Arama sonuçlarınız

1. keremcimen

Yeniden Yollardayız

2. keremcimen

Yeniden Yollardayız

SİGHİŞOARA
  3. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Romanya da gezdiğimiz yerler Avrupa'da ki kasabalar ve şehirlerden hiç farkı yok tarihi çok güzel korumuşlar yalnız şu elektrik ve telefon kablolarına acil bir çözüm bulmaları gerekiyor tüm güzelliği yok ediyor.

4. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Sighişoara'ya giderken yol üzerinde çok güzel yerler var. RASNOV
  5. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Bran kalesinden Sighişoara ya giderken izlediğimiz rota yaklaşık 130 km. Yol çok güzel ve yol üzerinde vaktiniz varsa Braşov'u da gezmeyi unutmayın.

6. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Bran kalesini dolaştıktan sonra rotamızı Sighişoara'ya çeviriyoruz. Sighişoara 12. yüzyılda Transilvanya Saksonları olarak bilinen Alman esnaf ve tüccarlar tarafından kurulmuş.Birkaç yüzyıl orta Avrupa'nın desteğiyle ticaret ve stratejik açıcından önemli bir ortaçağ kenti olmuş. Günümüzde...

7. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Pleş kalesinden Bran kalesine giderken Transilvanya yollarında çektiğimiz videolar
  8. keremcimen

Port Bagaj

Merhaba honda civic marka aracımda port bagaj kullanıyorum bu yıl çıktığım gezide 10 bın km kullandım ve hiç sıkıntı yaşamadım, port bagaj konusunda dünyanın en iyisi thule marka. Aracın kendisine özel üretiliyor ve araca tam uyum sağlıyor. Fiyatları biraz yüksek ilginizi çekerse internet sitesi...
  9. keremcimen

Yeniden Yollardayız

10. keremcimen

Yeniden Yollardayız

11. keremcimen

Yeniden Yollardayız

12. keremcimen

Yeniden Yollardayız

13. keremcimen

Yeniden Yollardayız

14. keremcimen

Yeniden Yollardayız

15. keremcimen

Yeniden Yollardayız

16. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Kalenin içerisi
  17. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Bran Kalesi yaygın adıyla Bram Stoker'in hayali karakteri olan Drakula'nın Kalesi olarak da bilinir. Stoker'in Drakulayı yaratırken kazıklı Voyvoda dan ilham aldığına dair söylentiler vardır. Kale dışarıdan çok kasvetli görünmesine rağmen içerisi Peleş Kalesine kıyasla baya sönük kalmış.
  18. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Peleş Kalesini gezdikten sonra rotamızı Transilvanya'ya Bran Kalesine çeviriyoruz. Peleş kalesine 50 km uzaklıkta olan Bran kalesi Kont Drakulanın kalesi olarak da biliniyor.

19. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Romanya Sinaia de bulunan Peleş Kalesi Birçok kişi tarafından Avrupa'nın en güzel kaleleri arasında gösterilir. 1914 yılında ölen kral I Carol dahil birçok Romen hükümdarının son dinlenme yeridir. 1873 yılında inşasına mimar Wilhem Doderer tarafından başlanmıştır. kale ahşap tuğla ve...
  20. keremcimen

Yeniden Yollardayız

Teşekkür ederim. Edebiyatım çok iyi sayılmaz anlatmayı pek beceremem aslında :) elimden geldiği ölçüde gezdiğimiz yerleri resimlerle süslemeye anlatmaya çalışıyorum. iki yıl önce buradaki paylaşımlar sayesinde kendime güvenim geldi ve ilk gezime çıktım. İnşallah bizimde paylaştıklarımız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR