımında yapılan değişiklik ile panelvan için ayrı bir tabir oluştu. Bunun sebebi Doblo, Kango gibi kamyonet ruhsatlı olmasına rağmen aslında çoğunlukla binek kullanılan...

2. Boyraz

Koltukların otorulan tarafı ne olursa olsun yatmaya müsait bir duruma gelmiyor. Wv California'da bile bu sebple koltuklaırn üstüne çekilmek üzere bir şilte var. Ben farklı bir şekilde çözüm buldum, koltuğu geriye değil, öne doğru yatırarak kullanıyorum. Transporter arka ikili koltuk normalde bu...
  3. Boyraz

Rica ederim. Sırasıyla şehiriçi, şehirdışı, bölünmüş yol ve otoban olarak; 2+1 kamyonet için 50/80/85/95 5+1 panelvan için 50/85/100/110

4. Boyraz

Teşekkür ederim. Dönüşüm yapılmayacaksa tavsiyem 2+1 kamyonet değil 5+1 panelvandir. 2+1de hız limiti düşük, cam pencere yok, arkadaki mobilyalar sıkıntı yaratmaya daha müsait vs vs.
  5. Boyraz

Ruhsat değişikliği olmadigi için prosedürlük bir durum yok. Muayenede sorun olabilecek sadece sürücü koktugunun arkasindaki dolap var, 2 vida ile sökülüyor. Arka koltuğun arkasındaki mobilya dolap vs muayenede sorun olmaz. Koltuk öne katlanıp tamamen düz zemin üzerinde 8 cm sert sünger var...

6. Boyraz

Hayallerinizden vazgeçmeyin. Belki biraz şekillendirebilirsiniz. Benzer yollardan geçmişiz. Ben de Doblo'mu satıp Renault Trafic aldım. 5+1 panelvan ruhsatlı. Köprü geçişi haricinde beni bunaltan bir durumu yok. Uzun şase aracımı hergün kullanıyorum. Kadıköydeki işime gidiyorum, ailemle...

7. Boyraz

2005 Gv 5 Kapı Double Teyp Önerisi

Teknoloji ile aranız iyise tavsiyem kesinlikle Android işletim sistemli bir teyp almanız. Navimex, Navitech vs şu aralar revaçta.
  8. Boyraz

Suzİkİ Vİtara 2001 Hdi Araç 2.500 Devrİ Geçmİyor

Enjektör hava almış gibi duruyor. Renault aracımda 2 defa başıma geldi biri yakıt filtresi değişimi diğeri yakıt deposu boşalması sonucu oldu. 2500 devir geçmeyip sonrasında kendi kendine düzeldi. Yakıt hortum ve filtrelerini kontrol ettirin derim.
  9. Boyraz

12 V Çakmaklıkla Çalışan 200 W Oto Isıtıcı

Truma gibi orjinal LPG sobaları kesinlikle çok ideal ama bulmak ve fiyat olarak ulaşmak zorlayıcı. Fakat ev tipi sobaların karavana uygulanması bana hep güvenlik, yer kaybı ve görünüm gibi sebeplerden uzak gelmiştir. Herşey bir yana koca soba bacasının aracın tavanından veya yanından...

10. Boyraz

Çekme Karavanda Dingil Kırılması

Erdeman Beyin gezi yazısından gördüğüm kadarıyla aynı karava. Pino Cachlote 280. Bu karavanları üreten firmanın tip onay belgesi, tse'si şusu busu yok mu? İnsan hayatı bu kadar mı ucuz?

11. Boyraz

12 V Çakmaklıkla Çalışan 200 W Oto Isıtıcı

Alman dizel ısıtıcıların fiyatları uçtu gitti ama yerli versiyonlar hala makul seviyelerde. Dai Shava 2500 modeli için montaj dahil 2300 tl fiyat aldım. Üstelik ithallerde opsiyon olarak sunulan zamanlayıcılı dijital kumanda tablosu standart. Önerilen su torbası ve tuğla fikirleri şahane ama...
  12. Boyraz

Disco 2 V8 Alacak Kişiye Tavsiyeler

Amaç motorize olmak, yürünemeyecek ama binek araçlarında gidemeyeceği yerlere gitmekse Disco bence çok fazla gelir. Vitara hatta Jimny sizin işinizi fazlasıyla, sıkıntısız ve ekonomik olarak çözer. Sorunuzun cevabı aslında sizin sorunuzda gizli. Bir düşünün neden bu küçücük Japonlar aynı model...

13. Boyraz

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Ben hala hafif ticarilerde güvenlik anlamında sıkıntı olmadığını savunuyorum. Özellikle crossover ve suv araçlar ile karşılaştırıldığında bir farkları yok. Sizin Nemo videonuzda zaten birebir aynı olan Fiorino da aynı teste giriyor ve ESP olduğu için sorunsuz geçiyor. ESP olmayan bir suv'da...
  14. Boyraz

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Ben de genellemeye bir genelleme ile yanıt vererek kafası karışanlar için fikirlerimi iletmiş olayım. Bu genellemeyi 26 yıldır bilfiil çeşitli tipte araçlar kullanmış birisi olarak yazıyorum. Son aracım Doblo idi (50bin km). Şu anda Trafic ve Fluence kullanıyorum (karşılaştırma yapma yetisi...
  15. Boyraz

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Ben sadece şu videoları buraya bırakıp çekiliyorum. Selametle.

16. Boyraz

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Konuyu dağıtmak istemem ama maalesef katılmıyorum. Yola çıkar çıkmaz gezi moduna giremiyorum. Misal Yedigöller'e gideceksem önümdeki 250 km otoban kısmını, artık her km ezbere bildiğim için hızlıca atlamak isterim. Güvenlik konusunda ise en güvenli hız trafiğin akış hızıdır. 2 şeritli yolda...
  17. Boyraz

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Kamyonetlerin hız limitini en azından panelvan seviyesine çıkarsalar, 2.0 motorlu 4x4 pikap kullanımında patlama olur. Otobanda 95 kms hız limiti ile gidip, üstüne otomobil gibi vergi ödemek çok saçma geliyor.
  18. Boyraz

Kamp Için Araç Tavsiyesi

Hafif ticari araç düşünmez misiniz? Peugeot Partner Adventure veya Outdoor (biri eski, biri yeni kasa) dizel motoru, yüksek yapısı ve kaydırmalı diferansiyel kilidi ile sizi memnun edecektir. Büyük bagaj kamp anlamında her ihtiyacınızı görür. Araç üstü çadır düşünebilir hatta micro karavan...

19. Boyraz

Evraksız Avrupa Karavana Ruhsat Çıkartma Yolu?

Cahilliğimi affedin, bir sorum olacak. 750 kg altında olunca da yurtdışına çıkış için ruhsat gereği var mı?
  20. Boyraz

Mobicool Fr34 Akü Koruma Sistem Sorunu

Araç aküsü ile çalışıyor bir sıkıntı yok ama onu da 11.8v altına düşürmeye çekiniyorum marş basarken sıkıntı olur diye. O yüzden tam anlamıyla devreye girip çıktığını gözlemleyemedim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR