Arama sonuçlarınız

1. Jinni

Yeni Toyotam

Ynt: Yeni Toyotam Tarık Bey merhaba; ben Şafak Karslıoğlunun yeğeniyim bu arada :) Bana sizden bahsetmişti epeyce...

2. Jinni

Yeni Toyotam

Ynt: Yeni Toyotam bu araç. 97 model, 130.000 km'de Neyse kim aldıysa hayırlı olsun
  3. Jinni

Yeni Toyotam

Ynt: Yeni Toyotam Sahibinden.com'daki ilan numarası 12627375 Gerçekten çok iyi bir araçtı, inşaallah tanıdığa gitmiştir

4. Jinni

Yeni Toyotam

Ynt: Yeni Toyotam İstihbarat müthiş yalnız grupta :) Geçen gün Cihan Bey ile görüştüm, o da kim kime neyi satmış iyi biliyor :) Bu arada ankaradaki yeşil müdür beyin arabasını da bizden biri mi aldı bilen var mı? Çok iyi araçtı o.
  5. Jinni

Yeni Toyotam

Ynt: Yeni Toyotam :D ay gururlandım... yakındır tarih ben de "yeni toyotam" diye başlık açıcam burda :)

6. Jinni

Yeni Toyotam

Ynt: Yeni Toyotam Hayırlı olsun güle güle kullanın :)

7. Jinni

VX 100 Hakkında Bilgi Lütfen

Ynt: VX 100 Hakkında Bilgi Lütfen Otomatik diesel olan mı? Ya o arkadaş pazarlığa yanaşmıyor pek :) Araç işini hala halledemedim, bu arada size bir de mesaj attım özelden
  8. Jinni

VX 100 Hakkında Bilgi Lütfen

Ynt: VX 100 Hakkında Bilgi Lütfen Ya bu arada, konuyu okudum da baştan sona.. Civan Bey'e biraz ayıp olmuş galiba... Herkesin internet ve forum tecrübesi olmayabiliyor. Beyefendi samimiyane foruma üye olup sorusunu sormuş da olabilir. Keşke bünyeye kazandırabilseydik :) Üzüldüm azıcık ben :(...
  9. Jinni

Hilux Adventure 4X4 2.5 ?..

Ynt: Hilux Adventure 4X4 2.5 ?.. Hayırlısı olsun sayın İpekci, Allah gönlünüze göre versin :)

10. Jinni

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Avusturalya'da bir Land Cruiser reklamı: Slogan: Be top of the food chain series. :) (Besin zincirinin en üstünde ol!)

11. Jinni

VX80'e Karar Vermişim Ben?..

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Olabilir Kürşat bu da mümkün tabii :) Hayırlısı... acele edip de yanlış karar vermek istemiyorum... bu kadar yıl bekledim biraz daha bekleyebilirim sanıyorum
  12. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Benim teklifim mühim değilki.. ben arabayı beğendim.. 30.000 gözden çıkardım, masrafı var biraz ama onu da göze aldım.. Ancak sahibi 35.000'den aşağı inmiyor ki bence bu çok fazla.

13. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Baktım o 80 kasaya... fiyatta anlaşamadık maalesef
  14. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. eee gayet iyi gitmişsiniz...
  15. Jinni

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Tamam :)

16. Jinni

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Zaten Serkan Usta ile beraber gidiyoruz bakmaya.. yerinde inceleyecek
  17. Jinni

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Tamam :D
  18. Jinni

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Sahibinden.com'da ilan numaraları: 14761141 11215969 bu ikisine bakacağım

19. Jinni

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Var canım... :) hakkını yemeyeyim. Sayemde her türlü çamura pisliğe bulandı zamanında. Daha evli değilken zehiri atmıştım yani, şimdi işim daha kolay ;)
  20. Jinni

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) :D dün akşam azimle çaştım, difflock + dırdır vitesini devreye alınca amacıma ulaştım :) Allahım kadın olmak harika, böylesi bir oyma kabiliyetini Allah erkeklere vermemiş. Bugün iki araç daha görüp neticelendireceğim, akşamki üstün...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR