Arama sonuçlarınız

1. komkarbey

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? İbrahim Bey buyrun link http://www.nissan.com.tr/nissan-qashqai-fiyat-listesi en altta

2. komkarbey

60000 Bakımı Ücretleri

Ynt: 60000 Bakımı Ücretleri Dostum 313 tl tutar. ben bugün 40.000 bakımı yaptırdım(4x4 dizel) 313 tl aldılar %20 indirim var 29 hazirana kadar servisle görüştüm 20.000 40.000 ve 60.000 de fiyatlar aynı ama 80.000 de 900 tl civarıymış
  3. komkarbey

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Qashqaininde 1.6 dci 4x4 dizeli çıkmış 79.000 tl

4. komkarbey

Duster Yakıt Lambası Yandıktan Sonra.....

Ynt: Duster Yakıt Lambası Yandıktan Sonra..... en iyisi 5 litre mazotu alıp yanımıza denemek :)
  5. komkarbey

CAMA TAŞ DEĞDİ...

Ynt: CAMA TAŞ DEĞDİ... Geçmiş olsun otogarın karşısında olimpia yada carglass vardı oradan para vermeden yaptırsaydın keşke kaskodan. Servislerin bazıları oralardan alıyor zaten camı. Ve bunların işcilikleri servisden de iyidir çünkü işleri bu.

6. komkarbey

DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI.

Ynt: DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI. Sizde yetenek var ama bende yok montaj yapacağımı sanmıyorum ;D navigasyonu da siz monte ettiniz herhalde bende iş yerinize gelsem montaj yaparmısınız ;D

7. komkarbey

DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI.

Ynt: DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI. Sayın kar Kaplanı Termometreyi Adana'da nereden aldınız ve nerede montaj yaptırdınız adres alabilir miyim bende düşünüyorum. Ayrıca navigayon taktırmak için nereyi önerirsiniz ve piranadan memlun musunuz tüm Türkiye ve ilçelerin hepsini...
  8. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Tekerlerin dördü de boşa dönüyor... Altı buz üstü ciddi kar yol açılmamış zorladım karı yararak çıktım ama alttan el fireni kablosu çıktı sürtünmeden dolayı. İlginize teşekkür ederim bir daha öne takarım(öne takmak daha kolay direksiyonu çevirince)
  9. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği kullanma kılavuzu yok yada kayıp ::) Önde çok titretiyor direksiyonu ve ön düzende de sıkıntı yaratabilir. Arkaya takmanın ne zararı var acaba?

10. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği bendekiler de conti geçen kış zincir takmadım ama bu sene taktım 1 kere(4x4 olduğu için arkaya] baya yoğun kar vardı yerde lastiklerin her sene performansın düşmesinden sanırsam. conti hep ilk 3 de ama bristonun lastiklerinde oynama çok bir ilk 3de bir son üçte garip ve...

11. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Orası öylede yine de birostonun hiç bir lastiği sonlarda yer almamalıydı çünkü fiyatları bunu gösteriyor. Bazı sitelerde de önlerde görülüyor bu testlerde de var bir bit eniği ya... Ama bu nokian wr d3 oto show dergisinin testinde de yine birinci idi karda. bu hafta oto...
  12. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Bu haftaki oto haber dergisinin kış lastiği testinde nokian wr d3 lastik birinci olmuş. Artıları karda çok iyi tutunma çok iyi frenleme ve düşük gürültü. Eksi yönü ıslak zeminde fren performansı. ikinci conti ts 850 dikkat çeken ise diğer lastiklerden 100 tl ucuz...

13. komkarbey

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği BMW'nin hazırladığı video yaz ve kış lastiği arasındaki fark http://www.otohaber.com.tr/webtv/videoizle/kis-ve-yaz-lastikleri-arasindaki-fark
  14. komkarbey

Dusterlerde Fren Ciddi Sorun

Ynt: Dusterlerde Fren Ciddi Sorun teşekkür ederim
  15. komkarbey

Ynt: Dusterlerde Fren Ciddi Sorun böyle önemli parçalar neden bu kadar basit şekilde monte edilir anlamıyorum kırılmamıştı ağızları açık zaten tekrar taktım ama servise gittiğimde bir önlem aldıracam cıkmaması için

16. komkarbey

Duster İkaz Vermesi Hakkında

alakasız olabilir ama park sensörü var mı oda bazen uzun ötüyor çamur sıcramızsa
  17. komkarbey

bende anlamadım ama sağ arka tekerin oraya gidiyor kablo. borunun içindeydi sanki tam dikkat etmedim. orda kılıps vardı bizim kabloları duvardan götürürken çaktığımız üzerinde çivi olan beyaz çengel gibi yerine elimle oturtum bulunduğum yerde servis yok servise gidebilirsem burada paylaşırım
  18. komkarbey

bende tam bilmiyorum ama burda bir arkadaş dusterin fren kablosunun karda koptuğunu ve frenlerin tutmadığını söyleyince ben fren kablosu olarak yorumladım. Bir boru içinde ama çelik değil sanki lastiklerin dördü de kış lastiği conti. Ama yerler buz üstü de kar lastikler tutunamıyor. zincir...

19. komkarbey

arkadaşlar bugün arabayı çıkarmak için baya uğraştım çünkü kar çoktu. Bazı yerlerde de 2 kişi itekledi(aracım 1.5 4x4) karı yararak çıktım zincirsiz ama sonra biri kablo sarkıyor dedi alttan bir baktım öyle allahtan kopmamış ne kadar tehlikeli bu durum neden düzeltmiyorlar bunu böyle hayati bir...
  20. komkarbey

Duster Hgs

Ynt: Duster Hgs öyleyse ben de dediğiniz gibi yapıştıracam hata olursa 7 gün içinde cezasız ödeme yapılıyormuş diye duydum

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR