Arama sonuçlarınız

1. F

Ankara'da, Uçuş Eğitimi Alınabilecek Yerler Varmı ?

Ynt: Ankara'da, Uçuş Eğitimi Alınabilecek Yerler Varmı ? Teşekkür ederim :)

2. F

Ankara'da, Uçuş Eğitimi Alınabilecek Yerler Varmı ?

merhaba ben fırat henüz 17 yaşındayım fakat paraşüt bungee jumping gibi hobilerimi eyleme geçirmek istiyorum. :D ankara veya yakın çevresinde eğitim alabileceğim yerler var mı acaba *? şimdiden teşekkürler...
  3. F

Sizce de Kamp Bu Değil mi?

Ynt: Sizce de Kamp Bu Değil mi? Gözlerimizi okadar dikmişizki gökteki yıldızlara ayaklarımızın altındaki yaylalardan, derelerden kısacası anadolumuzdan haberimiz yok ... :(

4. F

Yeni Başlayan Biri için En Uygun Kamp Alanları Nelerdir?

Ynt: Yeni Başlayan Biri İçin En Uygun Kamp Alanları Nelerdir? anlıyorum Üzgünüm... :-\
  5. F

Ynt: Yeni Başlayan Biri İçin En Uygun Kamp Alanları Nelerdir? deniycem Teşekkürler...: :) ;) Arkadaşlar ille ankara olmak zorunda değil bildiğiniz güzel yerleri lütfen yazın :)

6. F

Selçuk Şirince Gezilecek Yerler

Nesin matemetik köyüne gitmek aracılığı ile tanıştığım şirincenin hayranı kaldım.Koskoca dağların arasındaki bu turistik köyde beni üzen tek şey hediyelik eşyalarda Euro fiyatları yazması oldu...İnsanı biraz tehlikeli kimse yanlış anlaması yani uyanıklık yapmaya çok yatkınlar.Benim tavsiyem...

7. F

Ynt: Yeni Başlayan Biri İçin En Uygun Kamp Alanları Nelerdir? Şansımı denemeye değermi girmek için ? :D
  8. F

Ynt: YENİ BAŞLAYAN BİRİ İÇİN EN UYGUN KAMP ALANLARI NERELERDİR ? Teşekkür ederim :D
  9. F

Ynt: YENİ BAŞLAYAN BİRİ İÇİN EN UYGUN KAMP ALANLARI NERELERDİR ? Ankarada yaşıyorum .Bunu göz önünde bulundurursan sevinirim :)

10. F

Sevgili abilerim ve ablalarım ben 16 yaşında bir genç olarak doğa aşkıyla yanıp tutuşuyorum.Bu sevilesi anadolumun en berrak en temiz ve en sihirli yerlerini bilen sizlere danışma ihtiyacı duydum .buram buram anadolumu keşvetmek isteği yüreğimde bir kıvılcım misali yanıp tutuşuyor bana yardımcı...

11. F

Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO)

Ynt: Karadenizin El Değmemiş Yaylası Ancumah (ZENO) Gerçekten harika bir yermiş .Yürekten söylüyorum ki büyülendim .En kısa zamanda İlk gezimi buraya yapacağım :D
  12. F

Yamaç Paraşütü Kazası

Ynt: Yamaç Paraşütü Kazası Gercekten üzüldüm.. Umarım böyle bir kaza birdaha kimsenin başına gelmez ?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR