Arama sonuçlarınız

1. 77pickup110

Bitmeyen Kara Duman

Ynt: Bitmeyen Kara Duman Önümüz yaz demekki belediye ile konuşup bu işi maaşa bağlamanın vaktidir  :D :D ;) Valla 300TDI bile böyle bir terbiyesizlik yapıyorsa benim konuşmam çok ayıp olmuş.Daha önceden de vardı ancak şu son zamanlardaki kadar değildi. Reha Bey sizce bu verimsizliğin sebepleri...

2. 77pickup110

Bitmeyen Kara Duman

Ynt: Bitmeyen Kara Duman Reha Bey morelimi bozmayın yahu, bari azaltmanız mümkün falan deseniz.Açıkçası evet gaz pedalını hassas kullanırsam duman çok az ancak yokuşlardaki kaplumbağlığı sebebi ile mecburen gaza basılıyor ve bulunduğum yöredeki bilimum sinek ve haşerat rampa sonunda telef...
  3. 77pickup110

Bitmeyen Kara Duman

Ynt: Bitmeyen Kara Duman 2.5 Düz dizel için en insaflı ve iyi usta İst.Anadolu yakasının neresindedir peki.

4. 77pickup110

Bitmeyen Kara Duman

Aynı haberleşmeye çalışan Kızılderililer gibi dolaşıyorum ortalıkta.Çünkü egzosttan siyah dumanla haber yolluyorum. Bu konuda en bilir kişi kimdir kimden fikir alabilirim. Egzostta küçük küçük delikler var yağ yakma oranı fazla değil ancak egzostun içi kurum bağlamış artık. Sizce sorun ne...
  5. 77pickup110

İlk Motosikleti Alırken

Ynt: İlk Motosikleti Alırken Öncelikle yazınız çok güzel ve bir çok kısmında hem fikirim. Ben uzun yıllardır bir hayal olarak gördüğüm Land Rover Defender kısmını çok çok kısıtlı bütçemle gerçekleştirdim. Şimdi sıra ikinci hayalimde fakat aşağı yukarı iki aydır forum okumaktan gözlerim aktı...

6. 77pickup110

Defender için Acil ve Ucuz İşçilik

Ynt: Defender için Acil ve Ucuz İşçilik Valla ben aracımın durumunu bildiğim için TUV'ün kapısından bile geçmiyorum 1 ay geçti muayene tarihini. Bende acil olarak direksiyon kutusuna bir çözüm bulmam lazım. Direksiyonda boşluk var daha önce söktürüp tamir ettirdim 3-5- ay kadar gitti ancak yine...

7. 77pickup110

Defender Araç Muayenesi ...!

Ynt: Defender Araç Muayenesi ...! İzmit hakkında garanti bilgi verebilecek bir arkadaş varmı? Şu haliyle tüvden geçemem ancak şu sıkıntılı günlerdede 2-3 bin ytl harcayamam. Birde eski usül için neler isteniyor.
  8. 77pickup110

Defender Araç Muayenesi ...!

Yeni düzenlemeye göre Araç muayenesini yaptıran arkadaşlardan tecrübelerini alabilirmiyiz.
  9. 77pickup110

Alman Thenss Ailesinin Off-Road Karavanı 6x6 KRAZ

Ynt: Alman Thenss Ailesinin Off-Road Karavanı 6x6 KRAZ Gerçekten imkanı olanlara buda benden, üstelik nakli sorun olmazmış öyle yazıyor.....! ;D http://cgi.ebay.com/Kraz-257-No-Ural-MAN-LKW-Truck_W0QQitemZ170221405096QQihZ007QQcategoryZ45642QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

10. 77pickup110

Çıkma Parçacıları ve Servisler Konusunun Tartışılması

Ynt: Çıkma Parçacıları ve Servisler Konusunun Tartışılması Tamam tamam pes....! :) Anladığım kadarıyla daha öncesinde yapıcı değilde yargısız infaz tarzı eleştiriler ve akabinde kurtlar vadisi tarzında savunmalar yaşanmış gibi. Site yöneticilerine de hak veriyorum ve oluşturulacak indexin tüm...

