Arama sonuçlarınız

1. cavdare

L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi?

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? öncelikle ben araç satıcısı değilim ve kimseye bir şey satmıyorum.. hadiste mealen" kendisi için istediğini mümin kardeşi için istemeyen kamil iman sahibi değildir" buyurulmuştur.. bende kendim için düşündüğümü arkadaş içinde söylüyorum...arkadaşın...

2. cavdare

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? slm nazım bey..bu gün aracım için verdiğim kabin siparişini sormak üzere sanayiye gitmiştim...orda yeni kasa bir l200 gördüm..içini biraz inceledim...arak koltukların diz mesafesi geniş olmakla beraber yatay olarak biraz dar geldi...
  3. cavdare

actyon sports'a chip tuning

Ynt: actyon sports'a chip tuning bir sireden aldığım yazıyı kopyalayayım dedim.... "Bize daha fazla güç alabilmemiz için ne lazım? Daha şiddetli patlama. Eğer yanma odasında daha şiddetli patlama olursa sizde daha fazla vektörel kuvvet elde eder dolayısı ile motordan aldığınız güç artar. Peki...

4. cavdare

Ynt: actyon sports'a chip tuning alper bey sanırım siz ilk olacaksınız...sabırsızlıkla tecrübelerinizi bekliyoruz...bu arada aracın garantisine sorun olurmu...yakıt tasarrufu derken garantiyi bozmayalım...
  5. cavdare

Gezenbilir Erzurum Grubu

Ynt: Gezenbilir Erzurum Grubu ilginç...erzurum grubunda erzurumlu yok....erzurumdakiler fazla akıllı ,,delilerde beni gibi şehir dışında... bende dışardan gruba dahil olayım.. etuğrul çavdar,, erzurum ispirliyim..işim nedeniyle vandayım..ama yazları çoğunlula ispirdeyim...yolunuz düşerse yazın...

6. cavdare

Van gezisi için yardım

Ynt: Van gezisi için yardım slm..öncelikle van kalesini rahatlıkla gezebilirsiniz.hatta mutlaka gezin...orada hehangi bir güvenlik sorunu olmaz..ama şehir merkezi arkadaşında dediği gibi , sinek küçüktür ama mide bulandırır hesabı, senede birkaçgün olay çıkar ama insanın huzurunu kaçırmaya...

7. cavdare

Satılık VX80

Ynt: Satılık VX80 slm ismail bey..öncelerden aracınızı alış hikayenizi okumuştum..ona karşı "aşkınızı" çok iyi ifade etmiştiniz..kendimi türk filiminde kavuşma sahnesini izliyor gibi hisetmiştim...aracınız gerçekten de güzeldi ama beni daha çok sizin aracınıza olan muhabbetiniz...
  8. cavdare

Ynt: L200 aile aracı olarak kullanılabilir mi? slm..nazım bey... anladığım kadarıyla aynı duyguları yaşamışız..iki çocuğum var..üniversitede öğretim üyesiyim..büyük araçları daha çok sevdiğim için ve 4*4 dağ tepe gezebilmek için bir arazi aracı almak istiyordum...2000 model 2000 motor sportage...
  9. cavdare

Ynt: actyon sports'a chip tuning maliyeti nedir....arabaya bir zararı varmı...ve gerçekten yakıt tasarrufu sağlıyormu....sanırım bu soruların cevabına göre bir çok kişinin kararı verecektir... ancak ben internetten bakarken yakıt tasarrufu değil, yakıttı tüketimini artırdığını...

10. cavdare

ssangyong actyon sports alt koruma

Ynt: ssangyong actyon sports alt koruma aslında demirci işe başlamadan önce "öyle bir yapacamki gören demirci işi olmuş demeyecek" demişti..hatta sizin dediğiniz gibi deliklerden bahsetmişti...beni ona götüren ustada "bu iyi ustadır işini iyi yapar" dedi hatta pazarlık yapmaya bile...

11. cavdare

Ynt: ssangyong actyon sports alt koruma
  12. cavdare

Ynt: ssangyong actyon sports alt koruma aracın alrına koruma yaprıedım..sadece ön tarafa(radyatörün altı önden görünüyodu, önünü bir yere vursan direk radyatör gider) ve ortada 4 çekerin kablolarının şanzumana bağlandığı yere yaptırdım(daha önce bukablolar koptuğu için 4 çeker arıza vermişti...

13. cavdare

Actyon Sports 4 * 4 le off road yapanlar

Ynt: Actyon Sports 4 * 4 le off road yapanlar forumlardan birinde portatif vinçler vardı..üstelik fiyatıda baya uygun...kullanacağınız zaman bir tarafını çekme demirine sabitliyorsunuz....belki lazım olduğunda takıp kabloları bağlamak açısından biraz zaman alabilir ama aracın orjinalini...
  14. cavdare

En Kısa Peri Masalı:)

Ynt: En Kısa Peri Masalı:) bu ancak masallarda olur..... gerçek hayatta bence sonu şöyle biter...bir gün geldi baktıki tek başına....

15. cavdare

Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR)

arabaya çok hakaret ettim ..şimdi kendimi suçlu hissediyorum...kataloğundan sizin için bir iki alıntı verip vicdanımı rahatlatayım :)
  16. cavdare

Türk Malı Arazi Aracı ( TURKAR)

açıkçası ne kadarının türk olduğu şüpelide olsa denenmiş olmasından memnunum...bununla birlikte maalesef tipi hiç güven vermiyor..hintlilerin mahindrasına bakıyosun araç beni araziye sok der gibi duruyo..buna bakıyosun benden uzak dur diyiyor...hintliler kadar olamıyoruz...aracın tipine bakınca...
  17. cavdare

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları sorması ayıp, fake olduğunu nerden biliyon..dikkatlicede izliyom ama bariz bir şey görmüyom..sadece yukarıda döndükten sonra takla atacak gibi oluyo o ara sanki biraz hızlı gibi geçiyo ama yinede taşların yuvarlanması falan bana gerçek gibi geldi...

18. cavdare

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları slm... birazda video..arabalar çok ilginç olmasada sahipleri ilginç....sizin için beyendiklerimi seçtim...adamlar deli...:) http://www.youtube.com/watch?v=EfsfwCRWHgo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=v3S-YKq6no4...
  19. cavdare

Gezenbilir Van Grubu

Ynt: Gezenbilir Van Grubu slm..birbuçuk senedir vandayım..henüz muradiyeye gitmediğim için bir şey diyemiyorum...diğer arkadaşlar vanlı olduğu için sorularınıza cevap verirler diye tahmin ediyorum...o tarihe kadar bir cevap gelmezse arkadaşlara sorup öğrendiklerimi size aktarırım.. seçimler...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR