Arama sonuçlarınız

1. hakanbusa

Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz?

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Size katılyor ve saygı duyuyorum. Ama eğlence anlayışlarımız farklılık gösterdiğinden, araçlarımızda farklı olacaktır. Bizim gezi den anladığımız kasıt, kimsenin araçla gidemediği yerlere araçlarımızla gidip, orada stres atıp, çocuklar gibi haz duymaktır.

2. hakanbusa

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Doğrudur. Niva özelliği.
  3. hakanbusa

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Üzülerek sizin görüşlerinize katılamayacağım. Çünkü araziye çıktığınızda karşınıza ne çıkacak bilemiyorsunuz. Bildiğiniz üzere doğa canlı. Bir hafta önce geçtiğiniz yer, bir hafta sonra tanınmaz hale gelmiş olabiliyor.Bunun için tam donanımlı araçlar...

4. hakanbusa

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? http://i717.photobucket.com/albums/ww174/ayrinti/ERCOVA%202010/IMG_0954.jpg Bu parkuru sadece nivalar hasarsız geçebiliyorlar diye iptal ettiler.(Bizim Kamera kayıtlarında yarış hakemlerinin sözleri var 30-31 ekim 2010 ercova yaylası 2. anadolu offroad...
  5. hakanbusa

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Söylemek istediğim. Her marka arazi araçlarının kendisine özgü karakterleri var. Burada anlatmak istediğim. Bizler gibi sert offroad yapacak olan arkadaşlara referans vermektir. Eğer çok paraları varsa ona diyecek sözüm yok. Keyif ve sevgi meselesidir...

6. hakanbusa

90 model pajero hardtop

İyi günler 90 model 2.6 pajero aldım. Araç brandalı. Bu araç için hardtop nasıl temin edebilirim.

7. hakanbusa

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? 85 model Toyota ile bizlerin(Nivacıların) girdiği hard parkurlara girseniz. Toyotanız'ı oraya gömersiniz. 1. si kg farkı. 2.si ebat farkı. 3. Parça fiyatı farkı. 4. Parça bulunabilirliği farkı. Deseniz ki ben yaylalara gidiyorum ve kamp yapmayı seviyorum...
  8. hakanbusa

Satılık Yeni Toplanmış Defender

Ynt: Satılık Yeni Toplanmış Defender Detaylar sahibinden.com da. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-defender-yeni-toplanmis-defender-32132366/detay
  9. hakanbusa

Satılık Yeni Toplanmış Defender

Arkadaşlar yeni toplatmış olduğumuz defender'imizi yeni projeye başlayacağımız için satıyoruz. Bilgilerinize. 1987 model 2.5 dizel. Herşeyi (motor hariç bakım yapıldı.)

10. hakanbusa

Lada Niva Alımında Tercihime Öneriler

Ynt: Lada Niva Alımında Tercihime Öneriler 2.000-3.000km'lik gezilerde amaç hard offroad yapmak değilse eğer, Bu araç o kilometrelerde size sıkıntı verir. Yakıt ve performans açısından. Büyük ihtimalle kamplı gezi olacaktır. Kamplı gezilere daha büyük ve dizel araçla gitmenizi tavsiye ederim...

11. hakanbusa

L200 Magnum

Ynt: L200 Magnum Alakanıza çok teşekkür ederim.
  12. hakanbusa

Ynt: Lada Niva Alımında Tercihime Öneriler Sayenizde Dursun Ustam ;D

13. hakanbusa

Ynt: Lada Niva Alımında Tercihime Öneriler Aracınızı böyle yaparsanız, Alternatifsiz olursunuz. Suzuki,deffender,cz,vs hepsi arkanızdan bakar. Uzun soluklu gezilerde çok ta sıkıntı çekmezsiniz. Zaten araziye girip te aracın yaptıklarını görseniz, bütün yorgunluğunuz geçer. :) [imgzoom]
  14. hakanbusa

L200 Magnum

Ynt: L200 Magnum Lastikler silverstone extreme117 31/10;5/16 Mükemmel iş yapıyor, ve aracı hiç kasmıyor. Zaten orjinal ebadı.
  15. hakanbusa

L200 Magnum

Ynt: L200 Magnum

16. hakanbusa

L200 Magnum

Ynt: L200 Magnum İyi günler. Bende de 2005 modeli mevcut. Sizden öğrenmek istediğim; Motor performans arttırıcı kiti nereden temin edebiliriz. Benim araştırmalarım bir sonuç vermedi. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla
  17. hakanbusa

Satılık 26.500 Km de Yapılı Niva

Ynt: Satılık 26.500 Km de Yapılı Niva Araç satılmadı ama, üzerine extralar bindi. Ön arka diff. kilitler takıldı. Silverstone extreme lastikler takıldı. Vs. Fiyatı 22.000 tl. Türkiyede şu ana için eşi yoktur. Saygılar.
  18. hakanbusa

Lada Niva Yakıtı

Ynt: Lada Niva Yakıtı Birde herkesin atladığı bir şey var. Lastikler; Standart ladalar da fab. lastik ölçüsü, 175/80/16 veya 75/16. Ama bu lastik ebadını bulmak çok zor. Genelde 0k 144 takılıyor. Yani fab. verileri düşük ebatlı lastiğe göre verilmiştir. Ayrıca gps ile ölçerseniz. km fazla...

19. hakanbusa

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Bu tabi zevk meselesi. Ben bu aracı satsam 2011 modeli alıp, yine bu duruma getiririm. Uzun soluklu gezilerde klima olmaması bir dez avantaj ama, Zaten yazın uzun soluklu gezilere gidilecek bile olsa, binek arabalar da gidebiliyor.
  20. hakanbusa

Ynt: Sıfır Km Lada Niva! Ne Dersiniz? Mantıklı ustalar ile çalışıp, birazda işten anlarsanız, araç size çok kelepir gelir. Aracım orjinal 27000 km de 2005 model. Araç dahil bana maliyeti 22.000 tl. 22.000 tl ye yani bir racing motor fiyatına 4x4 zevkine varıyorsunuz. Öncelikle parçaları çok...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR