Arama sonuçlarınız

1. ATMACA53

Rize Gito Yaylası ve Arhavi Mençuna Şelalesi Temmuz 2011

Ynt: Rize Gito Yaylası ve Arhavi Mençuna Şelalesi Temmuz 2011

2. ATMACA53

Rize Gito Yaylası ve Arhavi Mençuna Şelalesi Temmuz 2011

Kendi çapımızda eğlendik ve sizlerle paylaşmak istedik. İyi seyirler.
  3. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u Dostlar Merhaba... 05 Temmuz ile 19 Temmuz Rizede olacağım. O trihlerde oralarda olan dostlar bi gezi yapalım diyorum. Müsait dostlar özelden mesaj atabilirler. Saygılar..

4. ATMACA53

Dacia Duster ve Samurai Gezimiz

Ynt: Dacia Duster ve Samurai Gezimiz Kıskandırıcı dostlar. Fotolarınıza baktım ve kıskandım. Belki benide götürürsünüz birgün o güzel yerlere :-). Ayrıca Ramazan bey plakanızın 571 olması ayrı bir güzel.
  5. ATMACA53

İZOFF'un İkiz Rubiconları

Ynt: İZOFF'un İkiz Rubiconları Mustafa Bey, eski aracınızdaki arka tanponu nereden aldınız öğrenebilirmiyim. Tanpondaki farlar üstündemiyfi sizmi deldirip monte ettirdiniz. Marka modelini hatırlıyormusunuz. Bende bu tip bişey arıyorumda. Teşekkürler şimdiden.

6. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u Cümletten herkesten Allah Razı olsun. Daha iyieri iszlerin olsun dostlar.

7. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u Herkese çok çok teşekkürler. Yavaş yavaş off road aksesuarlarını tamamlayacağız. Bu arada rize trabzondaki dostlar hazirandan itibaren rizede olacağım. Umarım beraber bişeyler yaparız.
  8. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u evet otomatık. neyazıkkı manuel videsi ulkemıze gelmıyor. arazıde eksıklık fakat şehırde bulunmaz hint kumaşı. helede iş cıkışı ıstanbul trafıgınde köprüden geçmeniz gerekıyorsa :-)
  9. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u amin. güzel dua ve temenniler için herkese çok teşekkürler. Herşey gönlünüzce olsun daha iyileri sizin olsun dostlar.

10. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Ynt: RiZE' nin RUBICON u teşekkür ederim. Renk konusunda kesinlikle katılıyorum.

11. ATMACA53

RiZE' nin RUBICON u

Yeni aldığımız Rubiconumuz.
  12. ATMACA53

Rize'de Duster ile Kar ve Çamur keyfi

Ynt: Rize'de Duster ile Kar ve Çamur keyfi Toprağım güzel gezmişsiniz. Kıskandım. Saygılar.

13. ATMACA53

Günübirlik Rumelifeneri Ormanlarında Off Road Gezisi

Ynt: Günübirlik Rumelifeneri Ormanlarında Off Road Gezisi keyifli bir gezi olmuş. kıskandırıcı :-)
  14. ATMACA53

Bursa - Uludağ 0ffroad, Keles Kocayayla Etkinliği (06 Aralık 2009)

Ynt: Bursa - Uludağ 0ffroad, Keles Kocayayla Etkinliği (06 Aralık 2009) kıskandım. çok güzel eğlenmişsiniz.
  15. ATMACA53

Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD

Ynt: Jeep Wrangler Rubicon 2.8 CRD merhabalar. bu indirimden nasıl yararlanıyoruz. nereye kıme nasıl başvurmalıyız ve hangı evraklar istenıyor bılen varmı.

16. ATMACA53

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? tekrar merhaba.. amatör telsiz sertifikası alınca hf telsizle görüşme yapabilirmiyim yani. Birader bu cihazların çok pahalı oldugunu kocaman antenı oldugunu sölemişti bir dafasında yanlış hatırlamıyorsam.
  17. ATMACA53

Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim?

Ynt: Amatör Lisansım Olmadan Amatör Telsiz Kullanabilir miyim? DOSTLAR.. şimdi ben a-b grubu belgeyi almayı başarsam edirnedeki evimde bulunan telsizimle iş için gittiğim kars tan konuşmam mümkün olacakmı. Kardeşim kaptan hint okyanusunun ortasında gemi ile konuşabilirmiyim. Bide bu belgeyi...
  18. ATMACA53

Samsun Ata Yolu Gezimiz

Ynt: Samsun Ata Yolu Gezimiz Merhabalar, bu bölgele görebilecemim etrafında turizm yapılaşması olmayan göl varmıdır.

19. ATMACA53

Araçta Bulunan Dahili GPS için Harita

Fabrika çıkışlı gps navigasyonu var türkiye haritası yok. bulunması yüklenmesi mümkünmü. nereden bulunabilir. tesekkrürler şimdiden.
  20. ATMACA53

Telsiz Konusunda Amatörüm Önerilerinizi Bekliyorum

Ynt: Telsiz Konusunda Amatörüm Önerilerinizi Bekliyorum Öncelikle tesekkürler. Pmr nedir ve iyi suya ve darbelere dayanıklı kalite bir marka model verebilirmisiniz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR