Arama sonuçlarınız

1. eyuboglu

Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları )

Ynt: Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları ) Evet Murat bey 60 konusuna katılıyorum, Bugün Baytekinle (Garmin) görüştüm Mutlak müşteri memnuniyeti anlayışı ile çalışıyorlar, Arzu hanım çok yardımcı oldu. Bu arada Türkiye 2009.04 10m Topo Mapini çıkarmışlar

2. eyuboglu

Ynt: Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları ) Murat bey Teşekkür ederim , Bende eski bir Garmin kullanıcısıyım şu an elimde 60csx ve Cororado 300 bulunuyor üzerlerinde Hem Navcity hemden 10m Topo Map kullanıyorum. "Ancak 2.el falan alırsan kesinlikle Garmin 60CSX'den aşağıdanı almayın"...
  3. eyuboglu

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve

Ynt: Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve Anzerhoneybee, Tavsiyeniz için teşekkür ederim bende daha önce İkizdere üzerinden Yedigöller, Anzer, Petran, Cimil gibi bir çok yeri gezdim. Tek kelime ile muhteşem yerler Kalın sağlıcakla,

4. eyuboglu

GPS Veri Dosyaları

Ynt: GPS Veri Dosyaları Merhaba Arkadaşlar , Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü üzerinden Kaçkar Zirve rotası konusunda bilgi toplamaya çalışyorum , bu rota üzerinde GPS datası olan arkadaşlar varmı acaba ??
  5. eyuboglu

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü üzerinden Kaçkar Zirve GPS datası varmı acaba ?

Merhaba Arkadaşlar , Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü üzerinden Kaçkar Zirve rotası konusunda bilgi toplamaya çalışyorum , bu rota üzerinde GPS datası olan arkadaşlar varmı acaba ??

6. eyuboglu

Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü Üzerinden Kaçkar Zirve

Merhaba Arkadaşlar , Sırakonaklar (Hodeçur) Köyü üzerinden Kaçkar Zirve rotası konusunda bilgi toplamaya çalışyorum , bu rota üzerinde GPS datası olan arkadaşlar varmı acaba ??

7. eyuboglu

Fas Haritası

Ynt: Fas Haritası http://www.motor-europe.com/morocco.php?lang=en http://www.island-olaf.de/travel/marokko/gps.html Kolay gelsin,
  8. eyuboglu

Ynt: Türkiye Topo Map ( Köy ve Patika Yolları ) Türkiyede Patika yolları ile köy yollarını ayırt eden bir Topo map mevcutmudur acaba ?
  9. eyuboglu

Garmin Version Yükseltme Hatası

Ynt: Garmin Version Yükseltme Hatası Sn.battuhan , Garmin 60Csx için tüm PIO ları doğru bulmak ve görmek için Navcity 2009.02 IKLTL (İngilizce) olan versionu yüklemeniz gereklidir. Cihazın Türkçe codepage ile Navcity 2009.02 TKLTL (Türkçe) ile uyumsuzluk var , Ayriyeten keyboard leyoutuda...

10. eyuboglu

Ynt: Garmin Version Yükseltme Hatası Maalesef, elinde nuvi olmadığı için konu hakkında bilgim yok

11. eyuboglu

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009) 2.
  12. eyuboglu

Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Bostancı'dan Kadıköy'e Fotoğraf Gezisi (26 Nisan 2009) Güzel bir gün geçirdim , Maalesef erken ayrılmak zorunda kaldım .. Benden de tek kare, Kalın sağlıçakla.

13. eyuboglu

Ynt: Garmin Version Yükseltme Hatası Önerim 2gb ın üzerinde image dosyası kullanmayacaksanız 3.70 de kalmanız olacaktır . Garmin 60csx için isterseniz türkçe destekli (.3.90 version ) firmware dosyasını özel mail inize atabilirim.
  14. eyuboglu

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Murat bey, Doğru söylüyorsunuz eskiden beden oldumu renkgi önemseyen yoktu ama , şimdi ürün yelpazesi genişledikce onun sarısı bunun mavisi demeye başladık :). Yurtdışında bu ürünlerde sırf renkden dolayı %40 fiyat indiriyorlar
  15. eyuboglu

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Eskiden bu ürünleri fiyatlardan dolayı yurtdışından temin ediyordum ama gözüken Doğa sporlarına ilgi büyüdükce fiyatlar türkiyedede eşitlenmeye başlamış..

16. eyuboglu

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Yankı bey, evet gerçekten %50 iyi bir indirimmiş. Renk seçiminden dolayı indirimi kaçırdım şu an ise istediğim ürün hiç kalmamış ..
  17. eyuboglu

Hangi Çantayı Almalıyım?

Ynt: Hangi Çantayı Almalıyım? Yanki bey, Gecen haftlarda Kadıköy/Adrenalin mağazasına uğramıştım , Oradaki Uzun saçlı arkadaş bana çok yardımcı oldu, Sanki satıcı değilde iki doğa sever arkadaş gibi bana uygun ürünlere baktık .. Marmot Oracle XL ürün ne zaman stoklarınızda olacak birde bir daha...
  18. eyuboglu

Gpsmap 60csx Km Yürüyüş

Ynt: Gpsmap 60csx Km Yürüyüş Dün akşam size gezenbilir mailinize attım ama mail systemi çalışmıyor herhalde . hotmail e gönderiyorum yazıyı..

19. eyuboglu

Gpsmap 60csx Km Yürüyüş

Ynt: Gpsmap 60csx Km Yürüyüş Szr. Evet doğru bilgi ,Elinizde cihazın yazılımı (firmware) Version 3.70 bir önceki yazılım ama çok iyi çalışam bir yazılımdır sizin sorununuz yazılımdan kaynaklanmıyor .. Sorununuz çözümü için size özelden yapılması gerekenleri mail olarak attım .
  20. eyuboglu

Garmin Harita Yükleme Hakkında

Ynt: Garmin Harita Yükleme Hakkında kağancık , Garmin 60cs veya csx tek bir img dosyası okur XT gibi değil :) . Önerim Mapsource programı içinde hem topo hemde Navcity map lerinin yükleyip cihaza bir .img dosyası olarak göndermeniz veya Mapleri bazı yardımcı programlar ile birleştirip tek...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR