Arama sonuçlarınız

1. eyuboglu

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve Plansızlıktan bu sene maalesef gidemedik, Sene ye kaldı artık..

2. eyuboglu

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve Merhaba Aşçıoğlu, Paylaşim için teşekkür ederim güzel bir faliyet olmuş belli, Turizim firması ile mi yoksa local bir Group ilemi gittiniz acaba ?. Bu arada Mutfak malzemeleri ve çocuklar ile çekilen fotoğrafları çok beğendim ve...
  3. eyuboglu

Trackpoint hakkında yardım.

Ynt: Trackpoint hakkında yardım. Önerim Garmin XT olacaktır gayet düzgün çalışıyor ve isteklerinize cevap verecektir., http://www.garmin.com.tr/index.php?page=hizmetler_1&id=42&sonuc=Garmin%27den%20Yeni%20Yaz%FDl%FDm%20Paketi......

4. eyuboglu

Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300

Ynt: Garmin Oregon 300 - Garmin Colorado 300 Garmin 60csx e bir göz atın derim.
  5. eyuboglu

Ne Tur GPS Tercıh Edeyım

Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım Aynen Katılıyorum, 60csx cihazı hakkıyla kullanan arkadaşlar Garminin yeni cihazlarına fazla tebessüm etmiyorlar , Bende 60csx in yerine birşey çıkar mı diye bakınıp duruyorum :) Kalın sağlıcakla,

6. eyuboglu

Ne Tur GPS Tercıh Edeyım

Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım Reha bey, Garminin önceki ürünlerinde ( 60csx , Colorada 300, Oregon 300 vs ) 2-axis electronic compass kullanıyordu ve mutlaka tam yatay durumda sonuç veriyorlardı, Şimdiki yeni ürünlerin de ise 3-axis electronic compass kullanıyor ve cinazın nasıl durduğu...

7. eyuboglu

Garmin 60csx - 60cx - 76csx - 76cx de 3.90ver Firmware Kullananların Dikkatine!..

Ynt: Garmin 60csx - 60cx - 76csx - 76cx de 3.90ver Firmware Kullananların Dikkatine!.. Maalesef , ama ararsanız net de bulabilisiniz..
  8. eyuboglu

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve D.Berkay, Okurken bile imrendim . Bisikletle zor olmadımı kaç günde tamamladınız bu parkuru ? Biz bu sene maalesef organize olamadık ve bölgeye gidemedik :( . Artık önümüzdeki sene planlayacağız , yanınızda GPS varmıydı ? . varsa...
  9. eyuboglu

Garmin 60csx - 60cx - 76csx - 76cx de 3.90ver Firmware Kullananların Dikkatine!..

Garmin 60csx 3.90Ver. dan kaynaklanan bazı önemli hatalar düzeltildimiş. Garmin bunu sık sık yapıyor yeni çıkardığı bir yazlımda önceki düzgün çalışan bölümler çalışmaz hale geliyor.. Önerim, eyer 2GB ın üzerinde bir .img dosyanız yoksa 3.70ver kullanmanız ; varsa da yeni çıkan 4.00ver...

10. eyuboglu

Garmin GPS MAP 60 CSX

Ynt: Garmin GPS MAP 60 CSX Noktadan kastınız waypoits ile yapamassınız Trackpoints ile waypoits i karıştırmayın.. Trackpoints 10,000, Waypoints 1000 Kalın sağlıcakla.

11. eyuboglu

Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı

Ynt: Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı 5. Garmin 60csx modellerinde eğriler feed olarak veriyor .. hata var.. ( Oregon 300 de sorun yok )
  12. eyuboglu

Garmin GPS II'de PC Kablo Bağlantısı..

Ynt: Garmin GPS II'de PC Kablo Bağlantısı.. Halilak, Aşağıda bağlantı şaması var yanlız 4 pin Garmin round special connector bulmanız biraz zor olacaktır. http://pinouts.ru/GPS/garmin_round_pinout.shtml

13. eyuboglu

Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı

Garmin Turkiye Topo 04.2009 Map Çıktı, İlk izlenimlerim; 1.Eğri görüntüleri daha güzel hale getirilmiş. 2.Navcity 02.2009 üzerinde olmaması gereken ama olan patika yolların olması gereken Yeni topo haritada yok .. 3.Bir çok patika ve köy yolları kırpılmış durumda. bazı köy yolları hiç yok...
  14. eyuboglu

Ne Tur GPS Tercıh Edeyım

Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım Çukurova, "Yazılım güncellemelerine baktığımız zaman v2.10 dan v3.01 beta ya geldiğini ve genel pratiği etkileyecek sorunların kalmadığını görüyorum:" Diyorsunuz, daha gecen hafta " uygunsuz kapanma sorununu" halleti Garmin.. o surunu çözdü yazılımda neyi...
  15. eyuboglu

Ne Tur GPS Tercıh Edeyım

Ynt: Ne Tur GPS Tercıh Edeyım Bende Nacizane fikrimi belirteyim, ne Colorado ne Oregon , Hata yapmayan bir ürün istiyorsanız Garmin 60csx alın derim. Colorado ve Oregon halen Beta yazılım kullanıyor. Garmin bu ürünleri adam edebilmek için nerdeyse haftada bir yazılım günceler hale geldi...

16. eyuboglu

GPS Veri Dosyaları

Ynt: GPS Veri Dosyaları Erdal bey, Paylaşım için teşekkür ederim. Bence de routeları tracking, bisiket, offroad olarak bildirmek faydalı olacaktır Kalın sağlıcakla
  17. eyuboglu

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü üzerinden Kaçkar Zirve GPS datası varmı acaba ?

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü üzerinden Kaçkar Zirve GPS datası varmı acaba ? Arif bey, Eline koluna sağlık gayet güzel bilgi verdiniz. bir kaç sorun olacak, katırlar nereye kadar çıkabiliyor bilginiz varmı..? . Biz zirve den sonra kavron yaylasına gitmeyi planlıyoruz ( Kavron geçidi...
  18. eyuboglu

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü üzerinden Kaçkar Zirve GPS datası varmı acaba ?

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü üzerinden Kaçkar Zirve GPS datası varmı acaba ? Teşekkür ederim Arif bey, Google üzerinde çizip gönderebilirseniz çok memnun olurum Kalın sağlıcakla..

19. eyuboglu

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve Bölgeye bir çok defa gittim. bu sene iç anadolu veya Sırakonaklar üzerinden kaçkarları planlıyoruz , katılabilirsniz tabii zaman belli değil uyarsa neden olnasın Kalın sağlıcakla
  20. eyuboglu

Göreme ve Kapadokya Milli Parkı

Ynt: Göreme ve Kapadokya Milli Parkı Seval Hanım , Çok güzel titizlikle çekilmiş , emek verilmiş kareler , Elinize sağlık . Bu sene Darısı başıma :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR