Arama sonuçlarınız

1. deryaderin

Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) pazar daha çok kişiye uyar sanıyorum ama cumartesi olursa bende ayarlamaya çalışırım.

2. deryaderin

Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

Ynt: Belgrad - Kısırkaya Hafif Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) bu nasıl bi virüs, çarşambadan başlıyor nekahat süresi. tamamdır nejatcım 9.30 börekçi, 10 da hareket diyelimmi rota konusunda merak etme sen çamur, kum göl hepsini turlarız.
  3. deryaderin

Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010)

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010) sevtap hanım bu işi bilen biri olarak defender için övgüleriniz, sahibi olarak koltuklarımı kabarttı. 22 yıllık offroad tecrübem ve birikimlerim sonucunda ortaya çıktı bu araç. ayrıca size işi bilen biri dedim çünkü DCPU tabiri herkesin harcı değil...

4. deryaderin

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010) defenderın videosunu sürekli seyrediyorum, sonra bidaha seyrediyorm. su geçişini harika yakalamışsın hasancım. çok teşekkürler.
  5. deryaderin

Ynt: Kemerburgaz Gezisi (14 Şubat 2010) fotoroman gibi olmuş,elerinize sağlık olcayto bey.izlerken gezi kadar keyif aldım desem yeridir.herkesin güzergahı beğenip memnun kalmasına çok sevindim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR