Arama sonuçlarınız

1. hakanbusa

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? Alakanıza teşekkürler. Ben çok fazla araç denedim ve gördüm. İnanın ki araziden çıktıktan sonra ladacılar hariç genelde hepsinin bir arızası çıkıyor. Elektronik,mekanik. Ben nissan la bir keresinde ayazağaya girip çıktım. Tam 1.000 tl ye...

2. hakanbusa

Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir?

Ynt: Lada Niva'nın Olumlu ve Olumsuz Yönleri Nelerdir? Selamlar bende 90 model niva var. Extrem offroad yapıyorum ve bir kere bile yolda kalmadım. Bir çok aracıda (markalar belli) çekerek kurtardım. Bu söylediklerim video görüntüleri ile sabittir.Standartından 15 cm daha yüksek. aracın diff hiç...
  3. hakanbusa

Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover

Ynt: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover Muhabbet seviyesizleşmeye başladı sizlere hayırlı akşamlar diliyorum. ALLAH SİZLERE VE LR NİZE KAZA BELA VERMESİN iyi akşamlar.

4. hakanbusa

Ynt: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover Eğer bana söylüyorsanız ben ciğere ulaştım. Ama tadı kötüydü. İsteyen olursa satabilirim. 2 adet 110 luk.
  5. hakanbusa

Ynt: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover Tartışmaya gerek yok. Sizin bütçeniz ve zamanınız uygundur. Araçla bir bütün olmuşunuz dur. Sizin aracınızın eksikleri canınızı sıkmıyor dur. Ben acizane genel olarak bütün 4x4 araçları (suv değil) kullandığım ve sattığım için bu aracı...

6. hakanbusa

Ynt: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover Kısaca özetleyecek olursak. Biz bu iki aracı şirketin reklam çekimlerinde kullanacağız. Deli gibi para harcamaya gerek yok çünkü araçlar dipsiz kuyu gibi. Niye aldın diye sorarsanız. Sizin engin bilgilerinize dayanarak forumlarda günlerce...

7. hakanbusa

Ynt: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover ORJİNAL MOTORLU 2.5 65 HP KARA DÜZEN MOTOR. Bilgimi isterseniz sizinle paylaşırım. V8 veya td5 değil aldığımız araçlar. 65 hp ayrıca şile de v8 i de gördük tepe geçişlerinin hepsinde takıldı. Bu araçlar hard offroad için değil, uzun...
  8. hakanbusa

Ynt: Ankara Hurdacılar Sitesinde 350 Adet Land Rover Biz 2 adet 110 luk aldık. Ama bela aldık. Kapı panzotlarının tanesi 450 tl. 4 tanesi 1800 tl civarı.Ön torpito komple 2.000 tl. İstanbul da sanki adam gibi kaportacı boyacı kalmamış. Zaten kaportaya fazla müdahele edemiyorsunuz(aliminyum...
  9. hakanbusa

Kemerburgaz'da Orta Derecede Off-Road Gezi Duyurusu (10.01.2010)

Ynt: Kemerburgaz'da Orta Derecede Off-Road Gezi Duyurusu (10.01.2010) Arazisi tartışılır bence sanki çok para istiyorlar

10. hakanbusa

30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız?

Ynt: 30 Bin TL'ye Hangi Arazi Aracını Alırdınız? 2001 model nissan Pathfinder alabilirsiniz. Japon sağlamlığı ve 3.500 motor 240hp. lsd diff.(orjinal) İnanılmaz zevkli bir araba. Yedek parça sorunu yok. Emsalsiz bir yol tutuşu var. Bende vardı .Sadece mt lastikle bütün gezi org.katılmıştım...

11. hakanbusa

Lada Niva'ya Takviye Ön Amörtisör

Ynt: Lada Niva'ya Takviye Ön Amörtisör Bilgilendirme amaçlı olarak sizlerle yaşadığım deneyimi paylaşayım istedim. Dün aracıma (niva) helezonların üstüne 3 cm lik get koyduk ön ve arkalara. 25-30 km sonra aks frezesi sol ön tekerlek ten çıktı ce aks'ı dağıttı. İnanmadık komple aks takımı nı...
  12. hakanbusa

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) iyi günler. Pazar sabahı orada olsak organizasyona katılabilirmiyiz. saygılarımla

13. hakanbusa

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) -------------------------------------------------------------------------------- 01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç 02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu /...
  14. hakanbusa

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) 01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç 02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys yada XJ 03- Levent Baştepe ( levend ) - İst.Anadolu / Vitara...
  15. hakanbusa

Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir, Ayazağa Belgrad Ormanlarında Keşfedilen Yolların Kutlama Gezisi (8 Mart 2009) :-*Muhteşem bir gezi ve organizasyondu. Herkese buradan memnuniyetimi ve teşekkürlerimi bildiririm

16. hakanbusa

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) kusura bakmayin tek atladigim sayfa oymus. Bu yuzden gormemisim
  17. hakanbusa

Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) Sevgili arkadaslar pazar gunu malum mevlit kandili. Peygamberimizin dogum gunu bu nedenle yiyecek ve iceceklerimize ozen gostermeyi unutmayalim.
  18. hakanbusa

Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009) 1- BRONCO ........................CJ5 mtr,strep 2- Cagri_ali..........................şimdilik araç belli değil 3- Reis28............................NİVA...

19. hakanbusa

2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) arkadaslar cok guzel bır gundu. Aranızdan erken ayrıldıgım ıcın cok uzgunum kucuk cocuklar gelınemeyecegını bır kez daha anlamıs oldum. Benı kumda ceken suzukı ye cok tesekkurler. fatıhoz 66 :(
  20. hakanbusa

2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi Duyurusu (8 Şubat 2009)

Ynt: 2. Çatalca - Ormanlı Off-Road Gezisi Duyurusu (8 Şubat 2009) ARKADASLAR FAZLA STICER OLAN VARMI

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR