Arama sonuçlarınız

1. M

Gezenbilir 80'leri Seviyor...

Ynt: Gezenbilir 80ler'i Seviyor... O üçlüden birinin de "Oryantal Asena" olduğunu biliyor muydunuz ? ;D Sonra bir de Zengin ve Yoksul TV dizisi ile hanımların saçlarını aslan yelesi kestirme modası vardı, İstanbul'da yaşayanlar bilirler 54 ve Number One'daki Okul Çayları, "herıld yani -...

2. M

Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (19 Kasım 2006)

Ynt: Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (19 Kasım 2006) Sedat, yazı hakkındaki güzel övgüler için ben teşekkür ederim asıl :) Hepimizin duygularını az çok da olsa dile getirebildiysem ne mutlu bana... Ceranus, Emre'nin zaman zaman yaptığı haşarılıklara katlandığınıza ve bunları "neşe ve enerji"...
  3. M

Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (19 Kasım 2006)

Ynt: Gezenbilir Anıtkabir Ziyareti (19 Kasım 2006) Arkadaşlar, Ben de, bu geziye katılmamız ve dolayısıyla da siteye üye olup değerli arkadaşlıklar kurmam konusunda yol gösteren Özlem'e, Ankara'da misafirperverliği ile bizi karşılayan, Ankara ile ilgili bilgilerimizi güncelleyen ve Emre'nin...

4. M

Sevgili Dediğin...

Ynt: Sevgili Dediğin... Arabasını kullanmanıza izin verir :D
  5. M

Sevgili Dediğin...

Ynt: Sevgili Dediğin... Yemek yapmana yardım eder, ama mutfağı dağıtmaz :D

6. M

Sevgili Dediğin...

Ynt: Sevgili Dediğin... her 24.01'de doğumgünü kutlayan da makbul olmuyor. Önemli olan sana ve düşüncelerine değer vermesi, onun için ne kadar önemli olduğunu her anlamda hissettirmesi...

7. M

Umutlar Ülkesi; Nouvelle France (2004)

Ynt: Umutlar Ülkesi/Nouvelle France Ellerine sağlık queensland :)
  8. M

Umutlar Ülkesi; Nouvelle France (2004)

Bugün vizyona giren bir filmi tanıtmak istiyorum. Ben dün aksam özel gösterime davetliydim. Ama uyuyakalınca gidemedim :( Bu arada film icin görsel eklemek istedim. Ama başarılı olup olamayacağımı bilemiyorum. Göreceğiz bakalım :) Umutlar Ülkesi / Nouvelle France Yönetmen : Jean Beaudin...
  9. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tesekkurler Deep :) Araniza katilmama onayak olan Ozlem'e de ayrica tesekkur ediyorum. Metanoya

10. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba, Ben de artik aranizdayim. İstanbul'dan... şehrin kalabaligindan biri...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

SON KONULAR

Geri