Arama sonuçlarınız

1. komkarbey

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS kasko şirketleri neyi baz alıp kasko bedeli belirliyor acaba? Ben 2011 eylül ayında deri döşeme hariç beyaz full 4x4 aldım 48.000(2012 model) kasko bedeli 50.000 tl idi. bu eylülde kaskoyu yeniledim araç değeri 48.000 tl. ve araç 50.000 tl kasko bedeli...

2. komkarbey

Duster Hgs

Ynt: Duster Hgs arkadaşlar garip gelebilir ama üste yer alan sarı bize bakacak şekilde yapışacak değil mi beyaz olan taraf dışarı bakacak yani söktüğümüz gibi yapıştıracağız cama ? ???
  3. komkarbey

DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS

Ynt: DUSTER ÇALINDI IMMOBILIZER FOS Çok geçmiş olsun insan da vicdan yoksa ne kadar önlem alsak da boş..... Yaptırdığınız ekstra işleri kasko yaptırmadan belirtseydiniz ücretini alırdınız. Tabi boya koruma izalasyon vb. hariç. Ben kasko yaptırırken kaskocu sordu ekstradan birşey taktırdınız mı...

4. komkarbey

Kış lastiği ile İzlenimler

Ynt: Kış lastiği ile İzlenimler Sulu karda araç iyi kaydırıyor ama. bende continin kışlıkları takılı geçen senede kullandım ama bu sene yağan sulu kar baya zorladı. sürekli esp ışıgı yanıp yanıp sönüyordu 4x4 olmasına rağmen bazı rampalarda geri gelip hızlanarak ilerleye bildim. Kuru karda ise...
  5. komkarbey

Duster Hgs

Ynt: Duster Hgs denediniz mi acaba okuyor mu hgsyi. siyah kısıma yapıştırsak sorun olur mu

6. komkarbey

Duster Çamurluk Koruma Plastikleri

Ynt: Duster Çamurluk Koruma Plastikleri Merhaba sadece çamurluk alıp taktırabilirsin. Ben taktırdım tanesi 160 tl civarındaydı sanki ama set 420 tl 30 da işçilik 450 tlye taktırdım Adana'da dacia bayisinden. Ama oto parçacılarda yan sanayiden bulup taktırabilirsin daha uygun. Çünkü usta...

7. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği güle güle kullanın bu konu hakkında başlık vardı baya tartışıldı bende contininkini taktırdım 36 hava vurdum geçen kış 38 ps ile dolaştım bir kış bir sorun olmadı. Ama siz yinede düşürün isterseniz
  8. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği haklısınız conti, gerçekten çok iyi geçen kış aldım kullandım çok memlunum hiç zincire gerek duymadım. Aslında pazarlık etseniz 260 a alabilirsin(benim zamandada liste fiyatı 320 idi bayi %20 indirim yaptı aldım) peşin de onlarda uyanık kışa giriyoruz indirim yapmazlar...
  9. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Dostum Akdeniz, Ege kıyılarında yaşıyorsanız yani sıcaklık '0' derecenin altına düşmüyorsa gerek yok. ama düşüyorsa ciddi sıkıntı yaratabilir. Gecen sene yolda kazaya tanık oldum önden çekişli diye ön tarafa 2 tane kış lastiği atmış arkalar yaz. virajda araba arkadan(yaz...

10. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği bu modellerede bakabilirsiniz ama pahalı sanırsam fiyatları lastik üzerinde göstergelerde lastiğin kaç mm derinlikte olduğunu ve değişim zamanını gösteriyormuş http://www.lastiknokian.com/urungrup.aspx?URUNGRUPID=2&mevsim=winter

11. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği vay be lassa geçen sene 245 tl idi şimdi 275 olmuş. ben continantel aldım geçen sene ContiCrossContact Winter %20 indirim ile 265ti yanılmıyorsam fiyatı ve çok memlundum geçen sene hiç zincir takmadım metreyi bulan karda ve köy yollarında. continin bu baharda bir...
  12. komkarbey

Dusterde Cam Sileceği

Ynt: Dusterde Cam Sileceği birde arka silecek ebatı ne kadar arkadaşlar

13. komkarbey

Dusterde Cam Sileceği

Ynt: Dusterde Cam Sileceği Arkadaşlar kışa girmeden sileceği yenilemek istiyorum. Bizim orjinal ebat 50 ye 50 mi ve 60a 53 takan arkadaşlar bir sorun oluyor mu ?
  14. komkarbey

Duster'ın ikizi Renault D Cross

Duster'ın ikizi Renault D Cross Renault Sao Paulo Otomobil Fuarı’nda Dacia Duster’ı temel alan bir SUV olan D Cross konseptini tanıttı Renault D Cross, Duster SUV’un gelecekte çıkabilecek yeni tarzdaki en üst modelinin olası görünümü hakkında ipucu veriyor. Brezilya’da Dacia modelleri Renault...
  15. komkarbey

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Bingöl- Tunceli arası 152km klima kapalı ortalama 100kmh tüketim 5.4 litre 2 çekerde idi araç. yanlış hatırlamıyorsam 8.3 litre yakmış 152km de

16. komkarbey

Dacia Duster Kronik Sorunlari

Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari merhaba benim araçta 2 defa abs esp ve el freni lambaları yanıyordu giderken stop edip çalıştırdım geçti. En son taşlı yolda biraz hızlı sürdüm mazot ön ısıtma ve elektronik arıza deden yay şeklindeki işaret yandı hareket halinde stop ettim tekrar çalıştırdım...
  17. komkarbey

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) tunceli adana arası 595 km klima açık ortalama 6.1 110 km ortalama hızla geldim. adana şehir içi klima sürekli açık[malum adananın sıcak ve nemi] 7.5 ortalama
  18. komkarbey

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri hayır tekerin üzerinde yer alan yarım ay şeklindeki siyah parça fotoda var

19. komkarbey

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri merhaba bugün serviste 20.000 bakımı yaptırırken çamurluk fişekleri sordum tanesi 155 tl dedi ama set 430 dediler 50 de işçilik istediler 450 tlye anlaştık ve sipariş verdim 20.000 bakımı 430 sis farı da kırıktı 160 dediler
  20. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği ben bu kış Continental Crosscontact Winter kullandım çok menlundum bu sene aşırı kar yağdı ama bir kere yolda da kalmadım zincirde takmadım Elazığ'dan 260 tl aldın %20 indirim yaptı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR