Arama sonuçlarınız

1. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Çok Teşekkür ederim ben Tunceli'deyim :) Elazığ'daki bayiiden de o fiyat aldım nokianı sorup ona göre karar vereceğim bu hafta sonu. Haftaya kar görünüyor çünkü.

2. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği merhaba bana gelen cevap Maalesef talep ettiğiniz lastikler şu anda stoklarımızda mevcut değildir. Sitemizden muadil markalara bakabilirsiniz. Saygılarımızla sitede pirelli scorpion yok settozero3 var oda 320 diyor bayide 280 tl. ama bu seferde nokian takıldı pirelli...
  3. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Otostrartta da yok mıchelin :( Haberim var ama ben 0 lastik almayı düşünüyorum seneye bir daha lastiğe kafa yormayayım :)

4. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Çok istiyorlar bazı sitelerde 320 fiyat var bayilerde olsa 300ün altına alınır. Nerdeyse sizin aldığınız fiyatın iki katı :) 280a pirelli daha yakın şimdilik bakalım 1 hafta daha bekleyecem bayilere gelecek mi mıchelin.
  5. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Teşekkür ederim. Mıchelin xı3 ne bayilerde var ne merkezde gelecek gibi de durmuyor 1 hafta daha bekleyip ya vazgeçmiştim ama pirelli scorpion winter yada mıchelinin a4 lastiğinin birini alacam sanırsam testte a4 scorpiondan daha iyi sonuç almış oda aşınma değerindendir.

6. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Bizim ebatta yeni yapılmış test tam anlamadım ama :)...

7. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği http://www.uzmantv.com/arac-lastiklerinin-etiketi-nasil-okunur
  8. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Arkadaşlar pirellide karar kılmıştım ama yine kafam karıştı. Pirelli cabuk aşınıyor testlerde. bende bi ara yaz lastiğini kullandım gerçekten çabuk aşınıyor. Aşınması en yavaş olan daha doğru en uzun ömürlü lastik bakarken mıchelin çıktı karşıma 60.000 km garanti yazıyor...
  9. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği http://www.tirerack.com/tires/tires.jsp?tireMake=Continental&tireModel=ExtremeWinterContact&partnum=165TR6EWCXL

10. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Bu desenin ebatı nereden buldunuz acaba sitesinde 215 65 16 görünmüyor?

11. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği İyi denk gelmiş kazasız belasız kullanın. Kafanız rahatladı bizde alıp rahatlasak bir an önce karar değiştirmeden
  12. komkarbey

Silecek Fiskiye Su Sızdırma

Ynt: Silecek Fiskiye Su Sızdırma bende tam konu açacaktım:) bende de oluyor özellikle şöför tarafı antifirizli cam suyu kullandığım için kaput mavi oluyor çok kötü görünüyor

13. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği 98h olanın yok diğerinin var o da büyük ihtimalle c c dir
  14. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Açıklama için teşekkürler scorpion winter için ne düşünüyorsunuz desen aynı ama pirellinin sitesinde kar ıslak zemin konfor vb özelliklerinde farklı puan var mesela: scorpion winter kuru zeminde 5 alırken settozero3 4 puan almış ıslakta scorpion 4.5 settozero 4...
  15. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği bu bilgiye nereden ulaştınız acaba o zaman c c alalım ikisinin ortası :)

16. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği En son ne fiyat verdiler tanesine bizde pazarlık ona göre yapalım. Bu ara lastiği gördünüz mü? Gördüyseniz diş derinliği nasıl? Conti 2 sene kullandım çok da memlundum ama diğerlerinden pahalı oluşu yakıt sınıfı yüzünden bu sefer yakıt sınıfı iyi olan lastik alacam...
  17. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Gerçekten iyi yakıyormuş :) yakıtta C'den iyi yok heralde en iyi C pirelli settozero 3 ü yakından inceleyen var mı diş derinliği nasıl acaba benim bulunduğum ilde bayisi yok inceleyemedim scorpion winterle desen aynı ne fark var acaba iki lastik arasında
  18. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Haklısın kullandığım continin yakıt tüketimi f miş :) bakalım pirelli c diyor kış ortalaması değişecek mi? Islakda b(en iyi prelli seri 3 heralda başka b görmedim.

19. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği merhaba daha önce 2 sene conti kullandım bu sene pirelli sottozero 3 almaya karar verdim ab etiket sistemi karar kılmamda etkili oldu c ve b sınıfı ve yeni model olması kararımda etkili oldu bizim ebatta 285 tl fiyat aldım burda 363 desede...
  20. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği http://www.kliksa.com/urun/goodyear-215-65-r16-98t-ultra-grip-suv-4x4-kis-lastigi/901906823

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR

Geri