Arama sonuçlarınız

1. kunfi

Sorento X-Force arazi performansı videosu

Ynt: Sorento X-Force arazi performansı videosu çok başarılı olmamış, binek araçla bile yapılabilecek şeyler...

2. kunfi

Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010)

Ynt: Troff; Maçka - Sümela Gezisi (Unutulmaz Bir Gündü) (28 Şubat 2010) Değerli emicelerum, sevgili uşaklar, ellerunuze sağluk, habu sümelayi o açidan hiç gormemiş idum çok ğeyir goresunuz :) Not: yaz tatilinde bizimde katılabileceğimiz geziler düzenlerseniz müteşekkir oluruz. Saygılar...
  3. kunfi

Freelander 2.0 TD4 mi yoksa Honda CR-V 2.0I ES Full Auto Deri EXECUTIVE mi ?

Ynt: Freelander 2.0 TD4 mi yoksa Honda CR-V 2.0I ES Full Auto Deri EXECUTIVE mi ? Teşekkür ederim , umarım en kısa zamanda sende muradına erersin :)

4. kunfi

S100 ve PW250 (Tek Kabin) Teknik Resimleri ?..

Ynt: S100 ve PW250 (Tek Kabin) Teknik Resimleri ?.. ilk yapıldığında v8 vardı ama şuan turbo destekli 3800 cc isuzu dizel motor var üstünde.
  5. kunfi

S100 ve PW250 (Tek Kabin) Teknik Resimleri ?..

Ynt: S100 ve PW250 (Tek Kabin) Teknik Resimleri ?.. en sağdaki aracın resimleri arkadaşlar http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48351.0

6. kunfi

dodge s100 e ısuzu motor

Ynt: dodge s100 e ısuzu motor Ümraniye sanayide saruhanlar var yapmışlar zaten Baki usta telefonu : 0535 855 99 45 yardımcı olurlar...

7. kunfi

The Çekmeköy 2 :)

Ynt: The Çekmeköy 2 :) Çok güzel olmuş, elinize sağlık :)
  8. kunfi

Freelander 2.0 TD4 mi yoksa Honda CR-V 2.0I ES Full Auto Deri EXECUTIVE mi ?

Ynt: Freelander 2.0 TD4 mi yoksa Honda CR-V 2.0I ES Full Auto Deri EXECUTIVE mi ? Dostum bak ben üşenmedim senin için gittim gezdim yaylaları resimleride aşağıda, yav hiç düşünme bile honda dan arazi aracımı olurmuş tabiiki freelander... Saygılar...
  9. kunfi

Saruhanlar Oto - Dodge

Ynt: Saruhanlar Oto - Dodge Resimlerin devamı... bu son resimde sağdaki cj de benim emektar aaah ahhh neden sattım ki :)

10. kunfi

Saruhanlar Oto - Dodge

Ynt: Saruhanlar Oto - Dodge Değerli arkadaşlar, bahsettiğiniz aracı bizzat kullandım arazide tek kelime ile canavar 350 lik v8 in hakkını sonuna kadar veren bir araç tı :) ama arabayı hazırlayan baki ve mehmet ustaların canı sıkılmış 3800 cc isuzu motoruyla değiştirmişler bide turbo koymuşlar...

11. kunfi

LR Freelander

Ynt: LR Freelander Eklemeyi denedim fakat pek beceremedim sanırım :)
  12. kunfi

LR Freelander

Ynt: LR Freelander Paran varsa LAND ROVER, Paran yoksa GAME OWER ;)

13. kunfi

LR Freelander

Ynt: LR Freelander Son not ; bu aralar gözümü 2006-2007 model düşük kilometreli hse paket Discovery e dikmiş durumdayım bunu da belirtmeden geçemiyeceğim :)
  14. kunfi

LR Freelander

Ynt: LR Freelander 3 yıl kadar kendi topladığım cj 5 imi kullandım 75 model di aracı Nuri erim Muhlis çağlı ikilisinden almıştım 1 laptop karşılığında :) Türkiye şampiyonasında derece almış mekaniği mmükemmel bir araçtı denizlili bir arkadaşa sattım o da geçen yıl Türkiye şampiyonasında...
  15. kunfi

LR Freelander

Ynt: LR Freelander Değerli büyüklerim, sevgili küçükler! Freelander ile ilgili tartışmalara son noktayı koymak üzere lütfen aşağıdaki linke bakın bir freelanderın neler yapabileceğine kendiniz karar verin... http://gallery.rallyraid.co.uk/gallery/thumb_photos.asp?category_id=171 Saygılar.

16. kunfi

LR Freelander

Ynt: LR Freelander 2005 Rav4 2.0 At extra aracım vardı sattım Freelander 1 2.0 Td4 Hse aldım söyediklerinize katılmıyorum, Freelander KEsinlikle Rav4 den daha başarılı bir araç tek eksiği içerde kullanılan plastik aksamın kalitesizliğidir.. Saygılar...
  17. kunfi

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese Selamlar Ünsal Şahin (33-İstanbul) Matematikçiyim ama aile şirketimizde çalışıyorum hafriyat ve inşaat işleri ile uğraşıyoruz. 3 Yıl kendi topladığım 1975 Model cj5 imi kullandım arabayı Muhlis Çağlı ve Nuri Erimden almıştım 2000 li yıllarda türkiye...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR