Arama sonuçlarınız

1. aviator310

1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009)

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Serkan köprüyü beraber geçelim diyordu olmadı avrupa yakasından gececekler Serkan'ın dediği gibi tem leventin oralardaki yan yolda buluşalım. Oradan bir bilenin peşine takılalım:) Sen sadece karşıyı diyorsun ben...

2. aviator310

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) Abi ben ataköye uğrayacağım nereden gideceğiz temden mi e-5 ten mi? Tabiki ekip planlama bana bir sürpriz yapıp o sabah uçuş vermezse:)
  3. aviator310

Ynt: 1. Gezenbilir Jeep Buluşması ve Off-Road Gezisi Duyurusu (24 Mayıs 2009) LİSTENİN SON HALİ... 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) G.Cherokee WK 3.0 İstanbul 02- Yüksel Uysal (yuysal) Cherokee Country XJ 4.0...

4. aviator310

ZJ Diferansiyel Sesi ve Ön Takım ?..

Ynt: ZJ Diferansiyel Sesi ve Ön Takım ?.. Bu diferansiyel olayını çözdüm:) Ergun abinin de çok yardımı oldu. Kısaca anlatayım. Bu arkayı kalpdırıp çevirme olayını denedim ve benimki devreye bir türlü girmedi. Ben de huylandım ve ertesi gündü heralde kaldırdım arabayı ve yağını boşalttım...
  5. aviator310

Anneler Günü

Ynt: Anneler Günü Tüm annelerimizin ve anne olmak için bekleyenlerin anneler gününü kutlar. mutluluk ve sağlıklar dilerim.

6. aviator310

Ynt: ZJ Diferansiyel Sesi ve Ön Takım ?.. Gerçekten güzel oldu. Çok memnun oldum. Yarın uçuştayım ama akşam üzeri eve dönerken uğrayabilirim ben de beylikdüzünde oturuyorum.

7. aviator310

Ynt: ZJ Diferansiyel Sesi ve Ön Takım ?..     Şimdi arabayı kaldırıp bakacağım. Denildiği gibi bir kaç kez denedim ama hep aksi istikamete dönüş yapıyor. Ama bu en az 30 tur olayını bilmiyordum. Bir kere de böyle deneyeceğim. Peki kilitte sorun varsa devreye girmeyebilir mi? Ve kilit yoksa...
  8. aviator310

Ynt: ZJ Diferansiyel Sesi ve Ön Takım ?.. Ergun abi tavsiyelerin için çok teşekkürler. Ön aksları zaten iki hafta önce değiştirdim, ön takımı da komple baktırdım ve değişmesi gereken bütün parçaları değiştirdim. Peki siz yağ değiştirirken katkı da koyuyor musunuz? Ben yağı...
  9. aviator310

Ynt: ZJ Diferansiyel Sesi ve Ön Takım ?.. Yaw kızmazsanız bir soru daha; yağı değiştirdim ve katkı da koydum demiştim. Değişimden sonra arka deferansiyelden daha önce değiştirdiğimde katkısız olarak kullanınca kesilen ses geri geldi. Ve arkadan kasıntı yapmaya başladı bu konuda görüşleriniz...

10. aviator310

Grand Cherokee ZJ İçin 2'' Yükseltme İle En Uygun Lastik

Ynt: Grand Cherokee ZJ İçin 2'' Yükseltme İle En Uygun Lastik Çok teşekkürler:)

11. aviator310

Ynt: ZJ Diferansiyel Sesi ve Ön Takım ?.. Arkadan gelen uğultu konusu da kafamı karıştırıyor. Bnemim bildiğim farklı ebatta bir lastikle gezilmedi araçta. Daha önce differansiyelde bir tıkırtı vardı. Ama yağını değiştirdikten sonra kayboldu. Fakat yağı değiştirince katkı koymamıştım. İki gün...
  12. aviator310

Ynt: ZJ Diferansiyel Sesi ve Ön Takım ?..

13. aviator310

Grand Cherokee ZJ İçin 2'' Yükseltme İle En Uygun Lastik

Ynt: Grand Cherokee ZJ İçin 2'' Yükseltme İle En Uygun Lastik Evet sonunda yükseltme kararı aldım. yakında uğrayıp parçaları almayı düşünüyorum. bakalım ne olacak sonumuz:)
  14. aviator310

Ynt: ZJ Diferansiyel Sesi ve Ön Takım ?.. SELAMLAR NAÇİZANE BAŞIMA GELDİĞİ İÇİN YAZIYORUM. ÖN AKSLARDAN BENİMDE SES GELİYORDU. BİR USTAYA GİTTİM AKSLARIN DEĞİŞECEĞİNİ ZATEN BİLİYORDUM BİR DE ROT BALANSCIYA GÖSTERELİM DEDİLER. ROT BALANSÇININ DEDİĞİNE GÖRE BÜTÜN ÖN TAKIMIN DEĞİŞMESİ...
  15. aviator310

ZJ'de Radyo Frekansları ?..

Ynt: ZJ'de Radyo Frekansları ?.. JVC de de bahsettiğim direksiyon kumanda aparatı mevcut mu? daha önce hiç jvc kullanmadım. bu marka hakkında pek bilgim yok:)

16. aviator310

ZJ'de Radyo Frekansları ?..

Forum da epey bir araştırdım ama gecerli bir cevap bulamadım. Bildiğimiz üzere amerikan versiyonu radyolar frekans aralıklarını 1,3,5 gibi tek rakamları veriyor. Ben epey bir uğraştım ama bunun nasıl çift rakamlara değiştirilebileceğini çözemedim. Daha doğrusu böyle bir şey var mı? Bazı ufak...
  17. aviator310

Motordan (ZJ) Gelen Ses ?..

Ynt: Motordan (ZJ) Gelen Ses ?.. SELAM. BENDE DE AYNI SORUN VAR AMA BENIMKI KLIMA KASNAGINDAN GELIYOR. BENIM TAVSIYEM MOTOR CALISIRKEN KLIMAYI DEVREDEN CIKAR YANI KAPAT. GERCI BIZIM ARACLARDA TABIKI EGER OTOMATIK KLIMA ISE SIZ DEVREDEN CIKARSANIZ DA IC ISI SENSORU ICERISININ ISINDIGINI...
  18. aviator310

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 01- 1995 5.2 V8 - ZJ - Ergun Erakman (Beatrix) - İstanbul 02- 1994 4.0 I6 - ZJ - Barış (ssbman) - Ankara 03- 1998 5.2 V8 - ZJ - Özgür Karaçaylı (Wolverine-Grand Cherokee) - İstanbul 04- 1996 5.2 V8 - ZJ - Barış Perktaş (Overland06) - Ankara 05-...

19. aviator310

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) SELAM ARKADAŞLAR. BEN ABDULLAH. İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDE YAŞIYORUM. ASLINDA 5.2 V8 İ BABAM İÇİN ALMIŞTIM AMA YAKLAŞIK İKİ AYDIR KULLANIYORUM. VE GERİ VEREBİLECEK MİYİM BİLMİYORUM:) SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM VE ARAÇTAKİ SORUNLAR İÇİN FORUMLARI OKUYORUM. JEEP BÖLÜMÜNDEKİ...
  20. aviator310

Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı ERGUN BEY ÇABALARINIZ VE SABRINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER. BEN DE SİTEYİ YENİ BULDUM VE ÜYE OLDUM. KİTAPÇIĞI İNDİRDİM ÇOK YARDIMCI OLACAĞINA İNANIYORUM.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR