Arama sonuçlarınız

1. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Merhaba arkadaşlar yaz lastiği alacam MICHELİN LATITUDE CROSS almayı düşünüyorum(4x4 aracım) bayileri aradım 310 tl en düşük fiyat aldım ama aşağıda 280tlye buldum siz ne dersiniz? Mıchelini seçmem uzun ömürlü olmasından...

2. komkarbey

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım Ücretleri 60.000 de aynı fiyat tutar sanırsam değişenler aynı. Balatayada baktıram 60.000 oldu baharda bir kampanya yaparlar %20 indirim
  3. komkarbey

El Freni Işığı

Ynt: El Freni Işığı Pardon esp ışığıyla el fireni ışığı birlikte yanıyor. Kontak açıp kapattığımda bu sefer yanmadı ama bu 3 seferdir oldu ikisinin aynı anda yanması.

4. komkarbey

El Freni Işığı

Ynt: El Freni Işığı Arkadaşlar merhaba benim el freni ve asr ışığı birlikte yanıyor araç 58.000 de 20.000 ve 40.000 bakımı serviste yaptırdım ama o bakımda balata değişmedi sanırsam yada o bakımlarda balata değiş miyor değil mi? bu sorun balatadan mı acaba yoksa başka birşey mi
  5. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Ne umut ettik ne bulduk herkes farklı kış lastiği takmıştı fikirlerimizi belirtecektik ama malesef bu sene kar görmedik(Tunceli'de olduğum halde fotoğrafımdaki karı özledim:( ) o yüzden de fikirlerimizi de beyan etmedik. Bu arada nokian kış ve yaz lastik değişimini...

6. komkarbey

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

7. komkarbey

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Dönüşte araç tam dolu bagaj ve arka koltuklar tavana kadar dolu ve ortalama hız 115km tüketim 6.6 oldu
  8. komkarbey

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Merhaba arkadaşlar Tunceli'den Adana'ya giderken Elazığ'da depoyu doldurdum ve sıfırladım saati lastikler pirelli kışlık. Bu arada depo tık dedikten sonra 13 litre daha aldı 2 çizik eksildi 490 km lik yolda ama Adana'da şehir içinde su gibi...
  9. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği ben pirelli scorpion winter kullanıyorum karda test edemedim daha yağmadı çünkü :) bayilerden 280 tlye alabilirsin. Bulunduğun yer de kış sert geçiyorsa pirelli yoksa ucuzunu al derim ama tercih senin

10. komkarbey

Yeni Dacia Duster Broşürü

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü http://www.otoajanda.com/3522/genel-mudurle-test-ibrahim-aybar-ile-yenilenen-dacia-duster/

11. komkarbey

Makyajlı Duster Fiyatları

Ynt: Makyajlı Duster Fiyatları Dış sıcaklık derecesi koymuşlar Emin misiniz dış ısı göstergesinden?
  12. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Ben gelemem malum baya uzağım ama aynı gün bende burda mangala giderim :) Umarım gerçekten bir araya gelip bir etkinlik yaparsınız burdanda paylaşırsınız

13. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Evet conticross winterdi O yüzden dedim iki kış lastiğini karşılaştıracam diye. Büyük bir zevkle bekleyeceğiz videoları İstanbul ve çevresindeki arkadaşlar farklı lastiklere sahip en iyisi kendi testimizi kendimiz yapalım bakalım hangi lastik daha iyi kışta :)
  14. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Yoktu 98 de 102h da. kar yağsın paylaşırım burdan izlenimlerimi 2 sene conti kullandım farkı yazmaya çalışırım. adama hava için kapıyı gösterdim abi sen bakma ona dedi 32 vur dedim 34 iyi dedi sonra 34 de düşük 36 vurdu. contilerde de 38 hava ile dolaşmıştım
  15. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Teşekkür ederim arkadaşlar. Scorpion bu sottezero ile aynı bende anlamadım ne fark var orda küçük ebat vardı sottezero baktım aynı sadece diş derinliği scorpionda daha fazla gibi geldi. settozero ıslakta b etiketi vardı scorpion c

16. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Bende sonunda aldım kurtuldum. Mıchelin çok aradım bulamadım fabrikada da yok nokian suv3 iki yıldır getirmemiş yetkili disbiritör. Testlerde kar performansı en iyi conti ile pirelli idi yakıt c sınıfı olduğu için pirelliyi tercih ettim. Onuda son anda buldum fabrikada...
  17. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2013-Auto-Bild-SUV-4x4-Winter-Tyre-Test.htm
  18. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği http://www.oponeo.com.tr/haberler/adac-2013-2014-kis-lastigi-testi-225-45-r17-h

19. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Kazasız belasız kullanın. Darısı benim başıma :) Yokahama deseni çok iyi ama hem yakıt sınıfı kötü hem gürültü çok yapar. Conti gerçekten iyiydi ama bu sefer farklı lastik almayı düşünüyorum burdaki testte 5 olmuş ama bence yanlış. Alman 4x4 dergisinin yeni testi galip...
  20. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Bir lastik fanatikliğim yok :) contiyi iki sene kullandım. u8 ve lm80 hiç düşünmedim. Mıchelini uzun ömürlü olması dolayısıyla nokianı da saydıklarınız gerçek kış lastikleri arasında ön sırada olduğu için düşündüm. Bir de c sınıfının gerçekten tasarruflu olup olmadığını...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR