Arama sonuçlarınız

1. cavdare

vitesle ilgili sorun

Ynt: vitesle ilgili sorun üçlemeyi denedim araç stop ediyor...şu an erzincandayım ve burdaki servisle ilgili çok iyi şeyler duymadım...bu nedenle servisten uzak durmaya çalışıyorum....bir iki ay sorun çıkarmazsa erzurumdaki servise uyğrayayım diyiyorum....

2. cavdare

emniyet kemeri uyarısı

Ynt: emniyet kemeri uyarısı bilgiler için teşekkürler...
  3. cavdare

vitesle ilgili sorun

Ynt: vitesle ilgili sorun araç 42000 de...ayağımı debriyaja koyduğumda pedalda bir vurma hissediyorum..titreşim gibi... gaz fren debriyaj üçlemesinide deneyince haber veririm...teşekkürler..

4. cavdare

emniyet kemeri uyarısı

susturucular işe yaramıyo ..nasıl yapıcaz....
  5. cavdare

vitesle ilgili sorun

Ynt: vitesle ilgili sorun eğer balatada sıkıntı varsa servise gitmeyi geciktirmek sorunu artırırmı....sorun olmayacaksa biraz daha binip ne olacağını göreyim...

6. cavdare

Gezenbilir Erzincan Grubu

Ynt: Gezenbilir Erzincan Grubu ertuğrul çavdar..vandaydım..van depremi sonrası erzincana taşındım. gezmeyi severim...açıkcası erzincan grubnda daha çok kişi olur dye bekliyrdum...snan bey iş yeriniz nerde...sizin içinde uygunsa tanışmak isterim....

7. cavdare

vitesle ilgili sorun

slm...benim ararç2010 4x4 manuel...bugünlerde bir şey dikkatimi çekti...aracı biraz seri kullandığımda viteste bir sıkıntı var...1.2.3.4. ve 5 vitese seri bir şekilde geçiyorum..ancak araç 4ve özellikle 5. viteste biraz takılıyor...sanki otomotik vites gibi...yaklaşık 90 la giderken 4 ten 5 e...
  8. cavdare

Action Sports Hakkında Bilgi İsteği

Ynt: Action Sports Hakkında Bilgi İsteği ikinci el düşünürseniz 2010 4x4 manuel 57 bin km de 32 bin tl erzurumda bir araç var...
  9. cavdare

Ynt: Action Sports Hakkında Bilgi İsteği bence birde erzurumdan fiyat iste...erzurumda bu araçtan çok satıldı...ve ben aldığım zaman sıfırınada en uygun fiyatı erzurum veriyordu.......ikinci elde düşünebilirsiniz.30-40 bin km de 2010 model 4x4 aracı 33-34'e alabilirsin...ben arakdaşlardaki 4...

10. cavdare

Ynt: Action Sports Hakkında Bilgi İsteği slm...düz vites için...daha az diyenler olmakla birlikte genelde uzun yolda 100 km de 8-8,5 lt yakıyor....bu 7 den aşağı düşmez...şehir içi çok göreceli ...ama 11-12 rakamı bencede ortalamaya uyguın...deposu 75 lt alıyor ve 900 km yi geçtiğini...

11. cavdare

actyon sports'a hangi lastik?

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? slm...tamam bu sefer nediyeceksiniz bakalım...iyi kötü marka.... Bridgestone Dueler H/T689 235/80R16 109S 4x4 Lastik fiyat 250 TL...ebatta bir sorun çıkarmaz sanıyorum...
  12. cavdare

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? slm... şimdi diyeceksiniz ki nerden buluyon bu garip markaları ...git MARKA al ;D sanırım 235/75/16 bende takıntı oldu...bu ebatlarda hep duyulmamış markalarda...tabi fiyat faktörününde etkisi yok değil... hem muhtemelen benim gibi başkasıda merak ederse...

13. cavdare

ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU

Ynt: ACTYON SPORTS YAZILIMLA 170HP OLDU yazıyosunuz canavar oldu diye....bizde hevesleniyoruz :) ... .ancak yakıt tüketimi ile ilgili hala bir bilgi yok :-\ ...yakıtı nasıl etkiledi onuda belirtinde ona göre yazılım mı? yok sa box mı? karar verelim ???. .geçmiş ve gelecek bilgiler için şimdiden...
  14. cavdare

bozuk fan sesi

Ynt: bozuk fan sesi dün van ssangyong servise gittim...ses biraz az olmakla beraber geliyordu...sanırım biraz çalışınca azalıyor....araç soğuduktan sonra baksınlar diye arabayı bıraktım...tabi araç biraz dinlendikten sonra bakmışlar ses artmış.. neyse neticeye geleyim ...ön konsolda yer alan...
  15. cavdare

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? sizin eleştirilerinizden sonra biraz da internetten baktım...lastiklere karşı biraz soğudum ama bu ebat için fazla alternatif yok... 235/85/16 içinde http://www.pirelliotolastik.com/?urun-2009-PiRELLi-235-85-16-120R-SCORPION-ATR.html var...ama araçta herhagi...

16. cavdare

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? dediğin doğruda...bir hermarkanın 235/75/16 sı yok...birde marka dediğin anda 300 den başlıyor...4 lastik birden alınca insanı baya sarsıyor...
  17. cavdare

Ynt: actyon sports'a hangi lastik? slm...iki lastik arasında kaldım...görüşlerinizi bekliyorum.. takmak istediğim lastik ebadı 235/75/16...aracın yüksekliği genel itibariyle yeterli olmakla birlikte orjinalden 7mm daha yüksek olacak, ek olarak hızda %3 lük bir artış olacak... bu ebattaki...
  18. cavdare

Actyon Sports Ara Bölme Hk.

Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk. benim kabinin ön tarafında sürgülü cam var...bu nedenle araya ek bir isolasyon gerekmedi...fotoğrafları kabin başlığında vardı...

19. cavdare

Ssangyong Actyon Sports Kabin

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin arkadaşın dediği firmaya email attım cevap gelmesi...ama yazın Erzurum /pazaryolunda bu kabinden gördüm...kabin taktırmış olduğum için daha sorma gereği duymadım...ama bir ihtimal erzurum ssangyong tan öğrenebilirsiniz..bence şansınızı bir deneyin....
  20. cavdare

Actyon Sports Ara Bölme Hk.

Ynt: Actyon Sports Ara Bölme Hk. slm...gıcırtı için aklıma çözüm olarak bir fikir geliyor ama işe yararmı bilmem...malum ses kabin fitillerinin araca sürtmesinden geliyor...fitillerin denk geldiği yerde araca ince bir bez yapıştırılsa fitil beze değeceği için acaba ses kesilirmi...bende fitil...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR