Arama sonuçlarınız

1. komkarbey

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Bizde serviste parasını verir yeni teyp taktırırız olmaz mı? eskiyi alıp yenisini versinler

2. komkarbey

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Elazığ opetten doldurdum (tıktan sonra 10 litre daha aldım) 145km yol yaptım 6.0 yaktı(95km ile 100km arası hızda 5.7 gösteriyordu 15 km buyunca sürekli rampa çıkınca 6.2 gördüm) aracım 4x4(ama iki çekerde kullandım) tabi şehirler arası yol...
  3. komkarbey

29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı...

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... 3 aydır 38 psi de kullandım bi sıkıntı yaşamadım hergün kar ve buz üzerinde yol kat ediyorum yan basamaklara kadar karda bile zincir takmadım lastik mi iyi duster mi yada her ikisi bilmem ama sonuç çok iyi bir çok araç dik...

4. komkarbey

Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum

Ynt: Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum pülümür vadisi
  5. komkarbey

Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum

Ynt: Kars, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Erzurum gerçekten çok güzel fotolar bu arada vaşakların fotolarını çekmeyi unuttunuz sanırsam :)

6. komkarbey

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... contiden gelen cevap arkadaşlar Yaptığımız görüşmeler hakkında kısaca bilgi vermek isterim. Lastiklerin yük taşıma kapasiteleri içerisindeki hava basıncı ile orantılı olarak değişen bir kavramdır. Araç üreticisi...

7. komkarbey

9500 kmde yanlış hatırlamıyorsam 124 tl de tık dedi pompa bu arada ben aracı sıfır aldığımda bor power de kattım
  8. komkarbey

Adanadan elazığın kovancılar ilçesine(550 km civarı) outo modunda ve baya yüklü olarak 33 litre mazot tüketti
  9. komkarbey

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... rica ederim olgun candan bakalım ne çıkacak sonuç...

10. komkarbey

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... tekrar merhaba arkadaşlar contiye foto gönderdikten sonra yeni email aldım gerçekten ilgileniyorlar. bu da continin işini ne kadar iyi yaptığını gösteriyor ne diyelim başka. bana email yolladılar ayne gönderiyorum Bilgi ve...

11. komkarbey

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... michelinde mi lastik veriyor ben görmemiştim ne 2 çeker de ne 4 çekerde. türkiyeye getirilen modellerde mi michelin var? michelin servis müdürünüde kovmayasanız :)
  12. komkarbey

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... olguncandan aynen öyle yaptım kapıdaki basınç göstergesini fotosunu çekip yolladım bakalım ne cevap verecek. orjinal lastikte sizin firmanın dedim iki firma arasında bir kopukluk mu var dacia basınçı belirlerken contiden yardım...

13. komkarbey

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... merhaba arkadaşlar attığım emaile continantelden gelen cevap Sorunuzda belirttiğiniz 215/65R16 98 H CCS Winter lastiklerde genelde uygulanan hava basıncı, bayimizinde size belirttiği gibi 38 PSI dır. Ancak zaman zaman...
  14. komkarbey

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... haklısınız en iyisi lastik firmasına sormak email attım yaz ve kış basıncı sordum cevap gelince burda paylaşırım kafamızda karışmaz umarım
  15. komkarbey

Ynt: 29 psi lastik basıncı her tür lastik için standart olmamalı... merhaba arkadaşlar benim araca kış lastiği takdırırken hava basıncı kaç olacak dedim 38 dedi ve 38 hava bastı şimdi indirmelimiyim basıncı aracım 4x4 215 65 16 ContiCrossContact Winter yaz ile kış lastik basıncı farklı mı ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR