Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar dostlar,
Ne istediğimi yazıyım siz bi değerlendirin. Acemiliğimden komik duruma düşüyorsam hoş görün lütfen,
Aracıma bir telsiz takıcam ve şehirler arasındaki evimle konusabilicem. 2tane kablosuz el telsizi de alıcam araçtan indiğimizde araça 10 km kadar bir mesafede göüşebilecem ve...
Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu
Merhabalar ismim Mesut,
sonunda CUBE AMS COMP mtb ye kavustum. aranısdayım. ilk olarak Ardahan dan rizeye 450 km. yol yaptım. çok ıslandım çok yoruldum çıkışlar dilimi lastiğe kadar uzattı :-) fakat ÇOK EĞLENDİM. çoğunlıkla istanbulda olurum. sizlerle...
Ynt: Yeni Üyelere Kısıtlama...
hımm mantıklı. ya ben az önce başka bir sitede bi aracın satıldıgını fakat galeride oldugunu gördüm. gezen bilirden yazıştıgım bir arkadaş. dedim nekadar istiyor sorayım kendisine patt mesaj atamazsın diye çıktı karşıma. Bi soralım dedik ne ayıbımızı gördü php de...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
mesaj sayısı derken açtığım konu sayısımı mevcut konulardaki yazışma sayımmı. örneğin birkaç farklı konuya bişeylermi yazmam lazım.
Ynt: Yeni Üyelere Kısıtlama...
ya 20 mesaj zorunlulugu bana tuhaf gelıyor. sureklı login olup geziniyor okuyorum. durup durup 20 mesaj olsun diye database ie şişirmiyom :-) neden üyelere mesaj atamıyacam anlayamadım.
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Ben Mesut,
iş nedeni ile dağlardayız :-) şahsıma ait bir aracım yok şirket nissan patrol la dağa sürdü. kısacası burdayız :-)
Merhaba dostlar. konu başlığındaki plakalı aracın sahibini tanıyanınız varmıdır. Kendisi aracı satıyor sanırım. Teknik birkaç konu ve bilgi için ulaşmak istedim. Yardımlar için teşekkürler.