Arama sonuçlarınız

1. cavdare

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları acaba hiç giderken çekilmiş videosu yokmudur?...merak ettim nasıl gidiyo diye....

2. cavdare

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları ilginç bir iki araç....
  3. cavdare

Ssangyong Actyon Sports Kabin

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin bu da olabilir... http://www.hizlial.com/outdoor/gps-navigasyon-cihazlari/piranha-blazer-5-0”-gps-navigasyon-sistemi-2-gb-dahili-hafiza-video-in-fm-transmitter-yeni-i-go™-8-3d-city_22.001.4272.0002.htm bu arada benim bilgisayardamı sorun var yoksa sitedemi...

4. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin slm...kimseden ses çıkmıyor...sonunda kabin siparişini vardim...2000 TL 7 taksit... http://www.anelotomotiv.com/tr/detay.php?ID=171 kabini aldığım arkadaşlar takacak...arada da cam var..aracın arka camının silinebilmesi için aradaki cam sürgülü...
  5. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin ali bey acaba bizim için indirimli bir fiyat alabilirmisiniz..birde fiyat değişmeden hangi karta kaç taksit imkanı olduğunu... sitede özel siparişler için üretim yapılır demiş acaba yan camların sürgülü olma imkanı varmı... ......

6. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin çok hoş duruyor bence...ilk kez gördüm(zaten vanda görme şansım yok ama internete de hiç denk gelmemişti...) acaba kabin yaptırmayı düşünen kaç kişi var ve toplu olarak bir fiyat avantajından yararlanabilirmiyiz.... bu kabinden satanı bulan olursa bir fiyat...

7. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin bu gün serviste kabinli bir araç vardı...biraz inceledim ama niyayse fotoğraf çekmek aklıma gelmedi...camları açılmıyor...aracın ön tarafı ile birleşen yerinde cam yoktu..açıkcası içim çok ısınmadığı için nasıl birleştirmişler onada çok ayrıntılı...
  8. cavdare

action sport 4WD sorunu

Ynt: action sport 4WD sorunu ediz bey öncelikle teşekkür ediyorum.... insanın aracını tanıması ayrı bir şey...pazar günü mesajınızı okuduğumda eve dönmüştüm bakma şansım olamdı ama bugün servise uğradım...ve kabloyu kontrol etmelerini rica ettim arac lifte kalktı ve aracın altınıda böylece...
  9. cavdare

Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi rüstem bey sabırsızlıkla sizin bitirmenizi bekliyorum...hem nihai maliyet hemde 4 cm nin nasıl durduğunu görmek açısından ...

10. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi hayırlı olsun rüstem bey...güle güle kullanın....insanın usta olmasıda ayrı bir şey..spacer leride kendinizmi yapacaksınız...eğer kendiniz yapacaksanız size bir kaç tane sorum olacak...öncelikle spacerin genişliği ayarlanırken...

11. cavdare

Pazar Günü Muhabbeti

Ynt: Pazar Günü Muhabbeti hayırdır pazar günü ne mesaisi......memleketler de yakın değilki sizi toplayayım..kaçalım...
  12. cavdare

Pazar Günü Muhabbeti

Ynt: Pazar Günü Muhabbeti gerçi benim araba sanayide değil ama diğer deliyi bulamadığım için bende evde kös kös oturuyorum....arabanıza bir an önce kavuşmanızı diliyorum...her halde en kötüsüde araba sanayide ama pazar olduğu için bir şey yapılmıyor olması...hiç bir şey yapılmadan beklemek daha...

13. cavdare

action sport 4WD sorunu

Ynt: action sport 4WD sorunu walla ediz bey sebebi omudur değilmidir bilmem ama yinede güzel bir yorum...hatta nerdeyse iyiki arabam eyri duruyo diyicem...o kadar ince düşünmüşlerse adamları tebrik etmek lazım...bir çok aracın aynı olması beni rahatlattı...geçen yolda giderken(120 km hızla) sol...
  14. cavdare

action sport 4WD sorunu

Ynt: action sport 4WD sorunu walla bilemiyorum..bilgisayara bağladı...bir arıza göstermedi...aracı çalıştırıyorum.arıza lambası yanıyor..stop edip tekrar çalıştırıyorum sönüye..kafasına göre yani...lamba yanmazken 4H yide 4L yide deniyorum çalışıyor...ama lamba yanınca sadece 2h çalışıyor...
  15. cavdare

action sport 4WD sorunu

arkadaşlar benim aracın son 5-6 gündür 4WD arıza lambası yanıyor...stop edip tekrar çalıştırınca bazen sönüyor....servise gittim bilgisayara bağladı beyne arıza kaydı göndermemiş...benzer sorun yaşayan veya sorunun sebebine ilişkin yorumunuz varmı...birde aracın sağ arka tarafta tekerlekle...

16. cavdare

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları http://www.facebook.com/video/video.php?v=279167448681&oid=105005229598&comments
  17. cavdare

satılık 2010 model Ssangyong action sport

2 adet var. ikiside 2010 model 4x4 manuel vites, servis bakımlı garantileri devam ediyor...fiyat 32000 TL. birisi 26000 km'de değişen boya yok ancak bir iki ufak eziği var. diğeri 42000 km'de değişen boya yok...eziği falanda yok... az bir pazarlık payı olur...abartılı pazarlıklar için...
  18. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports Kabin dedim konuyu yeniden hortlatayım...bende çok sordum ama niyeyse kabinle ilgili kimse cevap vermiyor...servislerde koreden gelen kabinler var 3000 TL..internette 2200 ile 3500 arasında farklı fiyatlar gördüm..ve son olarak vandaki servisten 2000 TL fiyat...

19. cavdare

Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...!

Ynt: Ssangyong Actyon Sports'a 5 cm Spacer Uyguladık...! slm gerçi diğer konuda sormuştum ama kendi başlığında sormak daha uygun olur diye birde burda sorayım....serviste spacer getirtiyor ancak fiyat çok yüksek 1000 TL..açıkçası değermi değmezmi bilmem ama o kadar para vermem mümkün...
  20. cavdare

Ynt: Ssangyong Actyon Sports 4x4 Yükseltme İşlemi + Lastik Değişimi yükseltme değil genişletme...lastikleri 5 cm dışarı çıkarmak için...van servisi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR