Arama sonuçlarınız

1. deryaderin

Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010)

Ynt: Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010) şu anda lopez diye anlattığınız yer aslında lopez değijdir. aslında lopez tabiride eksiktir, doğru tabir lopezin çayırıdır. bu yol lopezin çayırına giden 4 yoldan biridir. hoş artık çayır kalmamış ve ekili alan olmuştur offroad da...

2. deryaderin

Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010)

Ynt: Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010) hasancım, muratcım fotoğraflar için teşekkürler. harika bir offroad günü geçirmişsiniz. yazarken tarif ederken lopez diyosunuzya hikayesini biliyormusunuz bilmiyorum. belki bilmeyenler vardır hazır konu olmuşken anlatmanın zamanı...
  3. deryaderin

Team - 34 Gece Yön Bulma - 22 Mayıs 2010

Ynt: Team - 34 Gece Yön Bulma - 22 Mayıs 2010 fotoğraflar için teşekkürler. :) :) olcayto, senin arabayı göremedim yokmuydu. ???

4. deryaderin

The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010)

Ynt: The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010) haberim var o mithiş takastan ;D güle güle kullan.mühim olan her iki tarafında memnun kalması. :D ben başta iki disko var zannetmiştim ondan sormuştum.
  5. deryaderin

The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010)

Ynt: The Team 34; Gece Yön Bulma Oyunları ( 07 Mayıs 2010) cem cim süper gezi yapmışsınız, :)orman gece bambaşka biyerdir, :o resimler için teşekkürler. anlamadığım şey, 1 suzi, 2 disco var galiba. discolardan biri mert, biri aytuğ ise seninki nerede, sen arabasızmıydın yoksa 3 disco mu vardı...

6. deryaderin

The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010

Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010 bak bu zırh konusunu bi düşüneyim, dal problemide biter böylece ;D ;D

7. deryaderin

Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010
  8. deryaderin

Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010 kolay, anlaşırız. yakışır sana srkadaşım. ;) bende bi tanede 130 kamyonet var, hangisi satılırsa öbürünü kullanırım. :D ikiside satılırsa eylüle 6x6 planlıyorum. ben offroad aracımı işte kullanmadığım için 6x6...
  9. deryaderin

Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010 kürşatım naaptın sen yaaaaa. :o :o şaka bi yana her ikinizde güle güle kullanın yeni araçlarınızı. :) :)

10. deryaderin

Ynt: The Team 34 / Bulgaristan Sınırına Köprü Çalışması / 23-25 Nisan 2010 gezi süper olmuuuş. fotoğraflar ve videolar için teşekkürler. :) cemin suzikiyi kürşat,kürşatın landı cemmi aldı noldu :o biri anlatsın şu olayı güliyimmi ağlayayımmı karar vermem lazım. ;D

11. deryaderin

Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010)

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) gördüm cem çok güzel gezmişsiniz. bide şu dal problemi olmasa yalıköy bana arka bahçe sayılır.
  12. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) aydın cım bizden ayrıldıktan sonramı kaldın. :D :D nerdeydin,kim kurtardı, bizi niye aramadın. :(

13. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) :D :D allah iyiliğini versin.bilgisayar başında gülme kırizine girdim.evdekiler deli muamelesi yapıyor. :D :D
  14. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) videolar süpeer,bida bende kalacam arkadaş.hep kalanları çekmişsin.baksana baş rolde mücahit var. ;D ;D ;D
  15. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) mücahit cim biz yağ kontrolünü çubuktan yapmıyoruz.kaputu açıp bakıyoruz hertarafa yağ sıçramış devam ediyoruz, bakıyoruz her yer kuru hemen yağ değişimi yapıyoruz. ama bu bi sistem kardeşim. kaputun içindeki diğer parçalarda periodik olarak...

16. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) mahmut cuuuum, sayfa tıkandı gönder artık şu resimleri videoları.
  17. deryaderin

Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri

Ynt: Şile, Muhteşem Çamur Banyosu ve Su Geçişleri fotoğraflar videolar çok güzeeeel, hazırlayanların ellerine sağlık.
  18. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) daha nisan yağmurları var kürşad cım.aynı parkuru yine yaparız istersen. ;) ;)

19. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) mahmut cum bizdeki fotolar bu kadar, bunlarda hüseyinden çalınma. sendeki fotoğrafları bekliyoruz. atışma dedidiğin bitmez arkadaşım işin keyfi bu. :D :D
  20. deryaderin

Ynt: Göktürk, Odayeri - Belgrad Gezisi (4 Nisan 2010) teşekkürler sevtap hanım,hakikaten bu fotoğrafta bataklıktan avına fırlayan timsah gibi çıkmış.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR