Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar benim laredo da orjinal çeki demiri var ama ruhsata işlenmemişti, ben de işletmedim
fakat trafik polisleri çevirmelerde bakıyorlar ve çıkar diyorlar...denedim çıkmıyor çok zorladım olmadı.
servis bile çıkarmadı..bende ruhsata işleteyim diyorum ama nasıl işletecem prosedür...
Ynt: Grand Cherokee 4.0 lt İle 5.2 lt. Arasında Seçim
selam bende de grand cherokee laredo var 4,0 L canavar gibi kükrüyor gayette memnunum
bulabilirsen laredo al
tşk ler
Ynt: 95 Grand Cherokee ZJ 5.2 Limited--Kapılardaki Düğmeler
kaan kardeş(templar)
çok teşekkür ederim o linkte kullanma klavuzu vardı indirdim çok işime yaradı
allah senden razı olsun 4 aydır arıyordum...buldum çok teşekür ederim herşey için
arkadaşlar selamlar
kullanma klavuzu olmadığı için
bende 1994 modal g.c. laredo 4,0 var
şanzıman,motor,direksiyon,
yağlarından hangilerini kullanmalyım
tam detayları ile belirtirseniz sevinirim
teşekkür ederim şimdidem
Ynt: Cruise Control Sorunu
tamam bende öyle yapıyorum bazen 80 de bile girmiyor..acaba devirle ilgili olabilirmi.. bu arada kurban bayramınız mubarek olsun nice kurban bayramlara dileğiyle...
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı
kullanım klavuzu ile ilgili scanner imi getirip yardımda bulunabilirmiyim acaba...diye fikir geldi aklıma.......nasıl fikir...
selam arkadaşlar benim 94 model g.c.laredo uzun yolda bazen cruise control devreye girmiyor...
60 km hızla giderken sokmaya çalışıyorum devreye, ama olmuyor.nedendir acaba bilen varmı.
teşekkürler
aksel
Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı
bizdede vardır da ilk sahibi atmıştır çöpe, bence benimkide 1994 model 1998 de türkiyeye getirilmiş....