Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Doblo 1.3 Jtd'ye Diferansiyel Kilidi Takılır mı?..
Doblo dakar rallisinde katıldı , herşeyin dağıldığını duymuştum .)) Bu arada sadece doblo BMC de fatih kamyon ile katılmıştı..
Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (03-04 Temmuz 2010)
Bu arada Mert arkadaşımız Adrenail kadıköy mağazasını açıyor bu hafta sonu KFC nin sokağında ..
Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)
Geçen benim de başıma aynı şey geldi .Geri getirmek için programlar var ama her zaman başarılı olmuyor. Kısaca geçmiş olsun ..
Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)
Oyun için orada tulum veriliyor yeterlide oluyor fakat doğa şartları gereği üstünüzdekiler kirlenebilir. Biraz çamurda olacağından yanınızda yedek ayakkabı yada bot olması faydalı olucaktır..
Listedeki Son Durum :
1- Mezzy...
Ynt: Yalova, Erikli ve Delmece Yaylaları, Çifte Şelale ve Dipsiz Göl Doğa Yürüyüşü
Geçen hafta oradaydık , gerçekten nefis yerler .. resimler hoş olmuş ...teşekkürler
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)
Kamp mutfağındaki herşey Mert in ellerinden çıktı Mıhlama hariçti.. Ortam şartlarına göre enfes yemeklerdi :)) Gece Ateşi nefisti özellikle kamp sandalyesini altına konulan közlerden soğuk hava da alttan gelen...
Ynt: GoodSearch 6 - 9 Nisan Tarihlerinde Yardım Kuruluşlarına $5000 Verecek
Nasıl yapıldığı hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Direk siteye girip toolbarı kurarsak bir faydası olmayacaktır..
Öncelikle http://www.goodsearch.com/default.aspx Sitesine giriyoruz.
Resimde anlatıldığı gibi...
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)
Araçları ile gelicek arkadaşlar anadolu ve avrupa yakasından iki ayrı grup oluşturarak aracı olmayan arkadaşlara yardımcı olucaklardır.. Tabi boş koltukları varsa ;)