Arama sonuçlarınız

1. taner erdem

Yabancılar Şimdi de Dağlara Talip

Ynt: Yabancılar Şimdi de Dağlara Talip Kış sporları ülkemizde son yıllarda çok süratli gelişti,fakat mekanik alt yapı (teleferik,telesyej,gondol ) bu gelişmeye ayak uyduramadı.Çünki bu :para,teknoloji ve zihniyet meselesi,özel sektör çok iyi oteller yapıyor,mekanik tesis çok sınırlı,1-1.5 km...

2. taner erdem

Balıkesir bölgesi doğa güzelliklerinden örnekler..

Ynt: Balıkesir bölgesi doğa güzelliklerinden örnekler.. Fotolar çok güzel,yenilerini de bekleriz.
  3. taner erdem

Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı Selam GÜRBÜZ,Turbo dizel motorlara daha kolay uygulanıyor,2.000. tl civarında masrafı var,(350.TL TURBO 2.el dahil)turbodan sonra çekiş gücü iyileşti,yokuşta kesinlikle fark ediliyor,motorun eskiye nazaran yüksek performansla çalıştığını...

4. taner erdem

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı Selam Gürbüz,benim araç 1983 model,sonradan 5 silindir 300 dizel motor takılmış,2 ay önce turbo taktık,ben Ankara dayım,Alman malı ( KKK) Turbo küçük,3000 devire kadar,özellikle 1,2,3 viteste çok iyi güç sağlıyor,bizim araçlar yokuşta ağır kalıyor...
  5. taner erdem

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı Gürbüz kardeş,turbo uygulamasını benim tanıdığım usta yapıyor,telefonum 0536 3277522 .

6. taner erdem

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı Gürbüz bey,mesaj atmıştım,turbo için,yanıtlarsan sevinirim..

7. taner erdem

Kış Sporunda Yeni Soluk Bisiklet

Ynt: Kış Sporunda Yeni Soluk Bisiklet Fotoğraflar çok güzel,paylaşım için teşekkürler.Kışın bisiklet iyi bir alternatif olabilir..
  8. taner erdem

Kartepe mi Uludağ mı?

Ynt: Kartepe mi Uludağ mı? Yeni sezonda Kartepede kayak yapmayı istiyordum,belirttiğiniz özellikteki bu yerde kayak yapmayı ,uyarınız üzerine düşünmüyorum.Kartalkaya hafta arası fiyatları makuldür,pistler her zaman bakımlıdır.Bol karlı sezon dileğiyle..
  9. taner erdem

Arctic G Serisi

Ynt: Arctic G Serisi Mükemmel araçlar.PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER..

10. taner erdem

G Serisi Brabus

Ynt: G Serisi Brabus Müthiş bir araç.Brabusun videosu olan arkadaş bizlerle paylaşırsa seviniriz..

11. taner erdem

G Klas aracımda yeni bir uygulama

Ynt: G Klas aracımda yeni bir uygulama Teşekkür ederim ,Mehmet bey.Selamlar.
  12. taner erdem

Ynt: Mercedes G-Class Yedek Parça Paylaşımı gürbüz kardeş,benim G ye 1983 5 silindir,2 ay önce turbo taktık,şimdilik memnunum,ben Ankara'dayım .İlgilenirsen yardımcı olurum.

13. taner erdem

G Klas aracımda yeni bir uygulama

Ynt: G Klas aracımda yeni bir uygulama Elinize sağlık, iyi düşünmüşsünüz.Silindir içindeki suyu kullanmak için çeşme ilave ettiniz mi?Bilgilendirirseniz sevinirim.
  14. taner erdem

En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi?

Ynt: En Sevdiğiniz Kayak Merkezi Hangisi? Bana göre en iyi kayak merkezi Palandöken. Pistleri dik ve uzun. Ancak fırtınalı günlerde kayak yapmak olanaksız. Kartalkaya da aynı şekilde çok sevdiğim kayak merkezlerinden biri. Hava elverişsiz de olsa kaymak mümkün. Kayak pistleri (Kartal Otel'de)...
  15. taner erdem

Everest Belgeseli

Ynt: Everest Belgeseli Paylaşım için teşekkürler.Belgesel 3 sezon mu,4. sü de var mı?

16. taner erdem

Mercedes 300 GD

Ynt: Mercedes 300 GD Merhaba Bodrumlu arkadaş,benim de 300 gd nin fren sorunu vardı,birçok usta dolaştım,sonunda iyi bir frenci buldum,westinghousenin içini değiştirdik( Bosh marka) fren çok iyi oldu,usta Ankara da tel 0312 3941579 cep 0542 587099 FRENCİ MESUT USTA Kolay gelsin.
  17. taner erdem

G serisi Mercedes

Ynt: G serisi Mercedes MERHABA .ben yeni üye oldum.1983 300 gd 5 kapılı aracım var,araç 1997 den itibaren bende,hiç parça sıkıntısı çekmedim,kolay kolay arıza yapmıyor.Selamlar
  18. taner erdem

Online İzleyebileceğiniz 2 Doğa Filmi

Ynt: Online İzleyebileceğiniz 2 Doğa Filmi Paylaşım için teşekkürler ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR

Geri