Arama sonuçlarınız

1. Baran 54

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) listeyi güncelledim lütfen dağa dikkatli olalım ;) :D ;D

2. Baran 54

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01 - Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki Jimny-2004) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...
  3. Baran 54

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) yeni gelen tüm off roadçılar hepiniz hoş gelmişsiniz... ;D

4. Baran 54

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi telefon duruyor abi ben en musait anımda arayıp seninle görüşücem.....
  5. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam abi yeni işlerin hayırlı olur işallah ankara iyi gelmiştir sana abi yanlız kısa mesafelerde dediğim gibi bir deniz sefası filan olursa birkaç gün önceden haber verin abi muhabbetinizi gerçekten özledim ... abi birde seni şu adadaki ev işi için arayıp...

6. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ne ldu bu sakaryaya ya her gün gece gündüz ne güzel muhabbetler dönerdi eskiden şimdi goremiyorum o muhabbetleri serkan, abi hakan 5408 aadaşım, fatih 8181, nerde bu mudavimler artık yetim kaldı sakarya muhabbet ya bir el atalım da yine birleşelim muhabbette...

7. Baran 54

Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım?

Ynt: Suzuki Vitara JLX 1.6'yı Monster Vitara'ya Dönüştürmek İçin Yardım? aracınız gerçekten cok güzel oldu ve ofsetli jantlar harika olmuş . yanlız aracı biraz yorarmı diye düşündüm jantlardan sonra çekiş perfonmassı nasıl. birde birdaha balığa giderseniz rast gele şimdiden. ;) :D ;D
  8. Baran 54

93 3K Vitaramda Radyatörde Motor Yağı Görünmesi

Ynt: 93 3K Vitaramda Radyatörde Motor Yağı Görünmesi çozüm buldunuzmu merak ettik doğrusu..
  9. Baran 54

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) hoş geldiniz ilker bey sizi araçlar suzuki bölümüne bekliyoruz. ;D http://www.gezenbilir.com/index.php?board=179.0

10. Baran 54

Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor!

Ynt: Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor! Sayın Ali Kardeşim alakanız için çok teşekkür ederim.Sayenizde bir miktar bilgilendim. Ben Emekliyim. Benim Vitara almadaki amacım. arkasına küçük bir romork takıp içine kamp malzemelerini koyup.Hanımla dağ orman gezmek.Bu arada vitarayıda off...

11. Baran 54

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) yelkenci abim sucuklu yumurtanı bilmem, kavuna geçmiş olsun , ama bir olay gordüm o resimlerde antrıkotlar harika gözüküyor,çakır yağlı olay budur derim kasap olarak başkada birşey demem afyet olmuştur eminim. ;) :D ;D
  12. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hamdi abi avartar resmi değişmiş senin yakışıklı pozundan sonra daha yakışıklı bir resim gelmiş :D :D :D şaka şaka kızma hemen bmw den sonra suzucu oldun galiba haırlı olsun abi yodan çıkıyosun yine ama ben sülüklü göl gezisinde söylemiştim birgün herkez...

13. Baran 54

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) inanın çok gelmek istedim ama işler bazen izin vermiyor ama kısmetse birdahakine yanınızdayım bu güzel günleri kacırdığıma inanın üzgünüm :'(neyse ki mesajınız rahatlattı beni bir dahakine kısmetse ölmez sağ kalırsam...
  14. Baran 54

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (03-04 Temmuz 2010) gelemedim....bennnnnnnnnnn.... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
  15. Baran 54

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları 3 karede benden...... ;) :D ;D

16. Baran 54

235/75/15 Federal Couragai M-T 2.El

Ynt: 235/75/15 Federal Couragai M-T 2.El lastiklerin satılıp satılmadığı hakkında bilgi vere bilirmisiniz .
  17. Baran 54

Ynt: 235/75/15 Federal Couragai M-T 2.El ...
  18. Baran 54

Ynt: 235/75/15 Federal Couragai M-T 2.El merhaba cvp geç oldu ama cevaplayayım kusura bakmayın... eğer bassettiğiniz araç jlx4 kapı yukseltmesiz standart ise bu ebat lastikler sağ sol tam menavralarda ön şaseye içten surtme yapar onu da direksiyon ayar vidasından kolayca çoze bilirsiniz . ama...

19. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi iyi geceler sakarya ve herkeze selam . kankam enişten ve freegraf arkadaş doğru soyluyor ben gebze de olduğumdan daha iyi biliyorum çayırova ve istsyon boğuldu resmen hatta boğulanlar oldu istasyonda temizlik çalışmaları hala devam ediyor e bizde şnorkelsiz...
  20. Baran 54

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) tek kelimeyle harika size bravo ;) :D

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR