Arama sonuçlarınız

1. ozntan

Serifender Bizon

eline metreyi al arkadan öne kabloları ölçüp not al kaç mt diye biraz fire verirsin ama güzel işçilik çıkar

2. ozntan

Serifender Bizon

elektrik tesisatını çekerken tek renk çekme ileride ciddi sorun yaşayabilirsin ya orjinal kablo renklerinde yap yada sıfırdan çekeceksen standardına uygun renkleri kullan ki her hangi bir ielektirikçiye gittiğinde sorunun çabuk çözülsün.... elektrik tesisatını yenilerken şase ( iskelet) grubu...
  3. ozntan

-50 Ofsetli Defender Jantı

250 tl tanesini yapıyordu en son -70 ile -50 arasında malzeme bakımından bir fark olmadığından ( sadece kaynak yeri içeri dışarı değiştiğinden ) fiyatta değişiklik olacağını zannetmiyorum mat yada parlak siyaha boyayıp yolluyor....

4. ozntan

Serifender Bizon

arkadaşlar buda series 2 ve 3 yani orjinal ismi ile landrover 88 ve 109 ların parça katalogları bu katalogları 3 farklı amça için kullanabiliriz 1 parça kodları sayesinde sipariş verirken bir karışıklığa sebep olunmaz... 2 hangi parçadan araç üzerinde kaç tane kullanılacağı parantez...
  5. ozntan

eski cantları kesip araya parça koyup yeniden kaynatmıyorlar sıfırdan jant imal ediyorlar en alt fotoda benim jantların ham halini görebilirsiniz

6. ozntan

merhaba arakdaşlar series bölümünde topladığım araçta da görebilirsiniz arif çarpışantürke yaptırdım cantları ölçü işini bana birak dedi 285/75/16 bf mudlar için yaptırmıştım.... -70 ofsetli cant yapıp yolladı çokta şık ve güzel oldu

7. ozntan

Membran Uygulaması Olur Mu

ben aldığım defenderlerden birinde uyguladım %10-%15 gibi bir sonuç veriyor ve yazları araç içinde koku oluyordu ne kadar havalandırsam da o mebranın plastikimsi petrol kokusunu bastıramadım bu nedenle yeni toplamaya çalıştığım aracımda mebran kullanmayacağım panetti diye bir malzeme var ses...
  8. ozntan

Serifender Bizon

üst topikteki resimler gibi bir çalışma yapmak gerekiyor.... bu da yapılacaklar listesine eklendi çalışmaları yapınca resimli olarak paylaşacağım... bilginize
  9. ozntan

Serifender Bizon

H]

10. ozntan

Serifender Bizon

hepimizin bildiği gibi serieslerin geri vites lambası yok.. takanlarda içeri bir anahtar takıp geri vitese aracı aldıktan sonra lambayı yakarak bir cözüm bulmuşlardı nasıl takabileceğim konusunda biraz araştırma yaptıktan sonra serieslere gerivites müşürü bağlayabileceğimi ve aracı geri vitese...

11. ozntan

Serifender Bizon

bu gün pazartesi ve şimdiden hafta sonu yapacağım işler için malzeme temin etmem gerekiyor bu hafta sonu 1) aracın kapı menteşelerini defendere çevireceğim... Aracın series olan kapılarını takacağım 2) sağ sol dikiz aynalarını takacağım 3) radyatör hotumlarını ve kalorifer hortumlarını...
  12. ozntan

Serifender Bizon

konuyu biraz toparlamak gerekirse ; asıl amacım ön aracın arkasına çamurluk sonlarından kesilmiş bir series römork yapmak yatak çadır kamp malzemeleri vs. yi römorka koyup ceken araçta da 4 kişi rahat rahat yolculuk yapmak ... amacım ve hayalim aslında bu ama bunun ne kadarını...

13. ozntan

Serifender Bizon

bir taraftan da ön metal göğüslük söküldü ve defender konsol takılmak için hazırlıklara başlandı defender konsolda döşemeciye götürülüp restorasyonu yapılacak......
  14. ozntan

Serifender Bizon

koltuklarımız yarın yola çıkıyor ayın 8 inde de döşemeciye girecek
  15. ozntan

Serifender Bizon

garaj işi cok uzun zamandır konuştuğumuz ama hayata geçirme konusunda hep duraksadığımız bir konuydu aynı anda hem benim hemde ahmetin aracına başlayacağımız gundeme gelince acil olarak bir yer bulma telaşına düştük bu da bize biraz cesaret verdi... gerçi aynı anda hem garaj için malzeme hem...

16. ozntan

Series 2-a Ya Defender Konsol Takılması....

yahu bir allahın kulu yapmadımı ilk bizmi yapacağız cık cık cık....
  17. ozntan

Serifender Bizon

aracın ön kısmını uzatmak gibi bir amacım yoktu ilk başta ancak daha sonradan araca v8 motor atacağım için uzatmaya karar verdim on panelin uzatma ve desteklerini aldım ancak uzerindeki motor iyi durumda olduğundan hemen motoru değiştirmek yerine alt takımı yenileme karar verdim.... motor aracın...
  18. ozntan

Serifender Bizon

bütün masrafları elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum... suana kadar paylaştıklarım herkesin bildiği ve teknik bir detay gerektirmeyen konular olduğu için pek ayrıntıya girmeden yazdım ancak bundan sonraki alt takım göğüslük montajı elektrik işleri mümkün olduğunca her adımını fotoğraflayıp o...

19. ozntan

Serifender Bizon

aracın kapılarını da defendere çevirmeyi düşünüyorum ancak suan elimdeki kapıları satmak yerine onlarıda elimde tutup yazın üstü açık olarak kışında kapalı olarak kullanmaya karar verdim sanırım döşeme konusunu aracın üzerinin açık olma ihtimalinide düşünerek ona göre bir çözüm bulmalıyım....
  20. ozntan

Serifender Bizon

aracın koltukları önler ve arkaya sparco koyup 4 kışılık hale getirelim gezmek için bunu kamp içinde arkasına bir römork bağlar yükü ona taşıtırız şeklinde bir fikir geliştirdik koltuklarımızda 07.04.2016 tarihinde elimizde olacak koltukları kahn desing firmasının ki gibi kaplatmayı düşünüyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR

Geri