Arama sonuçlarınız

1. Baran 54

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım

2. Baran 54

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) biz takipteyiz bakalım mesajın ilgili kişiye giderde olursa tanışmak nasip olur ........ sizce kötümü olur .. ???
  3. Baran 54

Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi sakaryada pazartesi birseyler yok galiba herkezin salısı mubarek ve iyi olsun ben salıyı açtım hadi hayırlısı.............. ;) ;) ;)

4. Baran 54

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) taş bize galiba ama kocaeli gebzeden bolu biraz zor oluyor asfaltta he biz yoldan cıktık ama bir değnek iyi olur bize sonuçta uyarsa her türlü bolu yaparız ............... ;D ;D ;D ;D
  5. Baran 54

Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010) yakında ordayım abi biraz zamzn bana ;)

6. Baran 54

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) şu kordinatlar bide liste cıksa guzel olucak nerden nereye ............ ;) ;)

7. Baran 54

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu yeni gelen arkadaşdar hepiniz hoş geldiniz uzun zamandır siteyi takip edemiyordum ama hepiniz en güzel yerdesiniz haberiniz olsun........ :) ;) :D ;D
  8. Baran 54

Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Zirvelerinde Gezi (9 Mayıs 2010) sakaryaya bravoooooooooooo 10 numara 4x4 guzelbir gezi olmuş..........
  9. Baran 54

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları iki yer uçağıda benden ;D ;D limitleri zorlanmış...... ;D ;D

10. Baran 54

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları tekrar hayırlı olsun inanın kazasız belasız ve bol çamurlarda kullanın en içten dileğim 5 kapı larda orj deri pek bulunmuyor dikkatimi çekmişti :D :D ;D ;D hayırlı geziler belki birgün beraber gezeriz............ ;) :D ;D

11. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi bu gezinin buluşma noktası neresi veya bizim gibi istanbul tarafın dan geleceklere bir öneri veya buluşma yeri bildirseniz güzel olucak çamur lazım biraz ...... artık heryer ot oldu buralarda...... ::) ::) ::)
  12. Baran 54

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları hayırlı olsun aracınız çok tuttum güzel gözüküyor acaba orjinelden deri döşmemi araç birde bagaj barları olsa süper olucakmış.. :D ;D ;D

13. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi selam sakarya gezileri uzakta kalsam takip ediyyorum muhabbetten bu aralar benim işler baya yoğun bu sıra ama iyisinemi kotusnemi bilmiyorum bir yerden et ucuzluyor bir yerden at tı eşşekti uğraşıyoruz burda neyse siz gezmeye devam edin ben size elbet...
  14. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi alo sakarya uyan artık uyan noluyo kış uykusundan kalkamamışsınız bak ben 888 mesaj sayısından kurtulayım 3 tane aynı rakkamı sevmem 666 gibi bu mesajıda uyanın bende 888 den kurtulayım diye yazıyorum .. hadi sakaryam hadi tatangalar bende geldim bak nöbetçi...
  15. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yav ben sana yaparım co pilotluk o önemli değil sana en kralını alıcaz suzunun kanka sinan abi akıllı adam suzu diyo başka bişi demiyo neyse su parayı bi bulım inan sana benin suzuyu hediye edicem ama bizim atlar bir koşuyo bir koşmuyo işte şans neyse kanka...

16. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi konur iyi geceler sana kanka onlar ersin muradına darısı senin başına kanka artık burdayım sakaryada ama bjk macını seyrederken aslan sutu iyi gitmiş biraz uykumu getirdi bende kacacam ama artık burdayım sakaryayı 1 iki etkinlşkle kaldıralım kış uykusundan...
  17. Baran 54

Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında

Ynt: Kesinlikle Gidilmeyecek Bir Yer Hakkında güzel resimler kediler de çk güzelllll
  18. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi anlaşıldı hakanım parayı bulmuş ama arcı bulamamış... :D :D :D her halde ikisini satıp bir suziki vitara alırda kendine gelir adaşım ihşallah kimse alınmasın ha lada yada ferozaya sözüm yok ama suzu bir yaşam tarzı ya suzu yoksa off roadda fazla yaşayamazsın...

19. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi hoş geldi kanka olaylardan kısa bahsetsene neler oldu ben yokken yarışlardan sonra bişi varmıydı bize göre.
  20. Baran 54

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi yav sen merak etme biz bi şampıyon olalım 32 dakka sonra ordayız yada uçuşu başka bir gezide deneriz bak sakarya hep uçuyo zaten ama hareket siz numaradan uçuyor ................ son mesajlarda bir doktor ablam birde hakan 5408 di eskiden o adaşım uçuyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR