Arama sonuçlarınız

1. Baran 54

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) mert bey hayırlı olsun bu arada bizim bildiğimiz biryerlerde ve kolay buluna bilicek bir adreste olmanız bizi sevindirdi , adrenaline müşteri olacağıma adım gibi eminim simdiden görüşmek dileği ile hayırlı...

2. Baran 54

3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010) imza atmak zorunda kalıyorum başka türlü heberdar olamıyorum ve orda olmayı çok istiyorum ama kısmet ::)
  3. Baran 54

SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak

Ynt: SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak bakın bu bilgiler iyi oldu yavrusu olan ayı gorduğumuzde aynen gaza yuklenip kaçmak lazım demekki tabi bayılmazsak... ;) :D ;D

4. Baran 54

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi resimleri atarsın abi bılgilenmiş oluruz :D
  5. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam ismail abi arcın sis farı olaylarını hallettinmi ;) kışa girmeden bende taktırıcam on korumaya ama daha karar veremedim

6. Baran 54

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni katılan tüm gezen bilirci arkadaşlar hoş geldiniz ;) :D

7. Baran 54

SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak

Ynt: SAPANCA OFF-ROAD Akçay-Soğucak guzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler birde ordaki katlanır camlı cj safaride cekilmiş sanki bir aslanlarla kaplanlar eksik :D ;D ;D
  8. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi butun islam aleminin ve site sakinlerinin kandili mubarek olsun sakaryaya sevgiler....
  9. Baran 54

235/75/15 Federal Couragai M-T 2.El

Ynt: 235/75/15 Federal Couragai M-T 2.El .

10. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam ismail abi eski yazıları yeni okuyorum cevap geç olcak ama sinan abim soylemiş suzu fotolarndaki yeşil araç ( be vild ) benim suzu resmide daihatsu topiğinde paylaştığınız için teşekkürler kısa zamanda görüşmek dileği ile saygılar (hakan ) baran 54

11. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam sakrya bugun evdeyiz bir yerede cıkamadık siteye bu ara sık giremiyorum herkeze selam benden .... yakında topiği canlandırıcaz hadi bakalım.....
  12. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi vay sinan abi aracın ok diri duruyor harika gözüküyor gule güle kullan tavan barlarının orjınal oluşuda çok ii olmuş coğu suzukıci bu barların eksikliğini yaşıyor bulunmuyorda piyasada şanslısın sinan abi.. ;) :D :D :D

13. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi ismail bey hoş geldiniz bende kocaeli gebze de ikamet ediyorum görüşmek dileği ile selamlar..... ;) :D
  14. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam abi iyi diyelim iyi olalım biraz işlerim bozuktu düzeltmeye çalışıyorum sakın sizi unuttuğumu sanmayın abi bu arada yazmıştım suzu almışsın hayırlı olsun sinana abi ... ;D
  15. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam sakarya bendende tüm sakaryaya hayırlı işler ... bol bol selam...

16. Baran 54

Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında siz o kadar oğlak keçi beslemişseniz duyarlı olmanız normal bence ama her küçükbaş veya buyuk baş hayvan besleyenler sizin gibi davranırsa eyvah yandık biz şaka bir yana açık hava olmdan bende et yiyemez oldum bıkkınlık galiba sizde kendinize göre...
  17. Baran 54

Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor!

Ynt: Otomatik Vitara JLX Dizel Gibi Sesi Çıkıyor! exper oto serkan abimizle bir görüşün size en ucuz yollu yardımcı olucaktır....linkki aşşağıdadır. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19014.0 gezen bilirden olduğunuzu hatırlatın kendisine. kolay gelsin. ;D
  18. Baran 54

Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında oğlk olayını anlayamamışsınız 15 günlük oğlak kesilmez ya :D oğlak biraz enginara benzer zamanı vardır bu da nisan 15 ve haziran 10 arası gibi bu tarihten sonra sütten kesilir ot yemeye yem yemeye başlar ve sut oğlak durumundan çıkar etide pek hoş...

19. Baran 54

Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında tarif gerçekten harika benim yaptığımdan değişikliği sadece etler kuşbaşı ve kemiksiz sarımsak biraz fazla . ben kemikli yumurta büyükllüğünde kesilmiş süt kuzu veya ş.u 15 gün içinde zamanı olan oğlak eti ve sarımsak tadı fazla bozmasın diye 150 gr...
  20. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi knkam telden görütük ama yazmakta istedim yeter alamadılarsa bırak kalsın belki boylesi hayırlıdır. kasap gibi kesip biçmesinler seni inan çok üzülüyorum . :'( :'( sen moralini bozma gerisi kolay olur bak çok hoşuma gidenbir ata sözü aslan düştüğü yerden...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR