Arama sonuçlarınız

1. Jinni

VX80'e Karar Vermişim Ben?..

Merhabalar herkese... Düşündüm, taşındım, bunalımlara girdim çıktım, uykularım kaçtı.... derken VX80 diesel'e karar verdim. Daha önce uzun süre BJ70 kullandım (bkz profil resmi). Şimdi sayın uzman Toyota'cı arkadaşlardan, BJ70 ile arazide dolanmış birinin VX80 ile mutlu olup olamayacağı...

2. Jinni

Yeniden Jinni :D

Ynt: Yeniden Jinni :D Tamam Sibel... buldum bir iki bişey bakalım bu hafta belki alırım :) Senin t-shirt de hala bende biliyor musun o günün hatırası :)
  3. Jinni

Ynt: Yeniden Jinni :D Maalesef Phobios onu sattım :( Hala rüyalarıma giriyor ama... Teşekkürler Sedat Bey umarım...

4. Jinni

Ynt: Yeniden Jinni :D Aşkolsun herkes nerde yahu... Neyse arkadaşlar benim gönlüm LC'da tabii ki ama dediğim gibi bulamıyorum şöyle güzel bir kısa şase.. Bilen duyan varsa bir haber etse harika olur.
  5. Jinni

Güzel arkadaşlarım... uzuuun ve üzücü ve ağlatıcı ve kahredici bir aradan sonra yeniden jiplenesim var. Biliyorsunuz ben fecii bir land cruiser tutkunuyum ama bakımlı ve yeni bir kısa şase bulmak bir hayli zor. Şimdi sorum şu: Ben ne alayım ?? Ne alayım yaa :(

6. Jinni

8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007)

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) ne var... ! hayal etme zaten, gerek yok... yaşatırım ben sana o duyguyu :)

7. Jinni

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) :) teşekkür ederim tekrar... şimdi ben bi lastik alayım da, o zaman görün heheyytt
  8. Jinni

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) Ehu :D cok mersiler arkadaşlar.. muhtemelen 3 bayan vardı, 3'ü de birinci oldu :D ahah
  9. Jinni

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) Fotoğraf makinamı götürmediğim için gösterebilecek fotoğrafım yok ama anlatabileceğim bir iki bişey var :) Özellikle teşekkür etmek istediklerim var. Biz Cumartesi öğlen arabayı servisten alıp yola koyulduk. Geçen pazar'dan bilen...

10. Jinni

Ynt: 8. İSOFF Off-Road Oyunları Ercova Yaylası (27-29 Ekim 2007) Fotoğraf yükleyen herkese teşekkürler... gerçekten bizim için de güzel bir haftasonuydu :)

11. Jinni

8. İsoff Off-Road Oyunları, Ercova Yaylası Duyurusu (27-29 Ekim 2007)

Ynt: 8. İsoff Off-Road Oyunları, Ercova Yaylası Duyurusu (27-29 Ekim 2007) iyi olur valla :)
  12. Jinni

8. İsoff Off-Road Oyunları, Ercova Yaylası Duyurusu (27-29 Ekim 2007)

Ynt: 8. İsoff Off-Road Oyunları, Ercova Yaylası Duyurusu (27-29 Ekim 2007) Lürfen listeye bizi de ekleyin. 2 kişi - 1 çadır. Senem Öçal - Erol Demirtaş. 0532 644 53 88 Toyota Land Cruiser. İstanbul

13. Jinni

Gezenbilir Balaban Off-Road Gezisi (21 Ekim 2007)

Ynt: 21 Ekim Balaban Off-Road Gezisi Ok :)
  14. Jinni

Ynt: 21 Ekim Balaban Off-Road Gezisi Teşekkür ederim :) Kaydediyorum şimdi... vinçli aracımız var di mi :D Bu arada sen Erkan'ın arkadaşı olan Serkan mısın?
  15. Jinni

Ynt: 21 Ekim Balaban Off-Road Gezisi Arkadaşlar bende kimsenin numarası yok... gidiliyor şimdi di mi? Ekip kesin olarak ne? Benim numaram: 0532 644 53 88 Bir de gelen arkadaşlardan birinin telefonunu alabilirsem, bir aksilik durumunda ulaşabileyim.

16. Jinni

Ynt: 21 Ekim Balaban Off-Road Gezisi Valla Nadir Abi, konuya cevap yazarken "acaba Nadir Abi gelecek mi? özledim onları" diye düşünüyordum :)
  17. Jinni

Ynt: 21 Ekim Balaban Off-Road Gezisi Bir aksilik olmazsa ben gelirim :) Jinni is back! :D
  18. Jinni

Kenan Sofuoğlu

Ynt: Kenan Sofuoğlu Kenan Sofuoğlu, Dünya Süpersport Motosiklet Şampiyonası'nın 4. ayağı İspanya'da zafere ulaşarak bu sezonki 3. birinciliğini kazandı. Honda takımı adına yarışan Kenan, Valencia Pisti'nde 23 tur üzerinden yarışta 38 dakika 8.52 saniyelik derecesiyle birinciliğe ulaştı. Katar...

19. Jinni

Kenan Sofuoğlu

Ynt: Kenan Sofuoğlu Bunları bilelim ; ;) KENAN SOFUOĞLU Ağustos 1999’da göçük altındaydılar. Ağustos 2001’de ise şeref kürsüsünün üstünde... Küçük yaşlardan itibaren motosiklet sevdalarını sürdüren depremzede Sofuoğlu Kardeşler 2001 Balkan Motosiklet Pist Şampiyonası üçüncü ayağında ilk üç...
  20. Jinni

Gezenbilir Terkos Parkurları Off-Road Gezisi (1 Nisan 2007)

Ynt: Terkos Parkurları Off Road Gezisi (1 Nisan 2007) Çok keyifli görünüyor... kıskandım :( Pofurt...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR