Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: ssangyong'la yedi göller(ovit)
yedi göllere giden bir çok yol var...ancak en uygun olanı ispir den rizeye doğru giderken yaklaşık 20-30 km sonra sağa ayrılan bir yol...yolda çok fazla tabela yok.. bu nedenle biraz sormanız gerekecek...mor yaylaya kadar toprak ancak temiz bir yol..sonrası...
Ynt: bozuk fan sesi
doğrudur...çaykara caddesi...erzurumluyum..yazında erzurumdaydım...araç 25 plaka...ancak şu an vandayım...yyu de çelışıyorum...ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum...cevap bekliyorum...
slm...iki ayı bulan bir tatil yaptım ve bu arada 4wd action sport aracımın arazi performansınıda test etmiş oldum... aracın biraz geniş olması nedeni ile dar ve çalılı yollarda ufak tefek çizikler olsada onun dışında herhangi bir sorun yaşamadım...gezilerimden birinde rize- ovit de bulunan yedi...
Ynt: hangi marka lastiğin kalitesi nasıldır?
slm...
öncelikle verdiğiniz cevaplar için teşekkür ediyorum...
uzun bir tatilden sonra yeni döndüm...bu nedenle teşekkürler biraz gecikti...
goodyear wrangler- az dişli lastiklerle yazı geçitdim...ancak aracın muayenesi geliyor dolayısıyla yeni...
slm...
kontağı açtığımda bazen (arabayı henüz çalıştırmadan) bozuk fan sesine benzer bir ses gelmeye başladı..yağ değişimi için servise gittiğimde söyledim ama araba çalışmazken açık olan bir fan yok dediler..tabi kalasik olarak araçta servisteyken o sesi vermedi dolayısıyla sorun devam...
Ynt: SsangYong Vergilendirme
emin değilim ama bildiğim kadarıyla temmuz vergisini ödemeden önce yapabiliyorsunuz...zor ve zaman alan bir iş DEĞİL..bu nedenle bence fazla geciktirmeden şansınızı deneyin...700 TL az para değil...
kasko ile alakası yok..benimde kaskom yok...o sadece rakam olarak kullanılıyor...herhangi bir sigorta şirketinden alacağınız kasko bedelini gösterir belge ve ruhsat fotokopisi ile bağlı olduğunuz vergi dairesine gidiyorsunuz...hiç kimseye hiç bir bedel ödemenize...
aracım 2010 4x4 action sports.. normal ödenmesi gereken vergi yıllık yaklaşık 1900 tl..vanda dilekçe verdim vergi dayrem erzurum olduğu için kabul etmediler.. bende bir hafta önce erzuruma gittiğimde dilekçe verdim..ek olarak ruhsat fotokopisi ile herhangi bir...
Ynt: actyon sports'a hangi lastik?
slm...bende lastikleri 235*85*16 ile değiştirmek istiyorum...böylece 3 cm lik bir yükselme sağlamış olucam.... aynı ebatta(veya benzer) lastik kullanan arkadaşlardan öğrenmek istediğim bu değişimin aracın yol tutuşuna ve kalkış performansına etkisi ne...
Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin
teşekkür edrim...çok daha iyileri sizlerin olsun...
aslında iyi bir usta olsa ara camıda rahat halleder...vanda normal işlemler için bile düzgün usta bulmak zor...kaldıki böyle bir şey için bulasın...hiç bir şey olmasa orayada sürgülü cam yaplabilir.....
aslında bütün eleştirilere rağmen hepimizin kendi ülkemizde yapılan bir araçtan mutluluk duyduğumuzu düşünüyorum...ancak eleştirileride çok görmemek lazım..otomotiv sesktörü rekabetin çok yoğun olduğu bir sektör...böyle b ir sektöre girerken daha iddalı olunması gerektiğini...
Ynt: Musso 2,9 TD hk.
ssangyong unda mussosu var ancak siz daewoo mussoyu sormuşsunuz...yanlış başlık altında açmışsınız konuyu,,daewoo nunsayfasında açarsanız sanım cevap alabilirsiniz...
Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi?
slm..öncelikle kimsenin inancına birşey dediğim yok...ben kendi nefsimi herkezden aşağı görüyorum(yada en azından öyle görmem lazım...)
sizinle bir hadis daha paylaşayım...mealen " kim bir hadisimi iyice ezberler ve başkalarınada iletirse onun yüzü...