Arama sonuçlarınız

1. cavdare

Vites Sorunu

Ynt: Vites Sorunu cevabınız için teşekkürler...parça lazım olursa servis dışı alternatifimiz varmı?

2. cavdare

Vites Sorunu

Ynt: Vites Sorunu manüel...önceleri 1. viteste bazen zorlanıyordu..şimdi tüm viteslerde sıkıntı var
  3. cavdare

Vites Sorunu

slm..arkadaşlar (action sport ) vites geçişlerinde sıkıntı var..takılıyor ...ben balatadan şüpheleniyorum ama farklı ihtimaller nelerdir... balata (veya diğer ihtimaller)için servis dışı alternatifimiz varmıdır..maliyetler yaklaşık ne olur...tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim...şimdiden...

4. cavdare

Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim.

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. gerçi sorularınıza cevap almışsınız ama manüel 4*4 olarak bende yazayım...hız sabitleme, deri koltuk, ısıtmalı koltuk, orjinal navigasyonlu teyp bunlar sadece otomatik lüks sınıfta var...manüelde bunlar yok...teybi taktırabilirsin...markasını...
  5. cavdare

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-up Korando Sports Türkiye'de şu an için önünüzde var olan resmi işlem kabinin ruhsata işletilmesi, proje ve ruhsat değişimi yaklaşık 500 tl civarı....olmasa ne olur ? belki muayenede sorun çıkarabilirler...onun dışında satıcının dediği henüz bizim araçlar için var olan...

6. cavdare

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-up Korando Sports Türkiye'de slm...öncelikle savurma ile ilgili hiçbir sorun yok...bundan önce 2003 megan vardı yol tutuşu açısından ondan daha aşağı değil....arkanın savrulması ile ilgili belki kışın karda sorun yaşayabilirsiniz...aracın önü çok daha ağır...gaza sert...

7. cavdare

Check Lambası

Ynt: Check Lambası bir ara bendede benzer bir sorun oldu...sanırım yakıtla ilgili bir sıkıntıydı...araç kendini korumaya alıyor...servis sadece hatayı sildi araç düzeldi..yaklaşık 8-9 aydır sıkıntı yok...
  8. cavdare

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı 2010 4x4 manüel 38000 km...vitesin otomatik olması yakıtı hissedilir ölçüde artırır...şehir içinde tam detaylı ölçüm yapmadım ama 650 km altına düşmez......gerek kontrolün bende olması, gerek yakıt tüketimi gerekse araç sürerken vites değiştirmeyi sevdiğim için herzaman...
  9. cavdare

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı bu söylediğiniz şehir içi veya dörtçeker herhalde...uzun yolda genel olarak 110-120 ile giderim ve herzaman bir depo ile 800 km y. tamamlarım...90 ve altı ile girsem ne olur onu açıkçası denemek sabır işi..oda bende yok...

10. cavdare

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı sonunda kaç gündür boşuna uğraştığımı anladım...:) arkadaşlardan bir ara program istedim yok onun şusu farklı busu farklı...aslında ara programa gerekyokmuş...cihazı biraz kurcalayınca buldum... tek yapmanız gereken şey hobd programını internetten indirip navigasyon...

11. cavdare

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı program çalıştı...programın kendi içinde bluetooth ayarları var oradan bağlandım verileri okuyor..sorun şuki navigasyonun bağlantısını kullandığım için ikisinden birini tercih etmek gerekiyor...bilgisayarcı bir arkadaştan ara program istedim eğer olursa navigasyonu seçinde...
  12. cavdare

SOL KISA FAR...

Ynt: SOL KISA FAR... serviste15 TL idi yazın... sanayide 7-8 TL arası ama genel olarak farı sökmeyi bilmiyorlar,yanlış hatırlamıyorsam farın iki vidası var biri üstte diğeri farın altındaki parçanın altında..onun vidasıda tekerin önünde(parçanın teker boşluğuna bakan tarafında)

13. cavdare

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı sanırım piranhayı sonunda bozucam..internetten hobd diye bir wince programı indirdim...kurma işini bir türlü başaramadım...bilgisayara taktım tüm dosyalarını navigasyon programının klasörüne attım..uygulama exe(bu dosya navigasyonun uygulama dosyası) dosyasını başka bir...
  14. cavdare

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı aslında araç içi medya araçlarıyla ilgili biraz sıkıntı var...istediğiniz özellikleri bir arada sunan bir ürün yok...mesela video girişi olan navigasyon sayısı çok sınırlı, Double din vb. biraz pahalı + alternatif uygulama yükleme şansınızda yok..tabletlerde video girişi...
  15. cavdare

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı windows işletim sistemli tablett ilede bağlandım...cd de 4-5 tane program var birisi ile bağlandım..bilgileri okuyor...hataları göster -sil seçenekleride var . ama araçta hata olmadığı için gösterme şansı yok..programda araçla ilgili bir seçim yapmadan bilgileri...

16. cavdare

5000 lbs elektrikli portatif winch 12v

Ynt: 5000 lbs elektrikli portatif winch 12v en son mesajın üstünden bir sene geçmiş...acaba ürün hala satıştamı...alternatifleri varmı...fiyatta değişme varmı...bir senedir kullanan arkadaşların görüşleri nelerdir....
  17. cavdare

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan elinize emeğinize sağlık dostum..umarım sonuç beklentinizden de iyi olur. her ne kadar kendimiz yapamasakta sizleri izlemekten zevk alıyoruz....
  18. cavdare

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı evet kullanıyorum...ancak önceki mesajda da belirttiğim gibi pc bağlantısını henüz denemedim...yani arıza tespiti falan yaparmı bilmiyorumm...bizim araç listede yok..bir ihtimal bilgisayar için yüklenen programda olmayabilir.bilgisayar için ayrı bir program var......yoksa...

19. cavdare

Yol Bilgisayarı

Ynt: Yol Bilgisayarı video ya gerek yok önce alttaki siteden cihazı alıyorsun. http://www.dmsmarket.com/index.php?route=product/product&path=89&product_id=73 direksyonun aşağısında soket yeri var oraya takıyorsun android işletim sistemli telefonuna torque programını yüklüyorsun(programı...
  20. cavdare

Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz?

Ynt: Neden Ssangyong Seçtik - Seçtiniz? Hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR