Arama sonuçlarınız

1. oorsal

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I 700 Ytl nin icinde neler oldugu icin servis kagitlarini aradim ama bulamadim. Ama yanilmiyorsam filitreler, Fren balatalari yag degisimi vs seyler vardi. ekstra olan tek sey karter muhafazasini vurmustum onun duzeltilmesi idi onada 80 ytl iscilik odedim yanlizca...

2. oorsal

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I 206 icin 50 bin standart bakiminda 700 ytl yi gorunce 150-200 binde bir TDI nin ne kadar masraf cikarabilecegini dusunemiyorum dogrusu. LPG ile yakis degerleri birbirine yakinsa sanirim benzinli bir motor insani daha az uzebilir. Hakilimiyim bilmiyorum tabi, Yanliz...
  3. oorsal

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I Tesekkurler Naci bey Ben Motorsikletlerin off-road tarzi olanlarla yillarca dag tas dolastim. Ancak hic 4x4 bir arac kullanmadim. Land Rover hayranligimda Sanirim Camel Trophy den ve guneydoguda gorev yaparken gordugum Askeri Defender lerden geliyor. Sonuc olarak...

4. oorsal

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I Herkeze Selamlar 15 yillik Land Rover Defender hayranligindan sonra bende bir LR ye sahip olmaya karar verdim, 15 yildir Enduro motorsiklet kullaniyorum ama artik 2 yasindaki oglumu dusunerek kisitli olan izin gunlerimde onunla birlikte binebilecegim bir araca...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR