Arama sonuçlarınız

1. ozntan

Çıkma Defender Parça.

emre durum bellı ya bu aracları bırakacagız yada baska bır yontem bulacagız

2. ozntan

Çıkma Defender Parça.

yani firmalar ve şirketlerden bağımsız olarak yazıyorum öncelikle bunu belirtmekte yarar var sonradan değişik yerlere çekilmesin 1987 model herhangi bir aracın poryasıda diskide aynı malzemeden yapılır değişik olan tek sey ölçüleridir ( kullanılan mazleme kütle olarak aynı )... denemesi bedava...
  3. ozntan

Çıkma Defender Parça.

:(

4. ozntan

Çıkma Defender Parça.

sağ sol takım fiyatı mı?
  5. ozntan

Defender Ses Sıkıntısı

meges kaporta parçalarını birleştirmede kullanılan silikon gibi bir malzeme fabrikalarda araç kaporta montajında kullanılıyor.... sanayi sitelerindeki oto boya malzemesi satan dükkanlarda bulabilirsin silikondan daha akışkan bir malzeme olduğundan kullanım sırasında dikkat et acele etmeden...

6. ozntan

Series Fotoğrafları

gitmiş güzelim fotolar

7. ozntan

Defender Ses Sıkıntısı

kapıyı menteşelerden sök, trimleri cam trapezlerini vs. herşeyi sök kapı çerçeveleri ile sacların bağlantılarına birde ara yan bağlantı profillerinin ulaşabildiğin her birleşim yerlerine meges sür ve işkence ile sıkıştır 1 gün dursun ertesi gün bağla herşeyi tak kapıyı yerine ses kesilir... bu...
  8. ozntan

Series Lll Bmc

levendin bir çok parçası serieslere oluyor... makaslar da buna dahil muhtemelen olur düye düşünüyorum eski sistem deki bant üretimlerinde bant yolu değiştirmek çok maaliyettli bir işlem bu nedenlede muhtemelen aynı parçalardır diye düşünüyorum.....
  9. ozntan

Haydi Kendimiz Yapalım..... ;)

stepne demiri üzerinde hi jack taşımak için braket lazer kesim yapılması gerekiyor bunun dışında kaynak işçiliğini kendiniz de yapabilirsiniz.... bağlantı civataları civatacıdan alınacak hi jack üzerinden ölçü alınıp metalin biraz çekiçlenmesi gerekiyor.... yapılabilirlik derecesi ** yıldız

10. ozntan

güzel bir mutfak tezgahı kamlarda da çok işlevsel olabilir diye düşünüyorum arka çamurlluk üzerine bağlantı için braket yapılıp sabitleniyor ve tekerin yanına inen tek bir bacakla destekleniyor.... yolculuk sırasında da ister aracın uzerindeki sepette ister araç içinde taşınabiliyor...

11. ozntan

değişik internet sitelerinde bizim araçlara uygulanacak çok değişik aksesuarlar var bazıları türkiyede de yapılıyor ya yokluktan ya aç gözlülükten fiyatlar uçuyor.... bu konudan duyduğum rahatsızlık sonucu yapabileceğim herşeyi kendim yapmaya karar verdim... yaptıklarım la ilgili maliyetleri...
  12. ozntan

Yeni Defender... Yardım

kasası düz modelleri tercih etmeniz işinize yarayacaktır sonradan bindirme kasalı bir araca havuz takmak için 2000 tl gerekir dolayısı ile duz kasalı bir araç alırsan 2000 tl az masraf edersin.... en kötü aracı iki kişik yapıp arkasınını da kasalı olarak kullanırsın arazı için çok güzel...

13. ozntan

Series 2-a Ya Defender Konsol Takılması....

zate amaç defender yapmak değil serifender yapmak..... muhtemelen yürüyenlerle de oynanacak bu nedenle cokta önemli değil haaa bu aracı almadan önce bir defender gelseydi elime zaten onunla uğraşırdım ama o arada bu geldi yazık yıllardır bekleyip duruyordu sırasını sen gelme mi diyeydimmmm
  14. ozntan

Serifender Bizon

Valla haklısın ne olacak bizim bu boşvermişliğimiz yahu hafta sonu sözüm söz hallediyoruz birde bol defenderli fotolar yollayacağım
  15. ozntan

Serifender Bizon

bu arada aklıma geldi şimdi askerler savaş alanındayken en önde sancak gider ya o bir taraftan da askere moral verir bizim flama eksik ondan oluyor sanırım ;) bak avatarımdaki fotoda aracın arkasındaki duvar boş duruyor değerlendirmek lazım.......

16. ozntan

Serifender Bizon

valla sorma emre havalardan mıdır nedir bir rehavet çöktü üzerime motor boruları değişecek malzemeyi aldım daha takmadım tampon konusunda çalışmalara başlamam lazım malzemeyi aldım elimi sürmedim elektrik tesisatına başlamam lazım elimi sürmedim koltukların montajı yapılması lazım iç yalıtımın...
  17. ozntan

Defender Kahn

şu çamurluk kabartmalarını bende çok beğeniyorum bir ara nasıl yapılır diye kafa yormuştum belki herşey bittikten sonra uğraşabilirim.... ama yapabilen birisi ile konuşmayı isterim....
  18. ozntan

Serifender Bizon

bu hafta sonu komple yattım araçla hiç uğramadım... dolayısı ile yazılacak bişey yok bu haftalık......

19. ozntan

Aldıysak Başlayalım

ya pardon o an niye benzin pompası yazdım aklımdan distiribitor diye geçiriyordun ama benzin pompası yazmısım simdi okuyunca farkettim ... takman gereken yer distiritör üzerindeki yuvarlak diyaframın ucu bir ucu oraya takılacak diğer ucu karbüratöre takılacak
  20. ozntan

Series 2-a Ya Defender Konsol Takılması....

doğru diyorsun haklısın ama söyle düşünelim ben kahveye gitmem gece hayatım yok içkiyi bir tek evde içerim oyun desen tavla okey dışında bişey bilmem şimdi hazır yapılı bir araç alırsam ben ne yapacağım :) bir hafta sonu keyfimiz var oda araçlarla uğraşmak onuda elimden alma bari valla gider...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR