Arama sonuçlarınız

1. Jinni

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Bu arada.. bu başlığa ben de ilk gözağrımı eklemeden edemeyeceğim...

2. Jinni

VX80'e Karar Vermişim Ben?..

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. 100 kasaya baktım... tabii 2000 model bir LC olunca konu ister istemez insanın ağzının suyu akıyor... Yarın 2 tane daha bakıcam. Bildiririm buradan :)
  3. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Tamam heyecan içinde bekliyorum :D

4. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Korktum :D
  5. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Sorularım bitmiyor... :D benzin kullansam km'de kaç litre yakarım ben bu mereti?

6. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Akşam karşıya yetişemiyorum... şu 2000 model 100 kasaya bakıcam. Yarın sabah kısmetse diğerine

7. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Çok azmış yahu :(
  8. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Peki ben bu LPG tankıyla kaç km yol gidicem?
  9. Jinni

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Dayımın LC'de de şnorkel vardı. Polis uzaktan kesmiş kesmiş, sonra yanlarına gelip "ne çekiyorsunuz" diye sormuş!!! Amcalar kamera sistemi zannetmişler şnorkeli :)

10. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. :D :D :D o da var...

11. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Ahahhah güzel taktik ama bende tutmaz :D Zira sizin hanımlar belki sakinleşecek potansiyele sahiptir ama beyleri tutabilene aşkolsun, kendinizden pay biçin ! :D
  12. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Aman abi dur... daha aracı görmedim :) Bi de tabii eşimi ikna etme meselesi var ki sabahtan beri onun provasını yapıyorum :D Akşam bir katakulliye getirme planım var ama hadi hayırlısı ;)

13. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. :D
  14. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Sağol :) Tamam alayım da bi anşaallah
  15. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Yok tanımıyorum?

16. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. 19:30'a kadar açıkmış... bakalım yetişebilirim inşaallah
  17. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Tamam abi oldum ben... kıvama geldim... bu gazla gidiyorum bugün akşam araçlara bakmaya... hadi bakalım
  18. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Kafam zaten öyle bir bulandı ki... Ben ki öldür Allah diesel ve manuel'den vazgeçmem derdim, resmen bu sabahtan beri benzinli otomatiklere bakıyorum... Kendime saygımı kaybetmek üzerim ! :D

19. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Hmmm... diesel'de daha az sorun oluyor mesela.
  20. Jinni

Ynt: VX80'e Karar Vermişim Ben?.. Alacağız abi de.... bujiler mujiler.. ıslanınca hı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR