Arama sonuçlarınız

1. efe_41

110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi?

Ynt: 110 Defender'a 2500 cc BMC (Nissan) Motoru Sorunsuz Takılabilir mi? Bizim Defender'de NİSSAN BD30 var. Gayet memnunum..

2. efe_41

Zincir mi? Kar Lastiği mi?

Ynt: Zincir mi? Kar Lastiği mi? Bencede araçta zincir kesinlikle olmalı.. kar lastiği ile karda tamam biyere kadar bi şekilde idare ediyorsunuz.. ama düşününki uludağ, kartepe qibi biyerdesiniz, ineceksiniz.. Yolda buzlanma var ise kar lastiği işe yaramıyor. çivili lastik olması gerekli.. O...
  3. efe_41

İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008)

Ynt: İzmit Gezenbilir Grubu Toplantı Sonrası Off-Road Gezisi (24 Aralık 2008) önder abiiiiiii !!!! Bak pazar gezilerine gelemiyorumdaa, akşam gezisinde olurdum ya.. Gruptan bi seni tanıyorum.. Bide bazen SMU plakalı suzukiyi görüyorum bazen çarşıda.. valla çok eğlenceli olmuş geziniz..

4. efe_41

Kartepe'de Gezi

Ynt: Kartepe'de Gezi abi anca gördüm msjı kartepedeydim. Turan babanınn yani babamın numarası 0535 315 1243
  5. efe_41

Kuzuyaylası 'na Ailece Kar Gezisi (21 Aralık 2008)

Ynt: Kuzuyaylası 'na Ailece Kar Gezisi (21 Aralık 2008) Uğur abi gördüm ben sizi.. Sabah subaşı restorandaydınız.. Sonrada kuzuyaylaya çıktınız.. inerkende hava kararmıştı.. Arabanız çok heybetliydi.. maşallah vallahi.

6. efe_41

Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008)

Ynt: Kocaeli'de Hamsili Helvalı Defenderlı Rampa (14 Aralık 2008) Önder abi nasıl nasıl kıskandım nasıl kıskandım anLatamam.. Burnunun dibindeki gezilere katılamamak insan çok koyuyo be..

7. efe_41

Defender Araç Muayenesi ...!

Ynt: Defender Araç Muayenesi ...! saol allah razı olsun önder abi..
  8. efe_41

Ynt: Defender Araç Muayenesi ...! normalde hafta içi hafta sonu hep acığız.. geçen pazar babaannemin vefatı dolaysıyla kapalıydık. camlarda yazılar vardı.
  9. efe_41

Ynt: Defender Araç Muayenesi ...! alykm selam söylerim.. birden abi kar yok diye uğramıyorsun hiç.. Gel bi yemek yeriz çay içeriz...

10. efe_41

Ynt: Defender Araç Muayenesi ...! izmitte araç muayene istasyonunun orda işim vardı çarşamba günü. inanılmaz bir kalabalık var.. zor geçtim orayı.. Ve bildiğim kadarıyla hala eski usul olduğundan büyük oyunlarda dönüyormuş orda!!

11. efe_41

Araç İthali

Ynt: Araç İthali Eskisi qibi siyah değil.. Renkli camlar var tamda beyaz değil :) kartepeye kar düştü Bizim defender açtı sezonunu :)
  12. efe_41

Kurban Bayramı'nda Nereye Gitmeli?

Ynt: Kurban Bayramı'nda Nereye Gitmeli? yaa gelin maşukiyeye kartepeye :):)

13. efe_41

İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008)

Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) Birden abi bu senin ladamı.. Bahsediyordun hani.
  14. efe_41

Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) valla abi nasıl olur ama yaa.. benim kartepede şu minik resimdeki defenderle her yere giriyorum.. gerek kar gerek çamur.. rampa falan farketmiyo.. orada o defenderlerin orayı çıkamaması fizin kurallarına aykırı qibi..
  15. efe_41

Ynt: İzmit Dağlarında Off-Road Gezisi (23 Kasım 2008) valla çooooooooooooooooooooooooooooook fena şaşırdım.. defender orayı çıkamadı he.. bide kendini çektirtti. Benim şahsi düşüncem, Defenderim orayı çıkamasın (ki hiç sanmıyorum) orada kendimi çektirteceğime ilk uçurumdan atarım o arabayı...

16. efe_41

Araç İthali

Ynt: Araç İthali ahmet abi bizim aracın camlar simsiyah biliyorsun.. kötümüydü ? ( şuan renkli değil polis söktrdü)
  17. efe_41

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... namaz
  18. efe_41

En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? bende yavuz beye katılıyorum.. Defender kullanıyorum ama maşallahı var 2 yıldır hiçbir arıza yapmadı.. Bence yavuz beyin belirttikleri dışında aracı bilen birinin kullanmasınında etkisi var.. Kullanmak var, kullanmak var...

19. efe_41

Arazi Aracı için Ayrı Ehliyet Verilsin >:(

Ynt: Arazi Aracı için Ayrı Ehliyet Verilsin >:( Ülkemizde jip  kullananların çoğu görüntü amaçlı alıyorlar bu araçları. Ve birçoğu hiçbir özelliğini bilmiyor.. 4x4 ruhu yok :) şöyle bir misal vereyim ; Kia marka bir jipin 4 tekerinede zincir taktırmış abimiz.. Olay yeri kartepe.. Yolda 20 cm...
  20. efe_41

Land İstiyorum

Ynt: Land İstiyorum Ben izmitteyim.. bir tane görüyorum ama biraz eski. fotolarını çekerim atarım size bu bikaç qün içinde.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR