Arama sonuçlarınız

1. efe_41

1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe)

Ynt: 1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe) EVet nisaan motor var. Gayet memnunum.. Kaç beygir tam bilmiyorum. Ama güçlü motor. Buzlu zeminde yarısı karlı kanalda olan range rower sport çektim hiç zorlanmadı.. Kara saplanmış Q7 çektim.. Arabada 8-10 kişi oluyo kartepeye rahatça çıkıyorum...

2. efe_41

Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum

Ynt: Defender İçin Jant Flanşı Arıyorum Bu flanşlar jant takılması için dimi, pek anlamıyorumda.. Bende defendere jant taktırcaktımda böyle bir aparattan bahsetmişlerdi.. DEfendere jant bulmak zor.. ama bu ay jant alıcam, jantları göbeğe göre ayarlatacağım.. yani jantlar arabaya göre olcak...
  3. efe_41

Ynt: 1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe) aracın özellikleri... Nissan terrano II motor var.. ŞAnzıman Land Rover.. Hidrolik direksiyon mevcut.. 4 cam otomatik.. 8500 lb T-max vinç mevcut.. İçi deri döşeme.. Koltuklar falan.. şimdilik aklıma gelenler bunlar..

4. efe_41

Ynt: 1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe) teşekkürler ederiim..
  5. efe_41

Ynt: 1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe) Teşekkür ederim.. DAhada güzel olcak inş.

6. efe_41

Ynt: 1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe) teşekkür ederim.. abi ben hafta sonu çalışıyorum.. Gezilere katılamama sebebim o :(

7. efe_41

Ynt: 1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe) lastik ebatınla oynamayacağımda, bu önümüzdeki ay çelik jant takılcak büyük ihtimal..
  8. efe_41

Ynt: 1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe) kimisi vinç takılmadan önce çekilmiş olan fotolar.. Vinç takılı.
  9. efe_41

Ynt: 1988 Defender 110 (Kocaeli / Kartepe)

10. efe_41

1988 model. Ankara makina kimyadan çıkarılmış.. Aracı ben hazır toplanmış halde aldım. Toplanması ne kadar zor ve maliyetli biliyorum çünkü.. Üzerinde Nissan Terrono II dizel 4 silindir motor var.. Çok memnunum.. Yavaş yavaşta modifiye ediyorum aracı..

11. efe_41

İzoff Değirmendere Kurtarma Operasyonu (26 Mart 2009)

Ynt: İzoff Değirmendere Kurtarma Operasyonu (26 Mart 2009) önder abi bildiğim kadarıyla en tehlikeli çamur bu.. yani yarı ıslak sarı olanı.. sabun qibi kayar. Vede tutkal qibi yapışırr.. Lastiklerinde kapamıs zaten kanallarını..
  12. efe_41

Trafikte En Gıcığıma Giden de....

Ynt: Trafikte En Gıcığıma Giden de.... - Hatalı olupta hala karşı tarafı suçlayanlar.. - Yeşil yandığında kalkış yapmayıp bekleyenler.. - Şeridinde gitmeyenler... - Uyarı (sellektör) yaptığım halde hala uzun farları açık halde gelenler.. ( buna 6 sis lambası ve uzunları yakarak karşılık...

13. efe_41

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? M. Kemal ATATÜRK ; Nutuk.. Şuan bunu okuyorum..
  14. efe_41

İzoff Sapanca Gezisi (15 Mart 2009)

Ynt: İzoff Sapanca Gezisi (15 Mart 2009) Tabiiki çok çok çok güzel bi gezi.. Konunun başında okuduğun çevirmeye getiriyorum lafı, pazar sabahı benide çevirdiler maşukiyede.. Ehliyere ruhsata baktı ve saldı.. Neyse, şu toplantı işini gerçekleştirin artık bekliyorum abilerim :) varmı kartepede...
  15. efe_41

En Son Hangi Oyuna Gittiniz?

Ynt: En son hangi oyuna gittiniz kocaelide tiyatro sporu diye bi oyun var.. Grup desek daha doğru.. Doğaçlama oyun oynuyolar.. Herşey o anda üretiliyo.. Çok komik eğlenceli geçiyor.. En son ona gittim fırsat buldukçada gidiyorum..

16. efe_41

İzmit Kartepe Kayak Merkezi

Ynt: İzmit Kartepe Kayak Merkezi Yukarısı parsellenmedi merak etmeyin. Az daha sabır..Rekabet ortamı yaratılmaya çalışılıyor.. Başka kişiler tarafından oteller kurulması uğraşında olanlar var.. Bu konuda çalışmalar var.. Otel sahibi kuzuyaylayıda almaya çalıştı ve ihaleye girdi.. Kuzuyaylayıda...
  17. efe_41

İzmit Kartepe Kayak Merkezi

Ynt: İzmit Kartepe Kayak Merkezi otel liftinin solunda kızaklar için 150-200 metrelik bi kızak pisti var.. ben ne zaman kaymaya çıksam (haftada 2-3 kez) orda kızaklarla poşetlerle kayanları görüyorum..
  18. efe_41

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... bilim..

19. efe_41

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... kuaför..
  20. efe_41

Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım?

Ynt: Eşlerinin Tepkisinden Bıkan Off-Road'çular, Ne Yapalım? Bekarlık suLtanLııııııııııııııııııııııııkkk ! :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.