Arama sonuçlarınız

1. M

2007 Mitsubishi L200 projesi

Ynt: 2007 Mitsubishi L200 projesi Selam,alt muhafazayı sadece karter muhafaza olarak mı değiştirdiniz yada benzin deposuna kadar mı yaptırdınız? Birde nerden aldığınızı yazabilir misiniz?

2. M

L200 K Belgesi İsteniyormu ?

Ynt: L200 K Belgesi İsteniyormu ? Herhangi bir şekilde vergi levhanız varsa iş için veya zevk için de kullansanız k2 belgesi ve src2 ve 4 çıkartmanız lazım
  3. M

L200 4x4 ustalarına yalvarıp yakarma başlığı

Ynt: L200 4x4 ustalarına yalvarıp yakarma başlığı Selam, huma oto satıyor.oradan Adnan bey e ulaşırsanız size yardımcı olur.O dah çok Land ve Range Rover için parça satıyor ama bunlarda elinde var.Ayrıca yine bu sitede Prontobrasso nickli üyenin getle l200 yükseltmesi var.Get pek aklıma...

4. M

L200 4x4 ustalarına yalvarıp yakarma başlığı

Ynt: L200 4x4 ustalarına yalvarıp yakarma başlığı Selam, ben ironman'in kitini kullanıyorum.Yaklaşık 6 cm yükseldi. Gayette memnunnum.
  5. M

Ustalardan lastik tavsiyesi rica ediyorum?

Ynt: Ustalardan lastik tavsiyesi rica ediyorum? Erkan bey ilk fırsatta arayacağım.

6. M

Ynt: Ustalardan lastik tavsiyesi rica ediyorum? Belirtmeyi unuttum,yükseklik olarak 33'' düşünüyorum.Birde bu yükseklikte lastik takarsam araç yaklasık 12 cm yükselmiş olacak.Acaba flanş taktırmak gerekir mi yada eksi offsetli jant gerekir mi?

7. M

Ynt: Ustalardan lastik tavsiyesi rica ediyorum? Erkan bey,iyi akşamlar.Benim aracın üzerinde 265/60/17 mevcut.Ömürleri bitiyor gibi. Galiba 12,5 inç yaklaşık 285-290 mm denk geliyor. O kadar geniş düşünmemiştim açıkçası. Aracı hafta sonları doğa gezilerinde hafta içide kısa mesafe asfaltta...
  8. M

2008 model 4x4 ralliart paketli l200 sahibiyim.Araca İronman'in kiti ile 7 cm yükseltme uyguladım. Araç üzrinde şu an 17 inç jant mevcut. Aracın orasını burasını kesmeden maksimum kaça kaç lastik kullanabilirm?
  9. M

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu takip

10. M

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Günlerdir arabanın bitmiş halinin fotoğraflarını beklerken böyle bir durumun ortaya çıkması üzücü.Allah sabır versin.

11. M

Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler?

Ynt: Büyükçekmece Civarında Off-Road Yapmak İsteyenler? Yer ve zaman belli mi acaba?
  12. M

silverstone mt 117 extreme !!!

Ynt: silverstone mt 117 extreme !!! İyi günler,size fikir danışmak istiyorum. Bende 2008 model l200 mevcut.Araçta 265/70/17'' lastikler mevcut. Bu arabaya ayrıca yaklaşık 7 cm yükseltme uyguladım. Birinci sorum bu arabaya 33'' lastik uyar mı(Bir yerini kesmeden veya traşlamadan)? İkincisi...

13. M

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. 3.foto
  14. M

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. 2.foto
  15. M

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Aracımın yükseltme kiti takıldıktan sonraki hali;

16. M

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. Özür dierim nicki yanlış yazmışım ''ProntoBasso'' olacaktı.Açtığı topiğin başlığıda L200 Bigfoot.
  17. M

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. İyi akşamlar,tolgas nickli arkadaşın bahsettiği çökme olayının olabileceğini yükseltme kitini takan usta bana da söylemişti bu yüzden bir 1 hafta sonra sistemi bir kontrol edecek.Yine bu sitede prontobrasso nickli arkadaş önlere 4 cm lik flanş takarak 10cm lik...
  18. M

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. İyi akşamlar Adnan bey. Sizden yaklaşık 10 gün önce l200 için aldığım Ironman 40mm yükseltme kitini taktırabildim.Kit takıldıktan sonra araç yaklaşık 7 cm yükseldi. Aracı sonrasında yaklaşık 40 km kadar otobanda kullanma fırsatım oldu.Aracın stabilliğinden...

19. M

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. İyi günler, kiti önümüzdeki hafta içinde usta müsait olunca taktıracağım.İsterseniz takıldıktan sonraki fotoğrafları yükleyip, yol tutuş üzerine etkisi ile ilgili izlenimlerimi burada paylaşabilirim.
  20. M

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. İyi günler Adnan Bey.L200 için deluxe tampon var mı ? Varsa fiyatı nedir? Bu tamponları takınca trafikte yada muayenede sıkıntı yaratıyorlar mı?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR