Arama sonuçlarınız

1. M

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Kampa gelemem ancak yarışları izlemeye gelmeye niyetim var.

2. M

Mitsubishi L200 Magnum - Kasa Şnorkel Çalışması (4x4 Rescue Team)

Ynt: Mitsubishi L200 Magnum - Kasa Şnorkel Çalışması (4x4 Rescue Team) Kolay gelsin. Yerli üretim dediğiniz 2008 model l200'e uygun mudur? İstanbul'a kargo yolluyor musunuz?
  3. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? arkadaşlar ne zaman, nereye gitmeyi planlıyoruz?

4. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Selam, ben Mirhan Tosun. L200 4x4 sahibiyim. Büyükçekmece de oturuyorum. Gezinin tarihi kesinleşirse ben de katılmak isterim.
  5. M

L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır

Ynt: L200'de Yapılabilecek Herşey Bu Araçta Yapılmıştır Selam,aracınız çok güzel görünüyor.Güle güle kullanmanızı diliyorum. Dodikleri hazır mı aldınız?

6. M

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Selam arkadaşlar; Beykent'te oturuyorum.L200 sahibiyim.

7. M

2008 L200 Yükseltme Kiti Uygulaması

Ynt: 2008 L200 Yükseltme Kiti Uygulaması İTÜ'nün bir ar-ge çalışması var dizel araçlara lpg uygulaması ile ilgili.Ayrıntıları bende bilmiyorum.
  8. M

Ynt: 2008 L200 Yükseltme Kiti Uygulaması lpg fikri hiç bir şekilde hoşuma gitmiyor.
  9. M

Ynt: 2008 L200 Yükseltme Kiti Uygulaması Herhalde en iyisi necmi usta ile görüşmek.

10. M

Ynt: 2008 L200 Yükseltme Kiti Uygulaması Güç yeterli gibi ama sanki fazla mal güç çıkarmaz diye düşünüyorum.

11. M

Ynt: 2008 L200 Yükseltme Kiti Uygulaması Teşekkür ederim. Bunları yaptırmamdaki amacımı anlatayımda sizlerinde fikirlerinizialayım. Yaz tatilinde ailecek 15-20 günü kapsayacak bir gezi planlıyoruz. Rota daha tam belli olmasada asfalt yollarda pek kalmak istemiyoruz.Ağır off-road'dan ziyade doğa...
  12. M

2008 model l200'üm var. Aldığımda üzerindeki 245/65/17 lik HT lastikleri 265/70/17 Kumho venture AT ile değiştirdim. Ancak geçen çamurda araba şasi üzerine oturunca arabayı yükseltmeye karar verdim. Ayrıca yapmak istediklerim arasında alt koruma 6mm sertleştirilmiş alüminyum ile değiştirmek...

13. M

Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Selam Mert Bey, aracınız çok güzel. Hayran kalmamak mümkün değil. Ben sizin gibi araç yükseltmek için amortisörlerin üstüne spacer koymayı düşünmemiştim. Benim taktırmayı düşündüğüm lastikler kumho kl71 veya yokohama go12.Sizin aracı görünce...
  14. M

Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Selam arkadaşlar; 2008 model 4x4 L200 aldım. Bu aracın üzerinde 245-65-17 oan lastikleri değiştimek istiyorum. Ancak kafam boyutlar konusunda çok karıştı. Arabanın dişli oranlarını değiştirmeden taktıraileceğim en büyük lastikler ne olabilir...
  15. M

L200'e Aksesuar ?..

Ynt: L200'e Aksesuar ?.. kumho marka lastikler için düşünceleriniz nelerdir?

16. M

L200'e Aksesuar ?..

Ynt: L200'e Aksesuar ?.. 17 janta uyan geçekten az lastik varmıış.Goodyear Wrangler var.Bf Goodrichte yok. Bende kol dayamanın altında 2.bir çakmak yuvası var ordan acaba uzatılablir mi?
  17. M

L200'e Aksesuar ?..

Ynt: L200'e Aksesuar ?.. Sizin lastikler 17 jantta geçer mi? Alet kutusu bende yaptırmayı bende düşünüyorum.Acaba arkaya portatif soğutucu taktıran veya bnu düşünen var mıdır?
  18. M

L200'e Aksesuar ?..

Ynt: L200'e Aksesuar ?.. Yalın Bey aracınız çok güzelmiş.Güle güle kullanın.Benim aracımda 245/65/17 H/T bridgestone var. Muhtemelen rod ayarına dikkat edilmediği için yanaklar düzensizlemiş ve lastiklerde 55000 km'de oldğundan değiştirmek istiyorum. Bana önerebileceğiniz -hem arazi...

19. M

L200'e Aksesuar ?..

Ynt: L200'e Aksesuar ?.. Camlı kabinden bahsediyorum. İsuzunun resmi sayfasında yanda stopları olan cmlı kabin benzerlerini l200'e tahatıranlar gördüm. Bence çok şık duruyor. Nerde ve kaça yaptırılabiliyor? Yaptırınca ruhsata işletmek gerekiyor mu?
  20. M

L200'e Aksesuar ?..

Ynt: L200'e Aksesuar ?.. Verdiiniz bilgiler için teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR