Arama sonuçlarınız

1. H

Adana - Seyhan Baraj Gezisi (18 Nisan 2010)

Ynt: Adana - Seyhan Baraj Gezisi (18 Nisan 2010) ğüzel bir gezi olmuş baharla beraber devamını bekliyoruz paylaşımınız için teşşekkür ederim

2. H

Boydan Boya Karadeniz 2009

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 paylaşımınız için çok teşşekür ederim yerinizde olmak isterdim ğüzel bir gezi olmuş
  3. H

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003 paylaşımın için gerçekten çok teşşekkür ederim kışdan sonra ğördüğüm en ğüzel gzi kareleri

4. H

Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü

Ynt: Türkiye'de Trafik Güvenliği Kültürü murat beye katılıyorum önce eğtim eğtimini almadan yarım yamalak bilğilerle üsününe çıktığı aracı dahi tanımadan basıyor ğaza sanki aracın kendi gidecek sonrasımı örnekleri çok saymayla bitmez bedelini canla malla ödüyoruz eğtim mutlaka eğtim 30 yıla...
  5. H

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

6. H

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu selamlar bende istanblda oturuyorum iletşim sektöründe kendi işimi yapıyorum yaşım 51 ve yirmi beş yılı aşkındır motora bnerim hala her bşndiğimde ilk ğünkü gibi heycan var bende hala uslanmamışım yaşıma rağmen motora binmek için bu yaşta bile bahane...

7. H

Yamaha 1300 royalstar&1100 dragstar

Ynt: Yamaha 1300 royalstar&1100 dragstar bendede yaaha vırago 1100 var stiline göre drağstar derim sorunsuz ve ğüvenilir denğeli makinalar zamanında yaptıracağın bakımlarla yılaca binebilirsin
  8. H

Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km)

Ynt: Motorla Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Turu (2800 Km) süper süper süper bir gezi vede anlatım bir çırpıda okudum ama dolu ısırklarına kahkahalarla güldüm müthiş bir olay yaşamışınız yerinizde olmak isterdim pardon yanınızda demek istemiştim paylaşımınıza gerçekten teşekkür ederim iyiki...
  9. H

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? inşalh itediğin motora en kısa sürede kavuşursun ama ufaktan başlamanın büyük avantajı var bunu zaten ğörmüşündür tekerine taş değmesin kardeşim

10. H

Canakkale – Mardin/Hasankeyf – Canakkale -3

Ynt: Canakkale – Mardin/Hasankeyf – Canakkale -3 tabiki üstadım bencede süratten önce ğüvenlik ön planda gurup sürüşü tecübem açıkcası yok ama mutlaka motorlar arasındaki mesafenin korunması gerektiğine inananlardanım zevk yapmak varken yarışçı olmanın ne alemi var üstadım uzun yolculuklarımı...

11. H

Ynt: Canakkale – Mardin/Hasankeyf – Canakkale -3 vap ustam eğer haber verirseniz doğu beyazıt gezisi içi bende katılmak isterim yaşım 51 ama eforum yeter fazlasıyla yıllardır spor yaparım ğörseniz zaten 51 demek için kimliğime bakmadan inanamazssınız sayğılar efendim uzun yol tecrübem zaten var...
  12. H

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? slm arkadaşlar şükrü ğüvenç yaşım 51 yamaha vırago 1100 biniyorum vede 51 olmamarağmen hala motora binmek için kendime bir bahane bulmaya çalışıyorum uzun yolu severim şehir içi kesmiyor benzin fiyatları evet cep yakıyor ama gezi hepsini unuturuyor

13. H

Ynt: Canakkale – Mardin/Hasankeyf – Canakkale -3 yav arkadaşlar bu ne ğüzellik işte motor karedşliğinin örnekleri motor kardeşlği başka hiç bir şeye benzemez her yerde bir dost bulmak sanırım motorculara özel ama şu yemekleri yazmasanız yada ğstermeseniz çünkü yemek düşmanıyımdır tatlı...
  14. H

Ynt: Canakkale – Mardin/Hasankeyf – Canakkale -3 biz istanbul bekçileri için ğüzel paylaşım olmuş inşşalh böyle bir gezide bize nasip olur tekkelime ile ğüzel bir gezi tebrik ederim
  15. H

Böyle Bir Motor Buldum Ama...

Ynt: Böyle Bir Motor Buldum Ama... bencede karizmayı çizdirmişler her şeyin bir yakışı ve ğüzelliği var vede herşeden önemlisi insan hayatını hiçe saymışlar

16. H

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu as nuh kardeş bende aramıza hoş ğeldin diyorum inşalh aradığın sıcak ortamı bulursun
  17. H

Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Tavsiyeler

Ynt: Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Tavsiyeler süperya bir çırpıda okudum ofiste benden başka kimsede yoktu ğülmekten yoruldum paylaşımın içiteşekür ederim çok beğendim
  18. H

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu davetiniz için teşekkür ederim murat bey ilk fırsatta inşalh

19. H

Motorunuz Nedir?

Ynt: Motorunuz Nedir? heycanlı asıl ismim şükrü ğüvenç istanbulda ikamet etmekteyim teşşekkür edrim murat kardeş bende gerçekten sizler ğibi motor sever arkadaşlarla tanışmakatan büyük keyif alıyorum ailemin büyüdüğüne seviniyorum
  20. H

Boydan Boya Karadeniz 2009

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 süper bir gezi yapmışın arkadaşım her anını ölümsüzleştirmeyide ihmal etmemişin gerçeken kısakndım paylaşımın için özellikle teşekür ediyorum bir karadenizli olarak beni heycanlandırdı çektiğin fotoğraflar içimi çekmekle yetineyim darsı başıma iletişim sektöründ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR

Geri