11. 77pickup110

Ynt: Türkiye'de Land Rover Çıkma Parçacıları ve Ustaları Konusunun Tartışılması. :D Teşekkürler. Eminim (umut ediyorum) gezenbilir ailesi üyeleri tavsiyelerinde kılı kırk yarma metodu kullanırlar ve herkes aynı amaca hizmet ederse, hem bizler araçlarımız için en iyi olanı...
  12. 77pickup110

Konu başlığından da anlaşılacağı üzere menderes beyin önerdiği fikrin http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13022.0 yönetim tarafından tartışılması durumu. Benim şahsi görüşüm; bu yapıdaki bir sitede bahsedilen bilgilerin bulunması hatta tüm araçlar için böyle bir düzenli index oluşturulması...

13. 77pickup110

Land Rover Defender 110 El Kitapları

Ynt: Land Rover Defender 110 El Kitapları Gerçekten elinize sağlık. Sizin verdiğiniz emeğin birazını da biz verelim diye zip dosyası yapmamışsınız :) zannedersem...! Geçen hafta bu kitapçık sayesinde benim külüstüre biraz tadilat yaptım. Her 110 Landçıda olması gereken bir belge.
  14. 77pickup110

Landcılar için "Discovery Channel" ...:!

Ynt: Landcılar için "Discovery Channel" ...:! Evet seriyi buldum 4x4 Is born . Fakat ufak bir sorun var daha doğrusu benim gibi ingilizcesi olmayanlara sorun olucak.Türkçesini bulamadım. Sitedeki emektar ve yardım sever arkadaşlardan (bkn. gevis land rover el kitabı gibi) türkçe altyazı desteği...
  15. 77pickup110

Gülü Seven Dikenine Katlanır ; LR Defender

Benim pickupta orjinal kaloriferi takılı üstünde ve geçen haftaki yoğun kar yağışında tenteli bir araçta ki benim araç biraz toplanmaya ihtiyacı var yani sağından solundan biraz hava girmesine rağmen inanın içeride terledim. Yalnız ayakları biraz sıkı giyinmek lazım. Reha beyin dediği gibi eksi...

16. 77pickup110

Ynt: Landcılar için "Discovery Channel" ...:! Valla diğer araçları bilmem ama bendeki külüstür ihtiyar kurt çıktı! Geçen cumartesi saat 01:00'de sokağa attım kendimi 05:45'te eve geldim. Pazar günüde 24:00'de sokağa çıktım, kadıköy ,caddebostan ,çamlıca ,ümraniye ve daha birçok yere gittim...
  17. 77pickup110

Çok saol Orkun Eywallah sunucuyu tanıdım valla. Şimdi elimden kurtulamaz. Tabi türkçesini bulabilecekmiyim bakalım. Bu arada senin landcıların arasına karışman yasakmı ? :o
  18. 77pickup110

Merhaba iyi akşamlar herkese. Bir iki saattir arıyorum bulamıyorum! Çok önceden (3-4 yıl önce) discovery kanalda bir programda (ismini bir türlü hatırlıyamadım) eski araba, motorsiklet vb. araçları alıp sıfırlıyordu. Bu programın bir bölümünde Land Rover Defenderdı zannedersem..! baştan sona...

19. 77pickup110

Defender 110 Pickup Sahibi Oldum ve Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Defender 110 Pickup Sahibi Oldum ve Yardımlarınızı Bekliyorum Evet yardımcı olursanız çok memnun olurum. Aldıktan bir hafta sonra malesef motor yaptırmak durumunda kaldım. Biraz talihsiz bir durum oldu ama ...! Şimdi egzostan siyah duman atıyor.Çıkma kapı içi bulabilirmiyim.Siyah tente...
  20. 77pickup110

Defender 110 Pickup Sahibi Oldum ve Yardımlarınızı Bekliyorum

Öncelikle herkese merhaba, Forumdaki Landrover'la ilgili konuları bir hayli okudum. Foruma İstanbul'dan katılıyorum. Epeydir hayalini kurduğum Defender 110 Pickupa sahip olabildim. Forumda araçla ilgili çok güzel bilgiler var.Ben İstanbul'da Landrover için yedek parça ve iyi tamir ustası...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR