Arama sonuçlarınız

1. efe_41

Soğucak Yaylası Denemesi... (01 Mart 2009)

Ynt: Soğucak Yaylası Denemesi... (01 Mart 2009) Kuzuyayla yolu bayağadır kapalı.. Açtırsak yol kenarlarında (kuzuyayla yolu) piknik yakıyorlar ve rezil bir durumda bırakılıyor.. Ateş yakmak için ağaç kesme gibi surumlarda sözkonusu oluyor.. Bende hergün bir ümitle gidiyorum ama geri gönüyorum..

2. efe_41

İzmit Kartepe Kayak Merkezi

Ynt: İzmit Kartepe Kayak Merkezi İzmitliyim.. MaŞukiye' de oturuyorum.. Ve "HERGÜN" kartepedeyim. (iş gereği).. Tüm yorumları okudum.. Öncelikle şunu söyleyeyim.. Bir kere uludağ ile kartepe'yi kıyaslamak bana çooooooooooooook komik geliyor.. Bundan 30 sene önceki filmleri bile izlerken...
  3. efe_41

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme kartepede sucuk ekmek ye :)

4. efe_41

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... mesajlaşmak :D
  5. efe_41

Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :)

Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :) Bende fotoyu ilk gördüğümde fotonun çekilme açısı gözüme takıldı.. Anahtarım hep cebimdedir..

6. efe_41

Kamyon Yazıları

Ynt: Kamyon Yazıları *Hayat bigündür oda bugündür. *Aşkın gözü kördür evlenince görmeye başlar tabi karınla kaynanan izin verirse. *Babam sağolsun. *Parola 29. *Ne duamsın nede bedduam. :)

7. efe_41

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? 1- Yücel Işık (Range Rover Classic 1986) İstanbul 2- Meriç Bager (Defender 1988 110 2,5 Dizel) Kocaeli 3- Y.Yavuz (Discovery I 1995 3.9 V8i ) Ankara 4- Naci...
  8. efe_41

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? plaka ve vinci bantlayıp ön tamponu boyadım..
  9. efe_41

Soğucak - Kuzuyayla Off-Road Turu (18 Ocak 2009)

Ynt: Soğucak - Kuzuyayla Off-Road Turu (18 Ocak 2009) tamamdır anlaştık :)

10. efe_41

Ynt: Soğucak - Kuzuyayla Off-Road Turu (18 Ocak 2009) vaayyyy elif ablaammmmmda burdaymışş... ARabanın hakkını verdin ya elif abla.. sana helal olsun bee.. akşam gerçekten güzeldi.. babam ii not vermiş.. artık dewamı gelsin gezilerin :)

11. efe_41

Ynt: Soğucak - Kuzuyayla Off-Road Turu (18 Ocak 2009) selamlarr, kuzuyaylaya dün gece çıktık 2 araç.. bizim Defender ve Cherokee ile.. yoldaki kar kum qibi olmuş.. ve gece ayazı vardı.. ama güzel geçti.. TRT vericisine giden yola girdik ve az ilerde saplandık.. bu hafta yine kar geliyormus...
  12. efe_41

Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008)

Ynt: Samanlı Dağlarında Ufak Bir Tur (28 Aralık 2008) önder abi profilindeki foto arabanın sonraki günlerde alacağı durumun bi göstergesimi ?

13. efe_41

110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi?

Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi? o konuda bi bilgim yok aracı aldığımız kişi taktırtmış..
  14. efe_41

Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi? abi ya daha yarım saat önce kartepede fena fekilde kara sasplanmış range rower spoert çektim bd 30 motorlu defender ile... 10 numara motor ;)
  15. efe_41

Kartepe Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008)

Ynt: Kartepe Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008) KuzuyayLa yoluna buqün girdim, bi RAV4 kurtarmaya.. yol gayet güzel standart 4x4ler kar tipi lastiklerle çıkar.. tabi ben öğle vakitlerinde ordaydım .. akşam 19:00 civarı kar basşamıştı yine..

16. efe_41

İzmit, Maşukiye, Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008)

Ynt: İzmit, Maşukiye, Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008) Murat bey her zaman beklerim.. Zaten yerimiz yol üstünde. kartepe yolunun 11. kmsi sağda can çekti mermer ızgara yazıyor.. Her daim beklerim yemeğe, çaya, kahveye :) ARaba yıda görmüşsünüzdür zaten ön camda gezenbilir off road ekibi...
  17. efe_41

İzmit, Maşukiye, Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008)

Ynt: İzmit, Maşukiye, Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008) selamlaarr.. resimdeki araçlarla selamlaşmıştık.. (siyah defender benimkisi).. hergün gezdiğim yerler olduğu için çok farklı gelmedi bana fotolar.. yaa abi hummer'ın sahibi sanıyorum sizinle muhabbet etti, bizim tanıdıktı o geldi yanımıza...
  18. efe_41

Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi? Tam ölçmedik. Hiç fırsat olmadı.. ama yakıtından şikayetci değilim..

19. efe_41

Ynt: Kartepe Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008) yani bende onu dedim.. unimogta batarsa biz napalım ::):) bizim tanıdıklar hummer h2 ile denediler kuzuyaylaya kadar çıkmışlar onlarda.. bu ARada dönüşte bi uğrasaydınız be abi çayımıızı kahvemizi içseydiniz..
  20. efe_41

Ynt: Kartepe Kuzuyayla Gezisi (28 Aralık 2008) abi ben maşukiyede merkezde siyah defenlerle yanınıza gelen kişi :):) Kuzuyaylaya çıkan doslarımız unımog kuzuyayla mevkiinde battı falan dediler.i Tabiki hiç inandırıcı gelmemişti.. Ama unımog inerken lastik havalarının iniş olması sölenenleri...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR