Arama sonuçlarınız

1. M

LASTİK HAVA BASINCI HAKKINDA YARDIM

Ynt: LASTİK HAVA BASINCI HAKKINDA YARDIM Araç boş iken 30psi civarı, yüklü iken önler en fazla 35psi arkalar ise en fazla 40 psi olmalı diye biliyorum. Kendi tecrübeme görede boş iken 30 psi nin üstü aracı yolda çok sertleştiriyor.

2. M

L200 yükseltme ile ilgili

Ynt: L200 yükseltme ile ilgili ''Garage'' bölümünde 2007 model hazırlanmış bir l 200 var. Daha önce bakmadıysan bir göz atın isterseniz.
  3. M

L200 yükseltme ile ilgili

Ynt: L200 yükseltme ile ilgili Selam,aracınızı güle güle kullanın.2008 l200'ümü huma otodan aldığım ironmanin kiti ile yaklaşık 6cm kadar yükselttim.Ayrıca standart üzerinde olan245/65/17 lastikleri 265/70/17 cooper discoverer at3 lastik ile değiştirdim.Bu hali ili araç yaklaşık 9 cm yükselmiş...

4. M

2007 Mitsubishi L200 projesi

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Selam,aracınıza hayran kaldım.Acaba Şnorkelin takılma aşamaları ile ilgili foto var mı? Özellikle merek ettiğim konu yanda olan yedek radyator suyunun yerini değiştirmek gerekiyor mu yoksa milimetrik olarak yan yana mı kalıyorlar ?Cevap için şimdiden teşekkür...
  5. M

L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum !

Ynt: L200 yükseltme için yardımlarınızı bekliyorum ! İyi akşamlar. İlla yükselteceğim diyorsanız ''Get'' ile ucuza yükseltebilirsiniz,ama ne kadar sağlıklı oluyor orası tartışma konusu.Ben kendi l200'ümü İronman'in kiti ile yaklaşık 7 cm kadar yükseltim ve gayette memnunum.

6. M

Üntaş Otomotor (Mekanık Özel Servis) - Büyükçekmece, İstanbul

Ynt: Üntaş Otomotor (Mekanık Özel Servis) - Büyükçekmece, İstanbul . .. :-* :'(

7. M

Cam Rüzgarlıkları

Ynt: Cam Rüzgarlıkları Selam.Sizde 2008 model l200 için kaput rüzgarlığı ve rollback bulunur mu ?
  8. M

2012 mitsubishi l 200 instyle at

Ynt: 2012 mitsubishi l 200 instyle at Selam,aracınız hayırlı olsun. Aracınız uzun yolda çok rahat. Tek dezavantajı hababam radara yakalanmanız. :D

9. M

l200 için fullbox arıyorum

Selam arkadaşlar.Büyükçekmece tarafında 2008 model l200 için fullbox imal eden birilerini tanıyan veya tavsiye edebilecek biri var mı?

10. M

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Çok yakışıklı bir araç.
  11. M

Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler

Ynt: Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler Hayalimdeki araçlar ve sevdiğim gezi tarzı. Aracın aslını bozmadan,fazla abartmadan yapılmış araçlar çok hoşuma gidiyor. Kendi sahip olduğum l200' ü videodaki siyah l200 benzetmeye çalışıyorum ve yavaş yavaş parçaları topluyorum.

12. M

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Cevap için teşekkür ederim. Sizin uygulamanız benim ''get'' olarak bildiğim uygulama. Siz bu şekilde aracı kaç cm yükseltiniz?
  13. M

Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler

Ynt: Video' yu izleyip yorum yapmak isteyenler 2. geçen arabadakiler sudan geçişi hafife almanın cezasını çok ağır ödemişler.
  14. M

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Selam, aracınız çok şik olmuş.İki şey soracaktım: 1- Vinç işletmek için proje gerekiyor mu ? Gerekiyorsa nerde çizdiridiniz? 2- Yükseltme kiti veya get uyguladınız mı? Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

15. M

L200 4x4 ustalarına yalvarıp yakarma başlığı

Ynt: L200 4x4 ustalarına yalvarıp yakarma başlığı Selam, araç ironman'in kiti ile 6cm, lastikleride yaklaşık 31'' denk getirince artı 2 cm yükseldi. Araç toplamda yaklaşık 8cmyükselmiş oldu. Bana göre araç kasislerde ve virajlarda daha güvenli hissetiriyor.İlkin lastik çapını artırmıştım.O...
  16. M

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? K2 ile şehirlerarası yük taşıyabiliyorsunuz. Srcyi kurssuz alabilmek için 2003 öncesi ehliyet ve 2002 öncesi sigorta girişiniz olmak zorunda.
  17. M

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? Özel hastanede çalıştığımız için sskda belirtilen maaş ın üstü için fatura kesebilmek için sağlık şirketi kurup fatura kesiyoruz.

18. M

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? İyi akşamlar, Polis veya istasyondakiler aracınızı sorguladıklarında Tc kimlik no üzerinden vergi numarısına rastladıklarında aracı ticari olarak değerlendiriyorlar. Ben mesela doktor olmama rağmen hastaneye fatura kestiğim için l200 'üme k2 belgesi ve src 2 ve...
  19. M

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi İyi akşamlar verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR