Arama sonuçlarınız

1. deryaderin

9-1-2011 Kemerburgaz gezisi...

Ynt: 9-1-2011 Kemerburgaz gezisi... tüh karşıya geçmeyi düşündük ama geçmedik.karşılaşsaymışız güzel olacakmış. bi dahaki sefer inşallah. :)

2. deryaderin

Ynt: 9-1-2011 Kemerburgaz gezisi... bu güzel gezinin fotoğraf ve videolarını bizimle paylaştığınız için emeği geçenlere teşekkürler. :) :)
  3. deryaderin

Ynt: 9-1-2011 Kemerburgaz gezisi... murat cım selam, saat kaçlarda oradaydınız. biz 15.00 te oradaydık karşılaşmadık. demir kapıyı nasıl açtırdınız. biz açtıramayıp geri dönerken çıkan arızalar yüzünden 22.00 de kurtulduk.

4. deryaderin

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' muhteşem bir organizasyonu kaçırmışım. fotoğraflar için emeği geçenlere teşekkürler. önümüzdeki yıl mutlaka katılmaya çalışacağım. :)
  5. deryaderin

İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010)

Ynt: İstanbul Jeep Gezimizden Fotoğraflar (19 Aralık 2010) çok güzel gezi olmuş. fotoğraflar için teşekkürler. :) :)

6. deryaderin

Landrover Defender 110 Tek Kapı, Çift Kabin Olur mu?

110 u neden tek kapı çift kabin yapmak istediğini anlamadım ama 90 lık tek kapı arkada koltuklar olan tenteli modeli var. 90 soft top olarak geçiyor, illa 110 diyorsanda tek kapı panelvan tipi var istersen çift kabin gibi arkaya koltuk atarsın ama saçma olur.

7. deryaderin

The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye??

Ynt: The Team 34 / Kim dedi Ayder Yaylasına gidelim diye?? fotoğraflar için emeği geçen herkese teşekkürler. sayenizde gitmiş kadar olduk. ;)
  8. deryaderin

Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010)

Ynt: Sezonu Belgrad Ormanında Açtık (12 Eylül 2010) fotoğraflara teşekkürler. özlemişiz. gözlerim bayram etti. cemcim turuncu çok yakışmış güle güle kullan. :)
  9. deryaderin

Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar

Ynt: Arazide İftar ve Sonrası Off - Road (21 Ağustos 2010) Fotoğraflar ahmetcim, hasancım yine çok güzel bir organizasyon yapmışsınız tebrikler. işin offroad kısmı yalan olmuş ama yiyenbilir kısmının hakkını vermişsiniz. :D :D yeni katılımlar olmasıda ayrı bir güzellik. bu ekiple kışın lopeze...

10. deryaderin

İş Yoktu Bende Kayısdagına Cıkayım Dedım

Ynt: İş Yoktu Bende Kayısdagına Cıkayım Dedım cenk senmi büyüksün arabamı küçük. :o ;D ;D

11. deryaderin

Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) suatcım sen hangi arabayla katıldın kutup ayısını göremedim. ???
  12. deryaderin

Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010) arkadaşlar yine süper bir geziye imza atmışsınız. fotoğraflarla bize keyif veren herkese teşekkürler. :)yalnız bişeyi anlamadım koskoca yolda defenderla toyotayı, jimnylede vitarayı nasıl tokuşturdunuz. ;D ;D

13. deryaderin

The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği

Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği teşekkürler cem. baktım şimdi büyükçekmecedeki arabayı almış onu bende beğenmiştim. :D önümüzdeki sezon çekilecek çok araba olacak. ;D ;D
  14. deryaderin

Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği üzülme arkadaşım bi gün istersen sanada yaparız aynısından. ;D bişeyleri elden çıkartmam gerekiyordu en önce o satıldı. :( yeni aracına çok sevindim,güle güle kullan. ekipte sıkı arabalar oluşuyor. nasıl yapılı bişeymi, fotoraf koyarsan...
  15. deryaderin

Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği teşekkürler kürşatcım. yazı copilot geçiririmde kışa hazırlarız bişey inşallah. :)

16. deryaderin

Ynt: The Team 34 / Belgradda Japon-İngiliz Şenliği fotoğraflar için teşekkürler olcayto. geziyi gezideymiş gibi izliyoruz sayende. :Dyeni arabalar gördüm, navara ikilemiş anlaşlılan. bendeki son bomba 110 dcpu satıldı arkadaşlar, :( sezona ne hazırlayacağım henüz belli değil. ??? ???
  17. deryaderin

Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010)

Ynt: Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010) hay allah yaaa. neyse bidaki sefer. tekrar ara arkadaşım duymadım cevapsızlar vardı ama ben telefon özürlüyüm :'(
  18. deryaderin

Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010)

Ynt: Playoff (Lopez,Odayeri,Çiftalan,Kısırkaya, Domuzyolu) (06 Haziran 2010) çok güzel fotoğraflar videolar çekenlerin yükleyenlerin ellerine sağlık. :)bu yağmurlardan sonra bi gezi olursa haber verin arkadaşlar. :)

19. deryaderin

The Team 34; İtina İle LR Discovery Çekilir (30 Mayıs 2010)

Ynt: The Team 34; İtina İle LR Discovery Çekilir (30 Mayıs 2010) kürşatcım araba mı degiştirdin,suziki neoldu.
  20. deryaderin

Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010)

Ynt: Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010) hasancım 110 DCPU yıkandı temizlendi satışa çıktı tekrar kirletmek istemediğimden katılamadım. :( :( önümüzdeki sezonda yine birlikteyiz inşallah. ;)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR