Arama sonuçlarınız

1. ozntan

Tampon

sanırım artık ne yapacağınla ilgili bir fikrin vardır diye düşünüyorum.... ancak araç yokken yaptığın hesap kitap araç geldiği zaman asla biribirini tutmuyor bundan emin olabilirsin... benim sana tavsiyem gerçekten beğendiğin bir aracı al sagına soluna bakmana gerek yok 40.000 e aldığın...

2. ozntan

Tampon

3. ozntan

Tampon

4. ozntan

Tampon

5. ozntan

Tampon

daha önceden gezenbilirde martı isimli bir aracın bastan sona yapım fotoları vardı.... o aracın bütün fotolarını bilgisayarıma indirmiştim oradakileri paylasayım sahibi kimdi hatırlayamadım umarım kızmaz paylaşım için izin alamadım.....

6. ozntan

Tampon

daha açıklayıcı olması için suan bir araç topluyorum... aracın yapmaya çalıştığım tamponu şuan bu şekilde.... benim yapmak istediğim tampon ise bu fotoğrafta yarısı gözken tampon öncelikle benim araçtaki tamponun şase bağlantısını 5 cm kadar yukarıya almam gerekecek ; bunu da sactan...

7. ozntan

Tampon

kartondan sablon cıkarırken keserek yapacağınız için istediğiniz şekilde yapabilirsiniz ondan sonra da web den tamponları ve bağlantı şekillerini inceleyin ona görede yaptığınız tamponu sabitleyin...
  8. ozntan

Tampon

numuneye gerek yok aracın baçına gidin alın elinize bir ğıt kalem nasıl bisey yapmak istiyorsanız çizin ölçülendirin illa yok ben çok takıntılıyım hatasız olsun diyorsanızda yapacağınız büyüklükte bir kartondan 2 boyutlu şablon çıkarın sonra o şablona göre de borudan üretebilirsiniz
  9. ozntan

Tampon

satanlar var ancak yapımı zor değil satış fiyatının yarısına mahalle içindeki bir demirci elindeki bütün işi bırakır yapar diye düşünüyorum ya da yapmak istediğiniz tamponu bir kağıda anlaşılır biçimde çizin boru satan yerden boruyu alın kendiniz kesin sonra götürüp bir egzozcuda büktürün...

10. ozntan

Defender'a Uygun Koltuk

ön koltuklarımı değiştirmek istiyorsunuz arka koltuklarımı

11. ozntan

Serifender Bizon

Artık ağır ağır aracımız şekil almaya başladı
  12. ozntan

Serifender Bizon

bunun dışında hemen ön panjur ve far plastiklerini de montajladık

13. ozntan

Serifender Bizon

14. ozntan

Aldıysak Başlayalım

üst ve alt fren merkezlerine baktır.... bir de giderken asla el frenini çekme bizim araçlar otomobiller gibi fren kampanaları üzerine baskıyla çalışan el frenine sahip değil el freni dağıldımı toplaması zor....
  15. ozntan

Serifender Bizon

uzunca bir bayram tatili ardından çok bişey yapamadan ama bu arada da malzemelerimizi tamalayarak zamanı değerlendiriyoruz doğan pektaş abimizden dashboard ve göstergenin oturduğu metal panel kovanını aldık... sparco koltuklarımız geldi denemek için ve civatalarını hazırlamak için araca...

16. ozntan

87 Defender 110 2.5 İcin Trafik Sigortasi

Zorla insanları kötüye yönlendiriyorlar..... zorunlu olan sigorta kasko parasından daha pahalı böyle bir yöntem olabilirmi yahu 2002 den 2014 e kadar hiç tüve girmeden sigorta yapılmadan kullanılan aracı aldım 2650 tl tüv borcu çıktı son anda bir aftan yararlandım ve 600 tl ye işi hallettim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,966
Kaydolan Son Üyemiz
Baki42

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR