Arama sonuçlarınız

1. ATMACA53

Telsiz Konusunda Amatörüm Önerilerinizi Bekliyorum

Merhabalar dostlar, Ne istediğimi yazıyım siz bi değerlendirin. Acemiliğimden komik duruma düşüyorsam hoş görün lütfen, Aracıma bir telsiz takıcam ve şehirler arasındaki evimle konusabilicem. 2tane kablosuz el telsizi de alıcam araçtan indiğimizde araça 10 km kadar bir mesafede göüşebilecem ve...

2. ATMACA53

Garmin Oregon 550 için uydu görünümü map arıyorum

Sitelerden birinde gördüm google gibi uydu görünümü yüklü idi. nerden bulurum arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler.
  3. ATMACA53

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhabalar ismim Mesut, sonunda CUBE AMS COMP mtb ye kavustum. aranısdayım. ilk olarak Ardahan dan rizeye 450 km. yol yaptım. çok ıslandım çok yoruldum çıkışlar dilimi lastiğe kadar uzattı :-) fakat ÇOK EĞLENDİM. çoğunlıkla istanbulda olurum. sizlerle...

4. ATMACA53

Yeni Başlayan Kampçılar İçin Malzeme İncelemesi

Ynt: Yeni Başlayan Kampçılar İçin Malzeme İncelemesi dostlar içinde üşümeyeceğim satın aldığımdada cebimi parçalamıyacak bi çadır önerebilirmisiniz.
  5. ATMACA53

Rize'de Tırmanış Parkuru Arıyorum

Dostlar bahsi il civarında tırmanış yeri bileniniz gideniniz tırmananız varmıdır. Yardımcı olursanız sevinirim

6. ATMACA53

Yeni Üyelere Kısıtlama...

Ynt: Yeni Üyelere Kısıtlama... hımm mantıklı. ya ben az önce başka bir sitede bi aracın satıldıgını fakat galeride oldugunu gördüm. gezen bilirden yazıştıgım bir arkadaş. dedim nekadar istiyor sorayım kendisine patt mesaj atamazsın diye çıktı karşıma. Bi soralım dedik ne ayıbımızı gördü php de...

7. ATMACA53

Rize'de Off Road ???

Ynt: Rize'de Off Road ??? tüh yazınızı biaz geç okudum. rizedeydim aynı amaçtan. şimdi değilim döndük gurbete. bişeyler ayarlardık beraber. neyse birdahaki sefere dostum.
  8. ATMACA53

Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar

Ynt: Artvin; Murgul Karagöl, Borçka Karagöl - Macahel, Şavşat Karagöl ve Yaylalar çok güzeller. çoğuna gitmş olmam yinede oraları hiç görmemişçesine heyecanlandırdı. yarın bidaha gideyim en iyisi :-)
  9. ATMACA53

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu mesaj sayısı derken açtığım konu sayısımı mevcut konulardaki yazışma sayımmı. örneğin birkaç farklı konuya bişeylermi yazmam lazım.

10. ATMACA53

Yeni Üyelere Kısıtlama...

Ynt: Yeni Üyelere Kısıtlama... ya 20 mesaj zorunlulugu bana tuhaf gelıyor. sureklı login olup geziniyor okuyorum. durup durup 20 mesaj olsun diye database ie şişirmiyom :-) neden üyelere mesaj atamıyacam anlayamadım.

11. ATMACA53

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Mühendisim. Ya doslar neden özelden kimseye mesaj atamıyorum bileniniz varmı.
  12. ATMACA53

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben Mesut, iş nedeni ile dağlardayız :-) şahsıma ait bir aracım yok şirket nissan patrol la dağa sürdü. kısacası burdayız :-)

13. ATMACA53

34 JEP 34 PLAKALI WRANGLER SAHIBI

Merhaba dostlar. konu başlığındaki plakalı aracın sahibini tanıyanınız varmıdır. Kendisi aracı satıyor sanırım. Teknik birkaç konu ve bilgi için ulaşmak istedim. Yardımlar için teşekkürler.
  14. ATMACA53

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar dostlar. bende uzun zamandır arazideyim. nissan patrol ve land rover discovery kullanmaktayım. profesyonel fotoğrafçılıkla ilgileniyor ve uğraşıyorum. sizlerle tanışmaktan şeref duyarım. Şuan ardahan dayım.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.